- 24 Ocak 2015
- 675
- 702
Belli değil işte:/Doğu mu Bati mi yeni tayin yeriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli değil işte:/Doğu mu Bati mi yeni tayin yeriniz
Merhaba mardinin neresinde eşiniz biz de mardindeyizMardin. Siz batı da mısınız
Merhaba benim eşim de asker biz de mardindeyiz siz neresindesiniz acabaBen karşı komşuma bile güvenmiyorum ki.
Yazık ne hale geldik.
Mardindeyiz biz ya siz
Aa hamile misiniz hadi gözünüz aydın.Heyecan çok, eşimle gidecek miyim kalacak mıyım derken hamile olduğumu öğrendik, Tek başına çocuk büyütmek zor, derken bir de bebek olacak, inşallah giderim yoksa zor günler beni bekliyor
Çok zor olmuştur ya sizin için anneniz falan yokmuydu yaninizda2 sene once ben :)eş goturulmeyen Garnizona çıktı tayin bende yeni hamileydim Bebeğimi tek basima buyuttum hatta doguma bile tek gittim.
Nasıl belli değil. Şuan nerdesiniz kiBelli değil işte:/
Aa ciddi mi Mazıdağı biz siz nerdesiznMerhaba mardinin neresinde eşiniz biz de mardindeyiz
Ne zamandır burada böyle bir konu var mı acaba diye o kadar düşünüyorum ki arama motoruna yazmak hiç aklıma gelmedi çok şükür buldum işte dertleşecek kardeşler
Önemli değil canım. Allah eşini sana varsa cocuklariniza bağışlasın operasyondayken senin psikoloji allak bullak olurO kadar kafam dolu ki şu an az önce eşim aradı ptesi gününe hazır olun operasyon için demişler onu duyunca kendimden geçtim aynı soruyu aynı kişiye sormuşum arkadaş kusura bakmaz inş
Bizim görev yerimiz normalde midyat ama eşim ağustostan beri nusaybin karakolda ben bebeğimizle midyatta kalıyorum inanılmaz bir bunalım içindeyim tonlarca patlayıcı varmış ellerinde yerin altında çok fazla tünel varmış operasyon çok zor geçecekmiş inanın asker evleri işaretleniyor şu anda burada allah fırsat vermesin o zalimlereÖnemli değil canım. Allah eşini sana varsa cocuklariniza bağışlasın operasyondayken senin psikoloji allak bullak olur
Hakkari'de. Sonucta belli degil Erzurum'a Malatya'ya trakya ya heryere çıkabilir.Nasıl belli değil. Şuan nerdesiniz ki
Aa ciddi mi Mazıdağı biz siz nerdesizn
Bizi en iyi biz anlarız canım zaten dışarıdan herkez oh ne güzel her sene başka bir yerdesiniz diyorlar
Bizim görev yerimiz normalde midyat ama eşim ağustostan beri nusaybin karakolda ben bebeğimizle midyatta kalıyorum inanılmaz bir bunalım içindeyim tonlarca patlayıcı varmış ellerinde yerin altında çok fazla tünel varmış operasyon çok zor geçecekmiş inanın asker evleri işaretleniyor şu anda burada allah fırsat vermesin o zalimlere
Hakkarı mi?Hakkari'de. Sonucta belli degil Erzurum'a Malatya'ya trakya ya heryere çıkabilir.
ErzurumLa Erzincan 3. Bölge olacak diyorlardı olmuş mu?Hic belli olmaz erzurum erzincan Malatya falan da cikabilir 3. Bolge yok çünkü
Ayni ben :))Sadece trakya ankara nın dogusuna tahammülüm yok çünkü☺ hatta ankarada dahil. Deniz yeşillik gormek istiyoruz artık hayirlisiyla
ilk doğumumda doğudaydik,doğum yaptim esim 1 hafta sonra geldi hastane ortamı, eşimin yokluğu, çok kötü bir psikoloji içindeydim,batıya gelince rahata erdik 2.çocuğu erteledikçe erteledik,7 yıldır batıdayız keşke ilk geldiğimde doğursaydım 2.çocuğu,gidemezsem ben de sizin gibi tek başıma doğurup tek başıma büyütecem2 sene once ben :)eş goturulmeyen Garnizona çıktı tayin bende yeni hamileydim Bebeğimi tek basima buyuttum hatta doguma bile tek gittim.
Ben iyi ki gitmemisim diyorum oğlum alerjikti ankarada bile doğru düzgün doktor bulana kadar 4 hastene dolastik. Herşey de bir hayir vardır.sizin icin de hayırlısı olsun.ilk doğumumda doğudaydik,doğum yaptim esim 1 hafta sonra geldi hastane ortamı, eşimin yokluğu, çok kötü bir psikoloji içindeydim,batıya gelince rahata erdik 2.çocuğu erteledikçe erteledik,7 yıldır batıdayız keşke ilk geldiğimde doğursaydım 2.çocuğu,gidemezsem ben de sizin gibi tek başıma doğurup tek başıma büyütecem
Aa hamile misiniz hadi gözünüz aydın.
Hakkınızda hayırlısı neresi ise orası olsun eşiniz muhabereciydi yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
Evet 6 haftalik hamileyim, cok istiyordum ama yanlış bir zamana denk geldi sanki, vardır bunda da bir hayır, esim istihbaratçı inşallah merkez yada ev gidebilen bir ilçe olur, biz adanadayiz çok ön yargi ile geldik ama inanın çok güzel bir sehir , yazmayı düşünebilirsiniz gelecek yıllar için
Biz de tam tersi büyük şehirlerde bıktık kalabalık gidecek yer yok heryer avm sehir disina çıkayım desen mis gibi ic anadolu bozkırı.Ayni ben :))
Bende bıktım artık küçük yerlerde oturmaktan
Memlekete gidince köyden indim şehre gibi oluyorum mazagalara deli gibi saldırıyorum valla