herkesler günaydın arkadşlar nasılsınz çok özledim sizleri walla görüşemiyoruuz bzm evde tadilat vardı bu arada annem rahatsızlndı hastaneye yattı safra kesesinden ameliyat oldun kısacası bnm için ağustoş aşırı koşuşturmalı geçtii ama inşallah yarından sonra hergün aranızdayyım
bu ara da kızmı da kreşe veriyoruum onun da bi telaşesi var sizce ii mi ederiim kötümü daha 3.buçuk yaşında çok da küçük sayılmaz değiilmi
anneyim bn nasılsın cnm yerleştiinmi alışabildinmi ardayı ççok öp bnm için
rüyanaz sen nasılın cnm kuzun nasııl
çok öptüüm sizi
beloşuum seni de cnm bnm
Azracım herkese yazmış ama beni unutmuşsun :1no2:
Şaka şaka naslsın canım iyimisin kendine iyi bak
Seni ve kızını öpüyorum
Azracım annene çok geçmiş olsun canım
Umarım en kısa sürede iyileşir
bööööööğğğğğ aşkım erzuruma gittiisenağlama bir haftalık kursu vardı istanbulda ama kursa katılmadı yanıma,çanakkaleye geldi...doyamadım kokusuna yaaaaaasenağlama çok özledim çoooookkkk:a015:
ablacıım hiiç unuturmuyuum bn senii yazmamışmıyıımklava:
saol abla allah sizlere göstermesiin sağlık kadar değerli bişey yook
sen nasılaın ne var ne yoook Şeniz
iyiyim canım ne olsun ya geçinip gidiyoz işte
bende ankaradaydım geldim bahsetmiştim zaten
babam ameliyat oldu onunla ilgilendik
şimdi daha iyi
sende uzun bir süre yoktun
kızın nasıl iyimi
kreşe vereceksin herhalde
ablaaam geçmiş olsuun
allah acil şifa versin babanaa ve tüm haastalara
evt bnm cadıyı kreşer verceem amaterddütlerim var acaba ortama ayak uydurabilirmi çünkü daha küçüük
esmacımmmmmm tadlummmm sarı şekerimmmm nasılsınnn arda nasıllll???ikinizide öpüyomm mucccckkkkk
canım benim iyiyz alaha sükür ikimizde sen nasılsın datlummmmmm
kızla ya kırklarelinden bi arkadas vardı çizgimden çıkarmayın beni nici vardı adı aklıma gelmedi suan nerelerde haberi olan varmı merak ettim
arkadaşlar merhaba ben geldim.hepinizi çok özledim.beloşum nasılsın.daha sık görüşmek dileğiyle,kucak dolusu sevgiler...Şeniz