Ben taşındım zor oldu ama oluyo işte her şeyi mecburiyetten yapıyoruzİnşallah kesinlikle katılıyorum aylardır heder olduk evi taşıyacağım nasıl taşırım naparim bilmiyorum her yük bize kaldı Allah a havale ediyorum hepsini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben taşındım zor oldu ama oluyo işte her şeyi mecburiyetten yapıyoruzİnşallah kesinlikle katılıyorum aylardır heder olduk evi taşıyacağım nasıl taşırım naparim bilmiyorum her yük bize kaldı Allah a havale ediyorum hepsini
İnşallah öyle olur ya Allah im buna şükürBu arada eşime sordum kasımda maviye geçiş gibi bişey var mı diye yok dedi. Arama faaliyetleri , eğitimler vs tamamlanır dedi .o zaman da izin alıp gelmek daha kolay olur dedi. Bakalım nasipse Kasım ayında kavusucaz az çok
Hadi inşallah en azından izinleri kullanırız kasıma ne kaldı ki. Eskiden 45 günlük uzun seyirler zor gelirdi şimdi her şeye alıştım. 10 gün bir günmüş gibi geliyor. Sonrası meçhul olsa da..Bu arada eşime sordum kasımda maviye geçiş gibi bişey var mı diye yok dedi. Arama faaliyetleri , eğitimler vs tamamlanır dedi .o zaman da izin alıp gelmek daha kolay olur dedi. Bakalım nasipse Kasım ayında kavusucaz az çok
Zaten en çok sinir bozan nokta bu . Herkes normalleşti korona bi tek bize var. Büyük çocuğu olanlara ayrı üzülüyorum hem eğitimleri aksadı hem aile hissiyatlari yaralandı. Benim oğlum bir yaşında babası onun için sadece bi fotoğraf. Çok zorlanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. Gemilerden sürekli kaçanlar var. Bi gün eşime sen de kaç kendi işimizi kuralım hayatımıza bakalım dememek için kendimi tutuyorum daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum. Asla her şeyi eşinden bekleyen bi kadın olmadım kendimi bildim bileli herşeyi kendim hallederim. Evlenirken tek bi beklentim vardı sen bana manen destek ol yeter demiştim. Şimdi tabiri caizse kan kusup kızılcık şerbeti içiyoruz diyorum. Bizlere bunca zorluğu yaşatanlar da dilerim aynılarını yaşarlar.Kara kuvvetlerine hava kuvvetlerine bulamıyor demekki virüs onların ayrı bir koruma kalkanı var kesin , virüs bulassa bundan daha iyi millet yaysın gezsin bizde enayi gibi bekleyelim ayrı gayrı ne ala memleket
Ben artık bıktım. Devamlı bir program değişiyor son dakika her şeyi iptal ediyorlar. Karantinadan bahsetmek bile istemiyorum. Eş olduğumuzu aile yaşantımız unuttum. İşi bıraksa nasıl kendi işimizi kuracağız ne yapacağız ki?Zaten en çok sinir bozan nokta bu . Herkes normalleşti korona bi tek bize var. Büyük çocuğu olanlara ayrı üzülüyorum hem eğitimleri aksadı hem aile hissiyatlari yaralandı. Benim oğlum bir yaşında babası onun için sadece bi fotoğraf. Çok zorlanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. Gemilerden sürekli kaçanlar var. Bi gün eşime sen de kaç kendi işimizi kuralım hayatımıza bakalım dememek için kendimi tutuyorum daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum. Asla her şeyi eşinden bekleyen bi kadın olmadım kendimi bildim bileli herşeyi kendim hallederim. Evlenirken tek bi beklentim vardı sen bana manen destek ol yeter demiştim. Şimdi tabiri caizse kan kusup kızılcık şerbeti içiyoruz diyorum. Bizlere bunca zorluğu yaşatanlar da dilerim aynılarını yaşarlar.
Amin amin diline saglik ne iyi dedin . Evet biliyorduk ama uzun seyirler bile 6 ay bu oldu 8 ay üstelik bizden çok şey götürdü mahvolduk hepimiz ,tanıdığım boşanma asamasinda olan insanlar bile var.Bu adaletsiz rezaletin tüm sorumluları aynını yaşasın dilerim, bir çok insan hakkını haram ediyor bu vicdanla yaşasınlarZaten en çok sinir bozan nokta bu . Herkes normalleşti korona bi tek bize var. Büyük çocuğu olanlara ayrı üzülüyorum hem eğitimleri aksadı hem aile hissiyatlari yaralandı. Benim oğlum bir yaşında babası onun için sadece bi fotoğraf. Çok zorlanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. Gemilerden sürekli kaçanlar var. Bi gün eşime sen de kaç kendi işimizi kuralım hayatımıza bakalım dememek için kendimi tutuyorum daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum. Asla her şeyi eşinden bekleyen bi kadın olmadım kendimi bildim bileli herşeyi kendim hallederim. Evlenirken tek bi beklentim vardı sen bana manen destek ol yeter demiştim. Şimdi tabiri caizse kan kusup kızılcık şerbeti içiyoruz diyorum. Bizlere bunca zorluğu yaşatanlar da dilerim aynılarını yaşarlar.
Aynen öyle saçmalığın daniskasi böyle bir sistem nerde var ? Eşim diyor ki çöp toplasam bundan daha iyi gerçektende haklı . Amaçları istifa ettirmek sanırım buna birazda olsun ulaştılarBen artık bıktım. Devamlı bir program değişiyor son dakika her şeyi iptal ediyorlar. Karantinadan bahsetmek bile istemiyorum. Eş olduğumuzu aile yaşantımız unuttum. İşi bıraksa nasıl kendi işimizi kuracağız ne yapacağız ki?
Valla bende neyimiz var neyimiz yok satıp tarlaya yatiralim tarım yaparız en kötü ihtimalle diye düşünüyorum.Ben artık bıktım. Devamlı bir program değişiyor son dakika her şeyi iptal ediyorlar. Karantinadan bahsetmek bile istemiyorum. Eş olduğumuzu aile yaşantımız unuttum. İşi bıraksa nasıl kendi işimizi kuracağız ne yapacağız ki?
Valla ben kaç kere gıyabında boşanma kararı alıp sonra kendi kendime barıştım hatırlamıyorum. Eğer güzel anılar biriktirmis olmasaydık çoktan bitmiştik bizde. Bakalım daha neler yasicaz .bitmedim ama aynı da kalmadım resmen karakterim bile değiştiAmin amin diline saglik ne iyi dedin . Evet biliyorduk ama uzun seyirler bile 6 ay bu oldu 8 ay üstelik bizden çok şey götürdü mahvolduk hepimiz ,tanıdığım boşanma asamasinda olan insanlar bile var.Bu adaletsiz rezaletin tüm sorumluları aynını yaşasın dilerim, bir çok insan hakkını haram ediyor bu vicdanla yaşasınlar
Ben de amaçlarının bu olduğunu düşünüyorum. İhraç etmeye bahane bulamadığı çok sayıda istemediği peesonel var ve resmen mobbing uyguluyo kılıfı da hazırAynen öyle saçmalığın daniskasi böyle bir sistem nerde var ? Eşim diyor ki çöp toplasam bundan daha iyi gerçektende haklı . Amaçları istifa ettirmek sanırım buna birazda olsun ulaştılar
Kendimi çok arada kalmış hissediyor gerçekten ikimizin de psikolojisi bozuldu ve karakterimize yansıdı. Kendimi 8 ay öncesindeki insan gibi hissetmiyorum. Bu yıl kpss girdim belki atanırsam direkt bırak gel derim o kadar bezdim. Keşke öyle direkt kendi işimizi kursak tarlaya filan olacağını bilsem hiç düşünmezdimValla bende neyimiz var neyimiz yok satıp tarlaya yatiralim tarım yaparız en kötü ihtimalle diye düşünüyorum.
Aslında özellikle tarla tarım istememin nedeni . Artık insanlarla uğraşmak istemiyorum , artık birilerinin saçma uygulamaları yüzünden zarar görmek istemiyorum. Tarlaya en fazla dolu vurur Allah tan geldi der çaresine bakarız. Sigortası var onu yaparız vs vs ama düşünme yeteneği olmayan insanlarla işler çok ZorKendimi çok arada kalmış hissediyor gerçekten ikimizin de psikolojisi bozuldu ve karakterimize yansıdı. Kendimi 8 ay öncesindeki insan gibi hissetmiyorum. Bu yıl kpss girdim belki atanırsam direkt bırak gel derim o kadar bezdim. Keşke öyle direkt kendi işimizi kursak tarlaya filan olacağını bilsem hiç düşünmezdim
O da kolay değil ki emeği zor maliyeti çok eline geçen para az... Bu iş nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum bu kararı alanlar nasıl insanlar anlamıyorum. Bunların da eşi çocuğu olduğunu nasıl düşünmezler nasıl başka yolu olmaz daha nereye kadar dayanacağız kafayı yiyeceğim. Artık sadece yaşıyorum sanki duygularım alınmış gibi, hayatımızda iyi hiçbir şey olmayacak gibi hissediyorumAslında özellikle tarla tarım istememin nedeni . Artık insanlarla uğraşmak istemiyorum , artık birilerinin saçma uygulamaları yüzünden zarar görmek istemiyorum. Tarlaya en fazla dolu vurur Allah tan geldi der çaresine bakarız. Sigortası var onu yaparız vs vs ama düşünme yeteneği olmayan insanlarla işler çok Zor
Benim de artık güzel günlere olan inancım kalmadı .oğlum o kadar huyu güzel bi çocuk ki anlatamam. Çok mızmız değil inatçı değil yani hayallerdeki çocuk Allah a şükür ama ben artık o kadar tahammülsüz ve gergin bi insana dönüştüm ki biraz mizirdasa tabiri caizse cinleniyorum. Asla şiddet falan uygulamiyorum ama ses tonum değişiyo ,yüz ifadem değişiyo bu da psikolojik şiddet. Bu durumun da farkındayım çok üzülüyorum ama engel olamıyorum artık. Bir de insanların bana yediğim önemde yemedigim arkamdaymis davranışları sözleri, bir de tayinimiz tatil beldesine çıktı diye millet bizden mutlu . şimdiden gelecek yazın planlarını yapiyolar ... Sinirlenecek şeyler bitmiyokiO da kolay değil ki emeği zor maliyeti çok eline geçen para az... Bu iş nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum bu kararı alanlar nasıl insanlar anlamıyorum. Bunların da eşi çocuğu olduğunu nasıl düşünmezler nasıl başka yolu olmaz daha nereye kadar dayanacağız kafayı yiyeceğim. Artık sadece yaşıyorum sanki duygularım alınmış gibi, hayatımızda iyi hiçbir şey olmayacak gibi hissediyorum