Asker Eşleri

biz 2 yıl burdayız canım. 2 yıl nasıl geçicek bilmiyorum ama çok zor geçeceği kesin.

arkadaşım seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun
3 ay nasılsa geçer seni çok iyi anlıyorum
biz 2 sene ayrıydık görev nedeniyle
6 ay da hiç gelememişti kosovaya gitmişti
kendine iyi bak öpüyorum :1hug:

biz 2 yıl burdayız canım. 2 yıl nasıl geçicek bilmiyorum ama çok zor geçeceği kesin.

sabır sabır ya sabır diyecen başka nasıl geçsin
geçer geçer oda geçer allah yeterki sağlık versin
şekerim oraları bildiğimden seni çok iyi anlıyorum
oralarda zaman geçiyoda biraz deliyoda geçiyo
dedğim gibi allah sağlık ve dayanma gücü versin canım

ank06 evlilik yıl dönümün kutlu olsun nice güzel yıllara eşinle ve ailenle geçirmen dileğiyle
geçen haftada biz 6 yılımızı bitirdik güzel bir kutlamanın ardında hayata devam
ben geçen sene kutlayamadığımdan bu sene 3 gün kutladık acısını kötü çıkardım bu sene
allah hepimizi ailelerimizle beraber hayat geçirmeyi nasip etsin

marveyn saol canım bende senin evlilik yıldönümünü kutluyorum
allah kimseleri ayırmasın herkes mutlu olsun

naber kızlar ben bugun patlıcan közleyip dolaba attım dulumuda aldım şimdi çaya gidiyorum komşuya grş şekerler..........

offf yoruldum yaaa bende biraz evi toparladım sıcakta da hıc cekilmiyo valla....birazdan da esim gelir cıkarım simdi gorusuruz aksamaa.s.

kızlar benım kocıste ız evlendıkten 4 yıl sonra askere gıttı hemde 15 ay bızımkı delı okulu bıraktı en sonunda baska seyler de oldu tabı olelıkle gıttı ama hayatımın en zor gunlerıydı sımdı dusundukce nasıl gecırmısım o gunlerı dıom ama allahım sabrını verıo hepınızın allah yardımcısı olsun allah sabır versın

ben hala burdayım uyumadım kızlar 7-24 nöbetteyim zeynepcim gitti nöbetler bana kaldı...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…