Asker Eşleri

kızlar ankaradayım kaç gündür giremedim herkesi öpüyorum kucak dolusu sevgiler öncelikle......
azracım iyiyim datlum sen nasılsın...
bugun gezcem yarın doktora gitçem kızlar çarşamba evimdeyim allah izinederse uzun uzun konuşuruz....
ara tain beklioduk biliyosunuz diyarbakır merkez geldi bugun belli oldu eve döndügümde konuşuruz bilgi alırım sizlerden öptüm herkesi çıkmam lazım şimdi..........

kızlar ankaradayım kaç gündür giremedim herkesi öpüyorum kucak dolusu sevgiler öncelikle......
azracım iyiyim datlum sen nasılsın...
bugun gezcem yarın doktora gitçem kızlar çarşamba evimdeyim allah izinederse uzun uzun konuşuruz....
ara tain beklioduk biliyosunuz diyarbakır merkez geldi bugun belli oldu eve döndügümde konuşuruz bilgi alırım sizlerden öptüm herkesi çıkmam lazım şimdi..........

hadiçabuk gel bakalım sen nasılsın iyimisin
iyi haberlerini bekliyoruz canım
tayin için ne desem bilmiyorumki
herşeyin hayırlısı olsun be güzelim
önce sağlık demi o çok önemli çünkü
kendine iyi bak öptüm seni
ankaraya kocaman selamlar

rüyanaz canım yeni yeriniz hayırlı olsun tatlım
biz vandan gelirken esimle diyarbakırdan geçtik merkez çok güzeldi büyüktü evleri falan süperdi tatlım hatta diyarbakırda yemek ydik restaurantı bile lüks tü sasırmıstım

günaydın kızlar nerelerdesiniz bakıyım bügün kimse ler yokkkk

mervis canım hosgeldin tatlım kendini biraz tanıtırmıosın öpüyorum canım

Hoşgeldiniz kızlar, a.s.
Asker eşi olmaya hazırlananlar veya yeni evlenenler. Hayırlı olsun canlar :içelim: Allah mesut bahtiyar etsin.

herkese kocaman sevgiler nasılsınız bakalım hatunlar yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz hepinizi öpüyorum ve gün boyunca iyilik diliyorum sizlere

slm kızlar bende asker eşiyimmm aranıza geldimmmmm
hoşgeldin canım iyiki geldin tekrar çoğalmaya başlıyoruz ne güzel
günaydın hanımlar
bugün nasılsınız
günaydın marveyn nasılsın canım

Merhaba kızlar,a.s.
Uzun zamandır yoktum. Kocaelinden Marmarise Tayin olduk. Lojman, taşınma, yerleşme vs. ancak kendime gelebildim. Burası çok güzelmiş. Uzun zamandır burda yaşıyormuş gibi benimsedim bile.
Hava çok sıcak, arılar var, hatta birinin iğnesini yedim bile :kızgın: ama alışıcaz mecbur. Ben ilk defa lojman da oturacağım. Bakalım lojman hayatı nasılmış yerimseniben[/QUOT

hoşgeldin kolay gelsin sanada

E]

marveyn;
h.g şekerim aramıza a.s.
muğla merkezdemi görev yapıyor eşin

hayır ben muğla dalyanda oturruyorum benimki 15aylık asker öle komutan falan değil yani sizin eşleriniz benim askımın komutanı oluyor bu arada askerim tekirdağda

marveyn;
h.g şekerim aramıza a.s.
Muğla merkezdemi görev yapıyor eşin

hayır ben muğla dalyanda oturruyorum benimki 15aylık asker öle komutan falan değil yani sizin eşleriniz benim askımın komutanı oluyor bu arada askerim tekirdağda

allah kavuştursun
şekerim
sayilan gün çabuk geçer derler
seninkide çabuk geçer inş.
Hayirli teskereler

günaydın kızlar nerelerdesiniz bakıyım bügün kimse ler yokkkk

mervis canım hosgeldin tatlım kendini biraz tanıtırmıosın öpüyorum canım

hoşbuldum canım.ben 6aylık evliyim eşim ağustosta vatani görevini yapmak için manisaya gitti dört gözle öyle onu bekliyorum Şeniz

canlarım ya allah kavustursun ikinizede sayılı zaman cabuk geçer insallahh

ank06 ıyıyz hayatım günümüz vardı süper geçti anca geldim oynamaktan cok yoruldum valla bi bakıp yatıcam haman öptümmmmm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrr

canlarım ya allah kavustursun ikinizede sayılı zaman cabuk geçer insallahh

ank06 ıyıyz hayatım günümüz vardı süper geçti anca geldim oynamaktan cok yoruldum valla bi bakıp yatıcam haman öptümmmmm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrr

ohhhhhhh yarasın tatlım
iyi yapmışsın ne güzel
yoruldun tabi hemen uykun geldi demi
bu arada günaydın

X