Asker Eşleri

evet çok zor oluo halada yinede çok şükür annem var onunla kalıyoruz en büyük destekçim benimde kafam karışık tekrar ankaraya gelemezse eşim nasıl yaparım diye düşünüyorum çalıştığım kurumun taşrası yok

artık açıklansın

anladım orası çok zor tabi, eş tayini oluyor mu acaba sen çakılı olduğun için

Salı-Cuma arası açıklanacak diyolarmış şimdi de neyse her halükarda haftaya öğrenmiş olucaz Ama düğünü haziranda olanlar için çok kötü onlar ne yaptı acaba

allaaa o nerden çıktı yaa, bizim salı sabahı saat beşte açıklanacak dendi

Tekirdağdayiz 6 senedir,esim astsubay benimde...Bu sene şansımıza bir ay gecikme yedik...vallahi billahi catliycam artık....bi cuma diyorlar,bi pazartesi,bi salı...yokmu kesin bilgisi olan hanımlar... hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Bizde kibristayiz tayin bekliyoruz salı günü açıklanacak dediler Cuma nerden çıktı yine ..beklemekten bıktık yahu..

eşim salı kesin dedi ne bileyim bu cuma nerden çıktı şimdi ay fenalıklar geldi bu nedir mayıs açıklanacaktı haziran oldu hala haber yok hay bu seçimin.

Bizde kibristayiz tayin bekliyoruz salı günü açıklanacak dediler Cuma nerden çıktı yine ..beklemekten bıktık yahu..
Kıbrıs tercih dısımı cıktı sıze nasıl koşulları bende cok korkuyorum kıbrıs cıkar dıye hayırlısı bklm olmadı 2 yıl ucretsız ızın alıp bende gıdıcem esımle bebegımızde daha kucuk nasılmyaparız bılmıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Piyadelerin tayındemı salı gunu acıklanacak acaba pazartesi dıye beklıyordum off patlıcam meraktan dahanen tayın ıcın dılekce verıcem off offf cok gecıktı tayınler ıns bekledıgımıze deger Allah hayırlısını nasıp etsın hepimizin hakkında

yeni garnizonlar açılmış diyolar kızlar bilginiz var mı? bu yuzden uzamış olabılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…