Asker Eşleri

Esim şimdi getirdi cikcak yerleri hakkari var 6 tane ilçeleri falan şırnak var bitlis mus siirt van

Yazcaz hakları ve şırnak harici her yeri

Ben ilk sıraya van erciş yazdiracagim bitlis tatvan sonra bingöl mus siirt van başkale bu kadar yazcaz buralar iyimis

Keşke şu terör olmasa güzelim memleketimizin her yeri iyi ama hep tereddüde kalarak doğu yazıyoruz malesef

Nerdesiniz canim siz

Nerdesiniz doguda

erzurum'un güney ilçelerinden birindeyiz. erzurum iyi diye düsünülebilir ama merkeze gitmek için garnizon terk almak gerekiyor. bi tane a101 imiz var o kadar gibi.

komandoda sıkıntı olmaz illa ki alır tazminatını hatta yerine göre kazan parasını.

jandarma da ilk önce il jandarma emrine atanırsınız sonra il jandarma sizi uygun olan ilçeye atamanızı yapar.

Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim sizlere bir şey sormak istiyorum. Bildiğiniz gibi bu dönemde askeri personel tayin tercihlerini yapıyor, nişanlım da ilk tercih olarak tavsiyler üzerine Kıbrıs'ı yazdı ve kesin çıkma ihtimali varmış, sınıfı itibariyle Girne'de görev yapacak. Bu yaz düğünümüz var ve benim ise Kıbrıs konusunda tereddütlerim var nasıl bir ortam olduğunu çok merak ediyorum, yaşam koşulları, lojman durumları, eşya konusunda ne götürüp götürmeyeceğimizi.. Forumdaki eski konuları okudum fakat Girne hakkında pek bilgi yok hiçbir yerde, yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. :KK200:

Erzurum'un Doğu görevi olarak geçmediği yani Doğu parası alınmadığını biliyorum ya peki ilceye mi atar

görev parası diye bir ek ödeme oluyor ama doğu görevi olarak geçiyor ama terör tazminatı yok. atayabilir ilçeye de merkeze de belli olmaz o da. rütbesi ne eşinin? bizim bulunduğumuz ilçeden bu sene benim bildiğim 7-8 tayinci var gidecek.

Merhaba benimde sözlüm komando özel H. Hayirlisiyla evlenicez ama onsuz kalicagim zamanlarda olacak onlar biraz üzücü ama gururlu birşey onu çok seviyorum

Merhabalar jherkese. Bende asker eşiyim. Eşim piyade üst cavus. Bu sene kibrisa tayin istedik. Orada görev yapanlar yada yapmakta olanlar bilgi verebilirler mi acaba. Lojman,yaşam nasıl. Alışveriş yapacağımız avmler nasıl. Turkiyedesin gibi lcw defacto mango gibi markalar varmi. Bi de iletişim nasıl oluyor çok merak ediyorum

X