kızlar ankaradayım kaç gündür giremedim herkesi öpüyorum kucak dolusu sevgiler öncelikle......
azracım iyiyim datlum sen nasılsın...
bugun gezcem yarın doktora gitçem kızlar çarşamba evimdeyim allah izinederse uzun uzun konuşuruz....
ara tain beklioduk biliyosunuz diyarbakır merkez geldi bugun belli oldu eve döndügümde konuşuruz bilgi alırım sizlerden öptüm herkesi çıkmam lazım şimdi..........
kızlar nsılsınz bakalım bi bakıp kacıcam yemek yapmaya öpüldünüz yarında güne gidicem burdaki hanımlarla hemen günü kurdukkkkk
ben asker nişanlısıyım beniiii kabul edionuzmu
slm kızlar bende asker eşiyimmm aranıza geldimmmmm
günaydınnn tatlımmm hg özlettinnn kendinniiiii:1hug:Şeniz[/QUOcanım hoşbulduk.bende sizi çok özledim.sevgiyle kalınŞeniz
ben asker nişanlısıyım beniiii kabul edionuzmu
hoşgeldin canım iyiki geldin tekrar çoğalmaya başlıyoruz ne güzelslm kızlar bende asker eşiyimmm aranıza geldimmmmm
günaydın hanımlar
bugün nasılsınız
günaydın marveyn nasılsın canım
Merhaba kızlar,a.s.
Uzun zamandır yoktum. Kocaelinden Marmarise Tayin olduk. Lojman, taşınma, yerleşme vs. ancak kendime gelebildim. Burası çok güzelmiş. Uzun zamandır burda yaşıyormuş gibi benimsedim bile.
Hava çok sıcak, arılar var, hatta birinin iğnesini yedim bileama alışıcaz mecbur. Ben ilk defa lojman da oturacağım. Bakalım lojman hayatı nasılmış yerimseniben[/QUOT
hoşgeldin kolay gelsin sanada
E]
marveyn;
h.g şekerim aramıza a.s.
Muğla merkezdemi görev yapıyor eşin
hayır ben muğla dalyanda oturruyorum benimki 15aylık asker öle komutan falan değil yani sizin eşleriniz benim askımın komutanı oluyor bu arada askerim tekirdağda
günaydın kızlar nerelerdesiniz bakıyım bügün kimse ler yokkkk
mervis canım hosgeldin tatlım kendini biraz tanıtırmıosın öpüyorum canım
canlarım ya allah kavustursun ikinizede sayılı zaman cabuk geçer insallahh
ank06 ıyıyz hayatım günümüz vardı süper geçti anca geldim oynamaktan cok yoruldum valla bi bakıp yatıcam haman öptümmmmm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrr