Asker Eşleri

hımmm anladım canım biz 5 sene kaldık bilecik golpazarı ılcesinde su an Van'dayız

canım gölpazarında çay olmuştu o zaman gitmiştim. orası da pek güzel bir yer değil gibi gelmişti bana. kardan yolu kapanmıştı tipiye yakalanmıştık. allah yardımcıları olsun diye çok dua etmiştim o zaman.

Uyandır bizi rabbim , kendimizden memnun olup derinlemesine uykuya dalarsak ...Uyandır bizi rabbim , sahip olduklarımızın çokluğuyla avunup , sana muhtaçlığımızı unutursak..Uyandır bizi rabbim , senden ötürü sevmeyi unuturda nefsimiz için sevmeye başlarsak..Uyanma duası ile CUMANIZ mübarek olsun sevgiler..Hersey_eskir a.s.

canım guzel degildi elbet ama napalım katlanıyorduk iste...dedigin gibi o virajları yok mu oldururdu kızımı hep kusardı....kısı da kotuydu ama bahar gelince yemyesil olurdu..biz evde durmaz her haftasonu piknige yada balık tutmaya giderdik......acısıyla tatlısıyla 5 yıl geçti iste...zaman su gibi akıp gidiyor inan...siz merkezde miydiniz?

evet canım biz merkezdeydik. 1 yıl kaldık orda. bilecik'e evlenmiştim hem de bursaya çok yakındı.(bursalıyım da) o yüzden bilecik'in yeri çok ayrıdır ben de. lojmanda oturmama rağmen komşuluk ilişkilerimiz falan çok güzeldi. şimdi çok arıyorum herkesi herşeyi...senağlama

ben dısarda oturuyordum canım lojman istemedik biz....dısardaydım ama komsularımla cok sıcak iliskilerim vardı..simdi deseler tekrar git yine giderim cok ozledim oraları...kuçuk yerlerde iliskiler daha samımı oluyor

zeynep hg kuzum nasılsın................
h.b. cnm ii olmaya calısıyorum ne yapayım ugrasıyoruz işte..sen nasılsınn bebşş nasıl opuyorumm
zeyno kız nasılsın canım nerelerdesin ya

saol ablam ii dir dediim gibi uğraşıyoruz işte sizler nasılsınız çok özledim sizleri hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…