Asker Eşleri

Slm kizlar yeni gördüm topigi Bende asker esiyim doğu istiyorum eşimin yani olsun istiyorum ama boludayim ben esim geçici gidiyor hep doğuya tayinlerde yok bu sene açılsa hemen yazcaz insallah hayırlısı dualarinizi bekliyorumm

Allah gönlünden geçeni hayırlıca nasip etsin canım benim. Allah ayrılmanıza izin vermesin

Slm arkadaşlar aranızda asker eşi varmı bilmiyorum ama sorum şu eşim asker ve ara tayin var istemek istiyor ve bana soruyor sizce napmam lazım isteyelim mi istemeyelim mi suan ankarada görev yapıyoruz ve 2019 a kadar burda kalma hakkımız var

Slm arkadaşlar aranızda asker eşi varmı bilmiyorum ama sorum şu eşim asker ve ara tayin var istemek istiyor ve bana soruyor sizce napmam lazım isteyelim mi istemeyelim mi suan ankarada görev yapıyoruz ve 2019 a kadar burda kalma hakkımız var

Bence istemeyin canim ankaradasiniz daha ne esimde görevlere gitmiyorsa devam bence bizde boludayiz ama esim sürekli doğu görevine gittiği için ben istemesini söyledim yazcaz tayin beraber gitcez ama senin esin sürekli ordaysa 2019 da iyimis bence kalin

Canım eşim jandarma komando değil burda aldığı yrtmiyor düğün borcu falan var doğuya hem ondan istiyor hemde 6 aylık bi oğlum var tam eğitim zamanı döneriz doğudan diyor bu yüzden kafam karisiyor

Bebek için ve borç için gidebilirsiniz o zaman bende eşimin doğuda olması ve bebegimiz olursa orda en azindan okul çağına gelir diye istiyorum sonrasında batı yazcaz ama bebegin için o zaman yazin maasta iyi evet rabbim hakkınızda hayirlisini versin insallah hepimiz icinde

Eşimle biz 1 yıllık evliyiz ayrı kalmamak için yazcaz tayin direk bitlis tatvan bingöl ardahan mus van batman yazcaz esim aile ile kalincak yeŕ dedi buyerler ve benim arkadaşlarım varbu yazdigim yerlerde iyi olduğunu söylüyor canim

Komutanlara sorsun ailemi goturcem yerler nereler diye canim

Sormuş canım tayin istemeye karar ver kararlastirirz gideceğim yerlere demiş ama işte kafamda deli sorular acaba iyi bi yer çıkacaktı bizi goturebilecek mi ortalık karışık istemese mi iki sene sonra düzelir mi ortalık eşim branşım jandarma kötü yerlere vermezler dağada çıkmam diyor ama

Evet jandarma olması çok avantaj kötü yere gitmezsiniz komando esim ama hayirlisini iste rabbim hayirli yer verir hepimize insallah ben gitcem yani esimle olmak var yalnız olmuyor ailemde kalıyorum ama olmuyor ışte en iyisi evin

Evet bende eşimin yanında olmak istiyorum iyi yer olsada kötü yer olsada goturebilecegi yer olduğu sürece sorun yok allahimin izniyle

doğu tayini yazarken maaş artsın düşüncesi varsa yerlere dikkat edin yazarken. çünkü biz şu an doğudayız ve doğu tazminatı yok, olduğumuz yer de mahrumiyet bölgesi bir yer olduğu halde

doğu tayini yazarken maaş artsın düşüncesi varsa yerlere dikkat edin yazarken. çünkü biz şu an doğudayız ve doğu tazminatı yok, olduğumuz yer de mahrumiyet bölgesi bir yer olduğu halde
Nerdesiniz canim siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…