- 25 Ağustos 2007
- 365
- 0
- 55
slm şekerler naıslsınız bakalım.....
dilerrrr o ne tatlı çıkmışşşş kıssss yerimm ben onu yerimmmmŞeniz
Allah bağışlasın tatlımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm şekerler naıslsınız bakalım.....
dilerrrr o ne tatlı çıkmışşşş kıssss yerimm ben onu yerimmmmŞeniz
Allah bağışlasın tatlımmmm
arkadaşlar hepinize selamlarrr
böyle bir bölümün varlıgı herhalde en çok benim gibilerin işine yarayacaktır...
bir süre sonra evlenmeyi düşündügüm kişi bir teğmen, henüz evlilik için erken ama ben yine de kendimi bazı şeylere hazırlamak istiyorum.
yazdıkalrınızı okudum ve gördüm ki emekli kişilerin eşleri de buralardalar. bu benim için büyük bir artı.
çünkü ben açıkcası biraz korkuyorum, devamlı tayin çıkmasından gidecegim şehirlere alışamamaktan vb sorunlardan.
bu konularda bana söylemek istediginiz tavsiyeleriniz önerileriniz olursa çok memnun olurum...
merhaba :) öncelikle sınıfına bağlı......benim eşim jandarma ve 2 senede bir tayin çıkıyor ilk zamanlar zor geldi ilk gittiğim yer küçük bir ilçeydi alışmak zor oldu ama ağlayarak ayrıldım oradan sonra alışıyor insan şimdi bulunduğumuz yerde 3. senemiz ve tayin bi çıksa diye bakıyoruz :)) sonra keyifli yanları çok bi kere bir sürü şehir göreceksin ve gittiğin şehirlerin kültürlerini her şeylerini öğreneceksin ve asker eşi olmak zor korkunç sabırlı olman lazım....sevgi herşeyi yaptırıyor insana
kısacası korkma keyifli yönlerini düşün ve saygı duyulacak onurlu bir meslek eşime bu konuda destek vermek gurur verici...eminim senin içinde öyle olur...hakkınızda hayırlısı olsun ...
Merhaba arkadaşım hoşgeldin. Evlenmeyi düşünüyorum değince hemen aklıma benim korkularım geldi. Bende nişanlıyım. Nişanlandıktan 4 gün sonra Şırnak'ın dağ başına gönderdim nişanlımı. Gideli o kadar az oldu ki Allah cümlemize sabır versin, gerçekten ayırlmak çok ama çok zooorrr senağlama Ama ben askerlikten yana hiç tereddüt yaşamadım çünkü çok saygı duyulacak bir meslek ve ben zaten askerliği çok seviyorum zaten nişalımla da benim astsubay olma hayallerimde tanıştık yerimseniben tabi o beni fikrimden vaz geçiridi orası ayrı coksekeriremsu bir aileye bir asker yetermiş coksekeriremsu
Onu seviyorsan ve güveniyorsan tabi kendi sabrına güvenmen de çok önemli bize de Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla demek düşer. Umarım mutlu olursun canım :1hug: