Asker Eşleri

günaydın kızlar yokmu benim gibi erkenci ya ben erkenciyim yine kızımı okula götürcem......

günaydın saygın mesleği olan askerlerin saygın eşleri
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba
görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir inş.
evde büyük bir temizlik beni bekliyo tekrar görüşürüz

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm

canlarım benim nasılsınız nasıl ozledim sizleri burnumda tüttünüz hepınız ama artık burduyım evime yerlestim internetide bağlattık hersey yolunda

iftar sofrası hazırlayacağım hemen giip bakayım dedim tatlıslar opuldunuzzzzzzzz

slm arkadaşlar anneyim ben ve azra hoş geldiniz umarım herşey yolundadır .......................

merhaba kızlarrr.çoktandır uğramıyordum bu topiğe:1rolleyes:
iyisinizdir inşallah hepiniz.
bizde geçen hafta buradan ev aldık.cuma günü taşınacaz.ne yapacağım hiç bilmiyorum valla oğlumlamı uğraşayım,evimi toparlayayım.kara kara düşünüyorum.kafamçokkarıştı
anneyimben cnm nasıl alışabildinizmi yeni yerinize.lojmandamı kalıyorsunuz?

hayırlı olsun bigsize cnm allah kolaylık versin ev taşımak gerçekten zor iş ama en azından kendi evine taşınıyosun kiracılıktan kurtuluyosun:)

kardelen teşekkürler cnm. sen nasılsın?
valla çok zor iş gerçekten ya:KK43: evet cnm kiradan ve uyuz ev sahibimizden kurtuluyoruz. adamı katil eder bu bizim ev sahibiii.
şimdilik çıkıyorum oğlanın karnını doyurup yatırayım.öptümm

canlarım benim nasılsınız nasıl ozledim sizleri burnumda tüttünüz hepınız ama artık burduyım evime yerlestim internetide bağlattık hersey yolunda

iftar sofrası hazırlayacağım hemen giip bakayım dedim tatlıslar opuldunuzzzzzzzz

merhaba canım =) van da oldugunu gorunce hem sasırdım hem sevindim bende van dayım çunku . .anladıgım kadarıyla yeni geldin

hg canım arda nasıl sevdin mi oraları.........

hoşgeldin canım hayırlı olsun güle güle otur inşallah yeni evinde

herkese günaydın...

X