Asker Eşleri

mrb canım nasılsın,ben yalovadan gülçin eşim manisada askerlik yapıyor 17 aylık evliyim.buraya yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza çok sevinirim

herkes çok meşkul anlaşıldı.ben burda olmasam bile sorduklarıma cvp verirseniz ve beni aranıza alırsanız çok mutlu olcam kızlar

peki evliliğimin ne kadar olduğunu ve eşimin gelmesine ne kadar kaldığını gösterebilirmiyim sayfamda

bir kaç gün aradan sonra merhabalr hanımlar
hepinize hayırlı cumalr
pc m çöktüğü için kaç gündür pc mi kullanamadım tabi kk yada giremedim
görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir umarım
biz iyiyiz yalnız sizlere çok alışmışım onu anladım bu süre zarfında
yokluğum anlaşılmasada olsun
sevgiyle kalın

hoşgeldin marveyn nasılsın
herkesin yokluğu belli oluyor kaydirigubbakcemile5

canım ben bu teknik konulardan pek anlamıyorum, kendiminkini de bir arkadaşın yardımıyla halletmiştim, üzgünüm pek yardımcı olamıyorum.

bu günün ilk günaydın bende olsun bu gün kimse yok galiba
günaydın
günaydın
günaydınlar hepinize
güzel bir gün ve güzel bir hafta sonları hepinize

merhaba, burası renkli bir topicti, ben geldim diye mi böyle sessiz sedasız oluverdi -tatlicadiarzu-

kızlar nasılsınz 2 gündür ablamdaydım yeni geldim gelirgelmezde bi bakıp çıkıcam aksama iftar yemegini hazırlıcam

canım benim olurmu hiç öyle ramazan diye topiğimiz biraz sessiz kaldı hayatm öpüldünüz sekerlerr

kızlar kocak dolusu öpücükler sevgilerrr hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gününüz aydın olsun kalkın bakımmmmmm artın topiğe gelnnnnnn :))

herkesler günaydın arkadşlar nasılsınz çok özledim sizleri walla görüşemiyoruuz bzm evde tadilat vardı bu arada annem rahatsızlndı hastaneye yattı safra kesesinden ameliyat oldun kısacası bnm için ağustoş aşırı koşuşturmalı geçtii ama inşallah yarından sonra hergün aranızdayyım
bu ara da kızmı da kreşe veriyoruum onun da bi telaşesi var sizce ii mi ederiim kötümü daha 3.buçuk yaşında çok da küçük sayılmaz değiilmi
anneyim bn nasılsın cnm yerleştiinmi alışabildinmi ardayı ççok öp bnm için
rüyanaz sen nasılın cnm kuzun nasııl
çok öptüüm sizi
beloşuum seni de cnm bnm

Günaydinlar
azracim h.g tekrar aramiza annene çok geçmiş olsun

hanimlar bu gün benim doğum günüm
bugün birgün daha yaşlaniyorum
seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim
ama sevimem lazim yaşimin en güzel yillarindayim ve yaşimi hiç göstermeyenlerdenim

sizlerle paylaşmak istedim
herkese iyi pazarlar

azracım canım hosgeldin tatlım annene cok cok geçmis olsun umarım simdi daha iyidir bizde iyiyz evimize yerlestik oturuyoruz hayatım öphüldünnnn kocamannn

:teytey:laelaelaelaelae
canım benim doğum günün kutlu olsun nhice mutlu senelere üzülme hayatım her yasın kendine güzel bi yeri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…