Asker Eşleri

günaydın kızlar herkes girememkten yakınmış evet gerçekten çok sıcak ve pc bşına oturmak çok sıkıcı geliyo sıcaktan dolayı ben ya sabah serinlikte ya gece serinlikte giriyorum............

günaydınlar
pamukcuk nasıl olduğumuzu sormuşsun yiyiz arkadaşım sen nasılsın
hepinize tekrar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
gününüz aydın olsun

ben çok yorgunum kızzm rahtsızdı oğlum sünnet oldu onun nazı huysuzluğu darısı olmayanların başına çok mutluyummmmmmm

slm kızlar nasılsınız dunde bızım evlılık yıl donumumuzdu 2 yılımız doldu ama esım yanımda yoktu bılıyorsunuz 3 aylık hakkarıye operasyona gıttı.çok özledım keske yanımızda olsaydı

masallah canım ne guzel ama ayrılık olmasa degil mi bu hepimizin genel sorunu ne yazık kı ....bu arada evlilik yıl donumleri olan herkesi kutluyorum allah agız tadınızı bozmasın ınsallah

selam şekerler handan ablam gecen nasıl geçti kıss yarın yazarsın bize artık..........

kızlar ben bugun kızıma çanta ve suluk aldım malüm okullar açılıo ayın 1 de kızım nasıl mutlu ya:))

saol canım bende iyiyim kızım şimdi uyudu bakayım dedim ama çıkıorum şimdi öptüm seni canım yalnız kalma sohbet odasına gir kk daki ........

hayır merkezde değiliz canım solhan ilçesindeyiz

solhanı nı duymuştum ben gençte bir yıl kaldım bana asır gibi geldi yettide artı bile bana
siz kaç yıllığına gittiniz genç teki ve bingöldeki arkadaşlardan duyuyorum haberleri alıyorum oraların
inş.sizin için hayırlı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…