- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
Hahaha sanki kızların tuzu kurududaaskeri okuldan çıkan soluğu nikah dairesinde alıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha sanki kızların tuzu kurududaaskeri okuldan çıkan soluğu nikah dairesinde alıyor
Diğer açıdan öyle.. Gerçi, o zaman en azından bazı şeyleri kabullenmiş oluyoruz, fakat hal böyle olunca insanın zoruna gidiyor. son iki diyelim yaa sabııırr inşallah sizinde izin yanmazzz
Var canım ben :) bizde tayını bekliyoruz benim nişanlımda astsubay doğu dönüşü yapıcak inş.merhaba kızlar benim nişanlım da astsubay tayinciyiz biz de, düğünümüz temmuz sonu ben de tayin olabileyim diye 11 haziranda nikah yapıcaz. 22 Mayısta açıklanacak tayinler denilmişti ama seçim sonrasına kalmış, ev yok eşya yok dert ediyorum biraz benim gibi olan var mı?
düğününüz ne zaman canım? Biz şu an batıdayız ve yine batıya gidiyoruzVar canım ben :) bizde tayını bekliyoruz benim nişanlımda astsubay doğu dönüşü yapıcak inş.
4 ağustosta bnm memleketimde 9 ağustosta nişanlımın memleketinde tayın açıklandıktan sonrakı hafta ev ve eşyalara bakmaya başlıcaz inş.düğününüz ne zaman canım? Biz şu an batıdayız ve yine batıya gidiyoruz
yaa aynı durumdayız desene... her şeyi ayarladık ev ve eşya kaldı Allah yardımcımız olsun4 ağustosta bnm memleketimde 9 ağustosta nişanlımın memleketinde tayın açıklandıktan sonrakı hafta ev ve eşyalara bakmaya başlıcaz inş.
branşı jandarma ikmal canım , biz ikinci kez tercih yaptık malesef ve pek istemeden mecburiyetten yazmak durumunda kaldık Samsun,Kastamonu,Zonguldak,Ankara,Konya sıralaması şeklinde yaptık. Siz nereleri yazdınızbranşı ne ve nereleri yazdınız canım
branşı jandarma ikmal canım , biz ikinci kez tercih yaptık malesef ve pek istemeden mecburiyetten yazmak durumunda kaldık Samsun,Kastamonu,Zonguldak,Ankara,Konya sıralaması şeklinde yaptık. Siz nereleri yazdınız
son 7 güntayinler açıklanır ama ben görür müyüm acaba orta yerimden çatladım
amin amin... deniz kenarı küçük bir ilçe istiyorummerhaba arkadaşlar benim eşimde asker bende memurum eşim şırnakta ben gitmedim kızım yeni doğmuştu tayin bekliyoruz bakalım inşallah herkesin istediği yer çıkar bizimde tabi :)