Asker Eşleri

Benimki Uludere'de şimdi :) Peki lojman sıkıntısı oluyor mu?

evet bazı yerlerde oluyor maalesef. şu anda lojman sıkıntısı olduğu için gidemedik kızımla. eşimin şu an görev yaptığı ilçede çocuk dr u da yok ve sehir merkezine 3 saat uzaklıkta en büyük etken bu oldu bizim için aslında..

Merhaba cefakar asker eşleri
Eşimin tayini siirte çıktı beraber gidecez diye o kadar sevinmiştim ama kısmet değilmiş,yıllardır kpss illeti ile uğraşıyordum 2014 kpss puanım yanmak üzereyken pttye atandım,eşim yalnız gitti.ben de kendi memleketime atandığım için yerleştim onay bekliyorum, darbe olaylarından dolayı biraz gecikti.siirtin görev süresi 4 yıl benim tayin sürem 3 yıl, yani her halükarda 4 yıl ayrı kalacağız.eşim olmadan her günüm 1 yıl gibi geçiyor aynı şekilde eşimin de öyle gideli daha 17 gün oldu :110:. eşim dış karakol isteyeyim 2 yılda bitirip gelirim diyor, ona da üzülüyorum benim yüzümden rezil olacak oralarda, kaderinde varsa her yerde olur ama allah korusun birşey olursa diye de düşünmeden edemiyorum.4 yıl çok uzun bir süre, bir de hamileyim 6 aylik.siz olsanız ne yaparsınız,eşi dış karakolda görev yapan varsa şartlar nasıl. Lütfen birşeyler söyleyin tek başıma çıkamıyorum içinden...

Merhaba arkadaşlar . Eşi aile goturemeyecegi yere atanmış kendisi de memlekete tayin isteyen isteyecek olan öğretmen arkadaşım var mı burada ?

Merhaba cefakar asker eşleri
Eşimin tayini siirte çıktı beraber gidecez diye o kadar sevinmiştim ama kısmet değilmiş,yıllardır kpss illeti ile uğraşıyordum 2014 kpss puanım yanmak üzereyken pttye atandım,eşim yalnız gitti.ben de kendi memleketime atandığım için yerleştim onay bekliyorum, darbe olaylarından dolayı biraz gecikti.siirtin görev süresi 4 yıl benim tayin sürem 3 yıl, yani her halükarda 4 yıl ayrı kalacağız.eşim olmadan her günüm 1 yıl gibi geçiyor aynı şekilde eşimin de öyle gideli daha 17 gün oldu :110:. eşim dış karakol isteyeyim 2 yılda bitirip gelirim diyor, ona da üzülüyorum benim yüzümden rezil olacak oralarda, kaderinde varsa her yerde olur ama allah korusun birşey olursa diye de düşünmeden edemiyorum.4 yıl çok uzun bir süre, bir de hamileyim 6 aylik.siz olsanız ne yaparsınız,eşi dış karakolda görev yapan varsa şartlar nasıl. Lütfen birşeyler söyleyin tek başıma çıkamıyorum içinden...
Her türlü Doğu ! iyisi kötüsü yok bence 2 yıl yapsın diye tercih ederdim ,Allah yazmışsa olacak olan her yerde olur. Allah yardımcınız olsun.

Teşekkürler :) ben alışamadım da alışmaya çalışıyorum bu duruma. Zor valla Allah herkesin yardımcısı olsun. Dediğin gibi bazı şeyler tek taraflı olacak yeri gelecek sen her şeyi düşüneceksin. Aynen gönüller bir olsun :)

Açıkcası bişey düşünmeme gerek kalmadı. Bitirdi paşazade ve bir mesajla.. Üstüne teşefon vs heryerden engelleyerek.. Ne diyebilirim..hepiniz mutlu olun inşallah.

biz de daha evlenmedik ilk önce benim okulun bitmesi lazım, onun Şırnak görevi bitince benim okul da bitiyor öyle güzel bi tesadüf oldu :) aynen mantıklı öyle. Fazla aksesuara gerek yok :)

bizim de zamanında benim okulun, onun da yuksekova gorevinin bitmesine 2 yıl vardı :) şimdi benim okul bitti, üzerine master bitti, kızımız var.. zaman su misali....

Sana demiştim. Merak ettm de. Benimde eşim asker kolay değil demek istedimmm, yeltenirsede boşver gitsin olmaması olmasından daha hayırlıdır belki..
Teşekkür ederim ZK_ASK ZK_ASK ..Asker eşi , sevgilisi olmak zor evet.. Ben de bunları bilerek yola çıkmıştım . Ama ne bileyim neden bittiğini anlamadım bile. İçimde umut kalmadı zaten dediğiniz gibi bazen olmaması olduğundan daha hayırlı olabiliyor :KK43:

Teşekkür ederim ZK_ASK ZK_ASK ..Asker eşi , sevgilisi olmak zor evet.. Ben de bunları bilerek yola çıkmıştım . Ama ne bileyim neden bittiğini anlamadım bile. İçimde umut kalmadı zaten dediğiniz gibi bazen olmaması olduğundan daha hayırlı olabiliyor :KK43:
Asker yolu bekleyecek kız bulmuş bunamış hasbam. Askere gidince terkedilen bir sürü erkek var. İşte haketmeyenler böyle senin gibi insana denk gelir. Beklenilmeyi hakedenlerde terk edilir hatta aldatılır. Dünyanın değişik bi kanunu canım. Sen hakkında en hayırlı olanı iste. Hem bi bakarsın hayatına öyle biri girer ki tüm gidenlere minnettar kalırsın :) üzülme şükür ki söz, nişan vs atımı olmamış...

Asker yolu bekleyecek kız bulmuş bunamış hasbam. Askere gidince terkedilen bir sürü erkek var. İşte haketmeyenler böyle senin gibi insana denk gelir. Beklenilmeyi hakedenlerde terk edilir hatta aldatılır. Dünyanın değişik bi kanunu canım. Sen hakkında en hayırlı olanı iste. Hem bi bakarsın hayatına öyle biri girer ki tüm gidenlere minnettar kalırsın :) üzülme şükür ki söz, nişan vs atımı olmamış...

Evet , çok haklısınız . Durum sözden , nişandan hatta evlilikten dönmedi. Ben ki tüm olumsuzlukları olumluya çevirdim. Düşünün Bitlis'e gitcem diye heyecanlanıyordum . Mahalleelrini vs. araştırıyordum.

Evet , çok haklısınız . Durum sözden , nişandan hatta evlilikten dönmedi. Ben ki tüm olumsuzlukları olumluya çevirdim. Düşünün Bitlis'e gitcem diye heyecanlanıyordum . Mahalleelrini vs. araştırıyordum.
Sevda işte zıkkım olasıca kıymet bilmeyeni buluyo. Ama sen böyle dosdoğru ilerle. Erkek adam olmadıktan sonra hiç bişy olmaz o insandan da hayır gelmez. Doğu görevinde götüremeyenler de var, biz Adıyamandayız burda bile olaylar var şu zamanda. Elin yüreğinde beklemek çok zor canım İnşallah hayatında herşeyi unutturacak, ayaklarını yerden kesecek birisi olur. Kaç yaşındasın?

İnşAllah . Ayaklarımı yerden kescek kadar kör kütük bir aşk istemiyorum . Sonsuz güvenebileyim , yanımda olsun yeter . 26 yaşındayım .Siz ? Size de Allah yardımcı olsun

İnşAllah . Ayaklarımı yerden kescek kadar kör kütük bir aşk istemiyorum . Sonsuz güvenebileyim , yanımda olsun yeter . 26 yaşındayım .Siz ? Size de Allah yardımcı olsun
Ben seni 20 li yaslarda falan sanıyodum :) güven olmadan aşkından ölsende yürümüyo gercekten. Hayırlısı artık, 24 yaşındayım, amin Allah razı olsun.

X