- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
hımmm anladım canım biz 5 sene kaldık bilecik golpazarı ılcesinde su an Van'dayız
canım gölpazarında çay olmuştu o zaman gitmiştim. orası da pek güzel bir yer değil gibi gelmişti bana. kardan yolu kapanmıştı tipiye yakalanmıştık. allah yardımcıları olsun diye çok dua etmiştim o zaman.
evet canım biz merkezdeydik. 1 yıl kaldık orda. bilecik'e evlenmiştim hem de bursaya çok yakındı.(bursalıyım da) o yüzden bilecik'in yeri çok ayrıdır ben de. lojmanda oturmama rağmen komşuluk ilişkilerimiz falan çok güzeldi. şimdi çok arıyorum herkesi herşeyi...senağlamacanım guzel degildi elbet ama napalım katlanıyorduk iste...dedigin gibi o virajları yok mu oldururdu kızımı hep kusardı....kısı da kotuydu ama bahar gelince yemyesil olurdu..biz evde durmaz her haftasonu piknige yada balık tutmaya giderdik......acısıyla tatlısıyla 5 yıl geçti iste...zaman su gibi akıp gidiyor inan...siz merkezde miydiniz?
evet canım eşim jandarma. şimdi bingöldeyizcanım simdi nerdeydiniz ? jandarma mısınız?
herkese iyi akşamlar kızlar
evet canım eşim jandarma. şimdi bingöldeyiz
h.b. cnm ii olmaya calısıyorum ne yapayım ugrasıyoruz işte..sen nasılsınn bebşş nasıl opuyorummzeynep hg kuzum nasılsın................
zeyno kız nasılsın canım nerelerdesin ya
yarın bizim istanbul buluşmamız var kısmetse bende gidiyorum
herkese günaydınanladım canım zor valla buralarda gorev yapmak..kaç yıldır ordasınız? nasıl alısabildin mi peki
h.b. cnm ii olmaya calısıyorum ne yapayım ugrasıyoruz işte..sen nasılsınn bebşş nasıl opuyorumm
iyiyim canım benim rüyanazda ii okula başlayacak heycanlı..sen nasılsın herşey yolunda demi canım gelde bi gün güzelce konuşalım özletiyorsun kendini...........