Asker Eşleri

sanada günaydınn canım ya çokk geçmişş olsunnnn ii değilmi şimdi annen??
bence ii ediyosun zaten uzmanlar 4 yaşlarında kreşi öneriyolar mutlaka, çocuğun sosyalleşmesi ve paylaşmayı önermesi için ayrıca çocuklarımızı çoookkkk sevenn anneler olmamız malesef herşeyde yeterli olmuyooo
profesyonel bu işin eğitimini almış insanlardan yardım almak bence çoookkk önemli
dikiş dikmek için bile bunun kursuna gidip yardım alıyoruzzz
çocuklarımız dahamı az önemliii???
avrupada ebeveynlik kursları var düşün yaniii
gayet ii yapıyonnn canımm hiççç düşünme
bende öpüyorummm canıımmmmmmŞeniz

esmacımmmmmm tadlummmm sarı şekerimmmm nasılsınnn arda nasıllll???ikinizide öpüyomm mucccckkkkk

bööööööğğğğğ aşkım erzuruma gittiisenağlama bir haftalık kursu vardı istanbulda ama kursa katılmadı yanıma,çanakkaleye geldi...doyamadım kokusuna yaaaaaasenağlama çok özledim çoooookkkk:a015:

geçmiş olsunlarını sunan arkadşlarıma çook teşekkür ediyoruum
hayatta sağlık kadar kıymetli bişey yokmuş
beloşcuum saol cnm işte anneyiim yaa kıyamıyoruum kuzuma daha ama mecbur gidecek çünkü iş arıyoruum hayatıma bi yerden başlak mecburiyetindeyiim
marveyn cnm d.günün kutlu olsun nice güzel yıllara herşey gönlünce olsuun

kıslarrr hepinize ii akşamlarrr handanımmm öptümmm yavruşummm biz komşuya geçiyoruz sonra görüşürüz öpüldünüz hepinizzzz kaydirigubbakcemile5

LUTEBB böğürmeeee kısss sayılı zaman çabuk geçerrrr ayrılık dediğin böle olsun tadlummm geri dönerde hiççç anlamadan atışmalara başlarsınız inş. :1hug:

Azracım herkese yazmış ama beni unutmuşsun :1no2:
Şaka şaka naslsın canım iyimisin kendine iyi bak
Seni ve kızını öpüyorum

Azracım annene çok geçmiş olsun canım
Umarım en kısa sürede iyileşir

ablacıım hiiç unuturmuyuum bn senii yazmamışmıyıım klava:
saol abla allah sizlere göstermesiin sağlık kadar değerli bişey yook
sen nasılaın ne var ne yoook Şeniz

Bayılıyorum böyle aşklara ya
Yan yana gelincede atışmalar başlar
Üzülme sayılı günler çabuk geçer
Aşkına kavuşursun :1hug:

ablacıım hiiç unuturmuyuum bn senii yazmamışmıyıım klava:
saol abla allah sizlere göstermesiin sağlık kadar değerli bişey yook
sen nasılaın ne var ne yoook Şeniz

iyiyim canım ne olsun ya geçinip gidiyoz işte
bende ankaradaydım geldim bahsetmiştim zaten
babam ameliyat oldu onunla ilgilendik
şimdi daha iyi
sende uzun bir süre yoktun
kızın nasıl iyimi
kreşe vereceksin herhalde

ablaaam geçmiş olsuun
allah acil şifa versin babanaa ve tüm haastalara
evt bnm cadıyı kreşer verceem amaterddütlerim var acaba ortama ayak uydurabilirmi çünkü daha küçüük

ablaaam geçmiş olsuun
allah acil şifa versin babanaa ve tüm haastalara
evt bnm cadıyı kreşer verceem amaterddütlerim var acaba ortama ayak uydurabilirmi çünkü daha küçüük

korkma ya onlar bizlerden daha çabuk uyum sağlıyorlar
hem arkadaş buluyorllar hemde paylaşmayı öğreniyorlar
sakın küçük diye vermemezlik yapma
çok şey öğreniyorlar çünkü
yerim ben onu öp benim yerime kızını hihoyyyt

esmacımmmmmm tadlummmm sarı şekerimmmm nasılsınnn arda nasıllll???ikinizide öpüyomm mucccckkkkk

canım benim iyiyz alaha sükür ikimizde sen nasılsın datlummmmmm

kızla ya kırklarelinden bi arkadas vardı çizgimden çıkarmayın beni nici vardı adı aklıma gelmedi suan nerelerde haberi olan varmı merak ettim

esmacım günaydın nasılsın tatlım arda yı öp benim için
zeynepi diyorsun onun nicki değişti herşey eskir oldu
çalışıyormuş vakit bulamıyıormuş nete girmeye
bende sonradan öğrendim
kendine iyi bak çok öptüm by

arkadaşlar merhaba ben geldim.hepinizi çok özledim.beloşum nasılsın.daha sık görüşmek dileğiyle,kucak dolusu sevgiler...Şeniz

Dostları olmalı insanın, aynen gemilerin limanları gibi. Zaman zaman uğradığın, yükünü boşalttığın, dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda. Sonra açık denizlere uğurlamalı seni, geri döneceğin günü bekleme umuduyla. Bazen, rüzgâra o açmalı yelkenini, yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla, halatlarını çözmeli, seni çok ama çok özlemeli. Dostları olmalı insanın; ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen. Düşünmediklerini düşündüren, seni bir cambaz ipinde, güvende tutabilen, gerektiğinde senin için ateşi yutabilen, yolunu ışıtan ustan olmalı. Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini. Sana vermeli soğuk bir kış gününde üzerindeki tek gömleğini...

dostlukkkk doluuu günaydınnnn hepinize......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…