- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
Aa biz hala öğrenemedik eşiniz jandarma mı
benim eşin de jandarma bilmiyoruz ya da öğrendi de benim haberim yok mesaj attım bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa biz hala öğrenemedik eşiniz jandarma mı
Henüz belli olmamış eşim nöbetçi belli olur olmaz arayacak ama bugün de kaldı sankibenim eşin de jandarma bilmiyoruz ya da öğrendi de benim haberim yok mesaj attım bekliyorum
Henüz belli olmamış eşim nöbetçi belli olur olmaz arayacak ama bugün de kaldı sanki
Merhaba bizim tayinimin kıbrıs çıktı nasıl bir yer biraz bilgi verebilirmisiniz...börtü böcek çokmuş küçük 2 çocuğum var biraz cekincem bu yonde...Birde eşya olarak ne goturmeliyim nevresim yorgan yastık kıyafetler tencere tava vs. Aracimizla gelmeyi düşünüyoruz ne sigdiracaz bilmiyorum kargo olayı nasıl oluyor...Bİliyorum çok sordum ama kafada sorular çok... yardımcı olabilir misiniz...Biz 2 yıldır kibristayiz 3 yilimiz kaldı o zaman
kıbrıs ın neresi şu an kıbrıs dikmendeyim sorularınızı neresi çıktığına göre cevaplıyımMerhaba bizim tayinimin kıbrıs çıktı nasıl bir yer biraz bilgi verebilirmisiniz...börtü böcek çokmuş küçük 2 çocuğum var biraz cekincem bu yonde...Birde eşya olarak ne goturmeliyim nevresim yorgan yastık kıyafetler tencere tava vs. Aracimizla gelmeyi düşünüyoruz ne sigdiracaz bilmiyorum kargo olayı nasıl oluyor...Bİliyorum çok sordum ama kafada sorular çok... yardımcı olabilir misiniz...
Tam yerini bilmiyorum ama eşim giren demistikıbrıs ın neresi şu an kıbrıs dikmendeyim sorularınızı neresi çıktığına göre cevaplıyım
Pardon yanlış oldu girne...Tam yerini bilmiyorum ama eşim giren demisti
girne merkez ise bazen lojman sıkıntısı vardı tayinci gelen sayısına bağlı lojmanlar puanna göre dağıtılıyo eger köylerde oturmuyosanız söyle söyliyim dikmen de girne olarak geçiyo ama 15 km uzaktayız dikmendeyiz merkezde katlı lojman çgunlukta ama köylerde tek katlı eski rum evleri 1974 de bize geçmiş ne zaman yapılmış belli değil o yüzden merkez dışında oyle beklentiniz yüksek olmasın eşyalar deseniz yine aynı yorumu yapıcam beklentilerinizi düşük tutun kimi evin eşyaları yeni yenilenmiş oluyo kiminin olmuyo o yüzden sordum tam neresi diye börtü böcek burda mevsimsel olarak var ama çocukları etkileyecek kadar ne girne merkezde duydum ne bizim gibi yerleşim yerlerinin hemen yakınında olan lojmanlarda duydum inadına cocuklar için özgür yaşamın cenneti ben kanepelere örtü getirdim arabayla geldiğim içinde atacagım tabak çanagı getirdim kimi artakadaşlarda burda 6 şar tane aldılar inanın burda onlar önemli olmuyo dondurma kaplarından saklama kabı yapmayı öğrendik bunlarlada idare ediliyomuş yatık yorgan getireceksiniz o tür eşyaları türkiyeden vakumlu hurçlara koyun ve çuvalla gönderin ptt kargoda aspos ile gönderiliyo baştan bu konular sıkabilir ama biz memnunuz kıbrıs ı çok sevdik ama bitti bizimde gelibolu çıktı daha sormak istediklerini varsa yazın memnunıyetle elimden geldiğince cevaplarım bizde gelirken aynı sıkıntıları yaşamıştık hiç sorun değil yanlız tam neresi olduğunu yazarsanız daha yardımcı olrumMerhaba bizim tayinimin kıbrıs çıktı nasıl bir yer biraz bilgi verebilirmisiniz...börtü böcek çokmuş küçük 2 çocuğum var biraz cekincem bu yonde...Birde eşya olarak ne goturmeliyim nevresim yorgan yastık kıyafetler tencere tava vs. Aracimizla gelmeyi düşünüyoruz ne sigdiracaz bilmiyorum kargo olayı nasıl oluyor...Bİliyorum çok sordum ama kafada sorular çok... yardımcı olabilir misiniz...
Bizimde Güzelyurtmuş açıkcası biraz tedirginim genelde kötü yorum yapıyorlar beklentim yokgirne merkez ise bazen lojman sıkıntısı vardı tayinci gelen sayısına bağlı lojmanlar puanna göre dağıtılıyo eger köylerde oturmuyosanız söyle söyliyim dikmen de girne olarak geçiyo ama 15 km uzaktayız dikmendeyiz merkezde katlı lojman çgunlukta ama köylerde tek katlı eski rum evleri 1974 de bize geçmiş ne zaman yapılmış belli değil o yüzden merkez dışında oyle beklentiniz yüksek olmasın eşyalar deseniz yine aynı yorumu yapıcam beklentilerinizi düşük tutun kimi evin eşyaları yeni yenilenmiş oluyo kiminin olmuyo o yüzden sordum tam neresi diye börtü böcek burda mevsimsel olarak var ama çocukları etkileyecek kadar ne girne merkezde duydum ne bizim gibi yerleşim yerlerinin hemen yakınında olan lojmanlarda duydum inadına cocuklar için özgür yaşamın cenneti ben kanepelere örtü getirdim arabayla geldiğim içinde atacagım tabak çanagı getirdim kimi artakadaşlarda burda 6 şar tane aldılar inanın burda onlar önemli olmuyo dondurma kaplarından saklama kabı yapmayı öğrendik bunlarlada idare ediliyomuş yatık yorgan getireceksiniz o tür eşyaları türkiyeden vakumlu hurçlara koyun ve çuvalla gönderin ptt kargoda aspos ile gönderiliyo baştan bu konular sıkabilir ama biz memnunuz kıbrıs ı çok sevdik ama bitti bizimde gelibolu çıktı daha sormak istediklerini varsa yazın memnunıyetle elimden geldiğince cevaplarım bizde gelirken aynı sıkıntıları yaşamıştık hiç sorun değil yanlız tam neresi olduğunu yazarsanız daha yardımcı olrum
Merhaba bizimde tayimimiz geliboluya cikti nasil bir yer surgun yeri olarak soyleniyo dogrumidurBir önceki görev yerimiz Gelibolu harika tekrar gönderseler seve seve giderim hayırlı olsun
Merhaba bizimde tayinimiz geliboluya cikti dogudan geliyoruz ama cok uzldukkk burasi oldugunda nasil bilgiler edindinizz geliboluya ilgiligelibolu da olan varmı bizim gelibolu
İş yoğunluğu biraz fazla denetlemeler felan oluyor ama küçük şirin bir yer yazın kalabalık oluyor kamp var Canınızın sıkılacagını sanmıyorum eminim beğenirsiniz tayinimiz çıktığında ben çok üzülmüştüm yeni lojmanlar yapılmış güzel diyorlar hakkınızda hayırlısı olsun içinizi ferah tutun benceMerhaba bizimde tayimimiz geliboluya cikti nasil bir yer surgun yeri olarak soyleniyo dogrumidur
biz malum kıbrıstan geliyoruz eşimin tayini kolorduya çıktı orası nispeten çok daha iyiymiş iş olraka bir deniz kenarından diğerine şikayet etmiyorum ama ne kadarküçük malum 2 snedir eşyalar depoda halı yıkama varmı ? e malum eskileri atmıştık yerine alışveriş yapacağımız yer varmı ? yoksa bunları ayarlamak istiyorum bilen varsa çok mutlu olurumİş yoğunluğu biraz fazla denetlemeler felan oluyor ama küçük şirin bir yer yazın kalabalık oluyor kamp var Canınızın sıkılacagını sanmıyorum eminim beğenirsiniz tayinimiz çıktığında ben çok üzülmüştüm yeni lojmanlar yapılmış güzel diyorlar hakkınızda hayırlısı olsun içinizi ferah tutun bence
valla bizde kıbrıstan geliyoruz trakyayı sevrim bu bizim 3. trakya geliboludan çok geçtim küçük bi sayfiye yeri keşan yakın ve güzel edirne 2 saat ki ailem edirnede yaşam olarak çekinmeyinnn trakyanın köyleri bile relax tır can güvenliği huzur bir bayanın özgürce yaşacağı yerlerdir göç almamış yerler . benim tek merakım bizim eşyalar 2 senedir depoda ve coğunu atmıştık misal halı yıkama varmı bıraktığım eşyanın yerine yenisini ordan temin edebilirmiyim vssss bu konularda bilgi sahşbş olursanız yazarsanız çok sevinirim.biz ancak ağustos sonuna dogru orda olacağız katılış tarihimiz geç bende bilgi edinirsem size yazarımMerhaba bizimde tayinimiz geliboluya cikti dogudan geliyoruz ama cok uzldukkk burasi oldugunda nasil bilgiler edindinizz geliboluya ilgili
Bizde edirne gorev yaptik trakyayi nispeten biliyorumm Malum Dogu gorev uerimde buyuk sehirdi bu yuzden gelibolu Beni biraz endiselendirdi agustos sonu gibi bizde orada olacagiz Bilgi edinirsekk birbirimize yardimci olabiliriz daha alismaya alisiyorumm yeni tayin yerimizze okul vs sikinti yokmus uygun bir yermis suanluk bukadar Bilgi sahibiyimmbiz malum kıbrıstan geliyoruz eşimin tayini kolorduya çıktı orası nispeten çok daha iyiymiş iş olraka bir deniz kenarından diğerine şikayet etmiyorum ama ne kadarküçük malum 2 snedir eşyalar depoda halı yıkama varmı ? e malum eskileri atmıştık yerine alışveriş yapacağımız yer varmı ? yoksa bunları ayarlamak istiyorum bilen varsa çok mutlu olurum
Halı yıkama var istediğin herşeyi bulabilirsin Halısı mobilyası sadece giyim mağazası sınırlı şeyler var Onun dışında bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiz...biz malum kıbrıstan geliyoruz eşimin tayini kolorduya çıktı orası nispeten çok daha iyiymiş iş olraka bir deniz kenarından diğerine şikayet etmiyorum ama ne kadarküçük malum 2 snedir eşyalar depoda halı yıkama varmı ? e malum eskileri atmıştık yerine alışveriş yapacağımız yer varmı ? yoksa bunları ayarlamak istiyorum bilen varsa çok mutlu olurum
Halı yıkama var istediğin herşeyi bulabilirsin Halısı mobilyası sadece giyim mağazası sınırlı şeyler var Onun dışında bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiz...[/QUOTEmerhaba geliboluda kiralik daire ariyoruz bildiginiz irribat kurabilecegimizz tanidiklarniz varmi acaba
Bende eşyalarımı depoya koymayı düşünüyorum. Aylık kiraya ne kadar oduyorsunuz.valla bizde kıbrıstan geliyoruz trakyayı sevrim bu bizim 3. trakya geliboludan çok geçtim küçük bi sayfiye yeri keşan yakın ve güzel edirne 2 saat ki ailem edirnede yaşam olarak çekinmeyinnn trakyanın köyleri bile relax tır can güvenliği huzur bir bayanın özgürce yaşacağı yerlerdir göç almamış yerler . benim tek merakım bizim eşyalar 2 senedir depoda ve coğunu atmıştık misal halı yıkama varmı bıraktığım eşyanın yerine yenisini ordan temin edebilirmiyim vssss bu konularda bilgi sahşbş olursanız yazarsanız çok sevinirim.biz ancak ağustos sonuna dogru orda olacağız katılış tarihimiz geç bende bilgi edinirsem size yazarım