Asker Eşleri

kimse yokmuu ya asker eşleri bölümünü uzun süredir arıyadum nihayet buldum ama kimse yok galiba bu arada zafer bayramınız kutlu olsunn.

gunaydın kızlaarrr bugun biraz erkenciyim heralde:) çayı koydum dedim kayanayana kadar bi bakayım ...cok heyecenlıyım bugun malum yarın okullar acılıyo tam iki ay iyi alısmıstık tatıle cok zor olcak benim için ....

günaydın kzılar nasılsınız herkese hayırlı ramazanlar ben yine erkenciyim aslında ayakta uyuyorum ama eşimi işe gönderdim saat 9 da kızımı okula götücem yatmadım geri zaten zamanda yok ya yatmaya bakalım okulda ilk gün nasıl geçecek ve ramazanın ilk günü nasıl geçecek neyse grş şekerler.....

canım handan ablam resimlere baktım canım ne tatlısın kız vala sen 18 lik kızlara taş çıkartırsın öptüm ablam seni by.......

canım handan ablam resimlere baktım canım ne tatlısın kız vala sen 18 lik kızlara taş çıkartırsın öptüm ablam seni by.......

yok kız ne 18 lik
yaşlandım ben artık
sen beni gençken görecektin
ama bütün kk hanımları zaten çok güzel
tatlım hayırlı ramazanlar olsun
çok öptüm seni
kızına okul hayatında başarılar dilerim

off kızlar yorgunluktan öldüm desem yeridir ya okula gittik bu hafta 9 dan 12 ye kadarmış oturduk çocuklar oynadılar ordan geldik eve yemeklerimi hazırladım ama ilk gün beni çok çarptı ya açlık degl ama çok susadım ve çok yorgununum şimdi kızımla güzelce uyuycaz ee hakettik 7 de kalkmıştık biz.......

merhaba kızlar hayırlı ramazanlar herkese..bende yeni geldim eve okulun ilk gunuydu zor oldu erken kalkıp okula gitmek iiyi alısmıstık tatile

hayırlı ramazanlar arkadaşlar sizlerindemi eşleri bu kadar yoğun çalışıyor..??
bazen 12 de eve geldiği oluyor.karacı benimki

merhaba canım sanada hayırlı ramazanlar . . . .yok o saatlere kadar calısmıyo esim ya 6 ya da 7 de evde oluyor personelci benim esim

naber kızlar nasl geçiyor ilk gün ben de sadecebaş ağrısı var ama iyi Allaha şükür hepinize iyi iftarlar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…