Asker Eşleri

2.günaydında benden olsun bende erkenciyim herzamanki gibi topigi biz açıyoruz azracım nasıslın.......

arkadaşlar hepinize selamlarrr

böyle bir bölümün varlıgı herhalde en çok benim gibilerin işine yarayacaktır...

bir süre sonra evlenmeyi düşündügüm kişi bir teğmen, henüz evlilik için erken ama ben yine de kendimi bazı şeylere hazırlamak istiyorum.

yazdıkalrınızı okudum ve gördüm ki emekli kişilerin eşleri de buralardalar. bu benim için büyük bir artı.

çünkü ben açıkcası biraz korkuyorum, devamlı tayin çıkmasından gidecegim şehirlere alışamamaktan vb sorunlardan.
bu konularda bana söylemek istediginiz tavsiyeleriniz önerileriniz olursa çok memnun olurum...

Merhaba arkadaşım hoşgeldin. Evlenmeyi düşünüyorum değince hemen aklıma benim korkularım geldi. Bende nişanlıyım. Nişanlandıktan 4 gün sonra Şırnak'ın dağ başına gönderdim nişanlımı. Gideli o kadar az oldu ki Allah cümlemize sabır versin, gerçekten ayırlmak çok ama çok zooorrr senağlama Ama ben askerlikten yana hiç tereddüt yaşamadım çünkü çok saygı duyulacak bir meslek ve ben zaten askerliği çok seviyorum zaten nişalımla da benim astsubay olma hayallerimde tanıştık yerimseniben tabi o beni fikrimden vaz geçiridi orası ayrı coksekeriremsu bir aileye bir asker yetermiş coksekeriremsu

Onu seviyorsan ve güveniyorsan tabi kendi sabrına güvenmen de çok önemli bize de Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla demek düşer. Umarım mutlu olursun canım :1hug:

Günaydın arkadaşlar. Evet erkenciyiz biz sanırım :)

Azra_Sila , Rüyanaz günaydııınnn :)

merhaba :) öncelikle sınıfına bağlı......benim eşim jandarma ve 2 senede bir tayin çıkıyor ilk zamanlar zor geldi ilk gittiğim yer küçük bir ilçeydi alışmak zor oldu ama ağlayarak ayrıldım oradan sonra alışıyor insan şimdi bulunduğumuz yerde 3. senemiz ve tayin bi çıksa diye bakıyoruz :)) sonra keyifli yanları çok bi kere bir sürü şehir göreceksin ve gittiğin şehirlerin kültürlerini her şeylerini öğreneceksin ve asker eşi olmak zor korkunç sabırlı olman lazım....sevgi herşeyi yaptırıyor insana
kısacası korkma keyifli yönlerini düşün ve saygı duyulacak onurlu bir meslek eşime bu konuda destek vermek gurur verici...eminim senin içinde öyle olur...hakkınızda hayırlısı olsun ...

canım çok saol cevapladıgın için sınıfı ordu donatım, sanırım çok ozr bir bölüm değilmiş ama benim yine de korkularım var.özellikle ailemden uzak kalmaktan, başıma bir iş geldiginde yanımda kimsenin olamaması gibi ihtimallerden çok korkuyorum...

Merhaba arkadaşım hoşgeldin. Evlenmeyi düşünüyorum değince hemen aklıma benim korkularım geldi. Bende nişanlıyım. Nişanlandıktan 4 gün sonra Şırnak'ın dağ başına gönderdim nişanlımı. Gideli o kadar az oldu ki Allah cümlemize sabır versin, gerçekten ayırlmak çok ama çok zooorrr senağlama Ama ben askerlikten yana hiç tereddüt yaşamadım çünkü çok saygı duyulacak bir meslek ve ben zaten askerliği çok seviyorum zaten nişalımla da benim astsubay olma hayallerimde tanıştık yerimseniben tabi o beni fikrimden vaz geçiridi orası ayrı coksekeriremsu bir aileye bir asker yetermiş coksekeriremsu

Onu seviyorsan ve güveniyorsan tabi kendi sabrına güvenmen de çok önemli bize de Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla demek düşer. Umarım mutlu olursun canım :1hug:

off canım senin işin de zormuş yaaa, Allah hepimize sabır versn,cevap ayzdıgın için teşekkür ederim...

merhaba hanımlar aymercim kaltım ama benim kızdan bitürlü yazmak nasip olmuyorki
4 yaşında kzım var illallah büyüdükçe huysuzlanıyo galiba benimki
cceylin cnm sende hoşgeldin asker hanımı olmak o kadar kolay değil sabir ve güçlü olmayı ister binbir çeşit insanlarla karşılaşıyosun mekan değişiyo,ev değişiyo eşinin işi değişiyo heryerde farklı çalışma şekilleri oluyor eve stresli gelebiliyor yani birazda özveri istiyor
vesselam asker eşi olmak hem gururlu hemde zor herşey istiyoda istiyor

marveyn arkadaşıma katılıyorum.onunla beraber senin de ortamın değişiyor ama güzel şeyler bunlar.memleketimin her yerini görmüş insanlarını tanımış oluyorsun .

bence askerIe evıenecek ınsan durup dusunmesı Iazım cok zor bence asker esı geneIde hep yaInız kaIır tabı sınıfının onemı cok benım esım jandarma bu yuzden cok yogun sukur yıne bu araIar yuzunu goruyorum adana da gorev yaparken yuzunu gorunce sukur edıyordum

1 senedır mardın deyız ama 1 yıI iIcede kaIdık esım ayagın ameIiyat oIunca merkeze geIdik eger tayın yazmayı dusursenız mardinin derik iICESİ COK GÜZEI siz nerden

biz izmirden rize batı diye geldik canım .rize de çok güzel .bildiğimiz karadeniz ili işte.tek sıkıntımız memleketten uzak oluşumuz.

X