Asker Eşleri

Sooon 1 güüünnnn :KK73::KK73:yupppiiiiiii :KK75: 10 ay üzerine yarın gece saat 01:00 gibi inşallaaaah sevdiceğime kavuşmuş oluyorumm çoook mutluyuummm çoooookkkk :KK74::KK36::KK36::KK60::KK60:

Diğer açıdan öyle.. Gerçi, o zaman en azından bazı şeyleri kabullenmiş oluyoruz, fakat hal böyle olunca insanın zoruna gidiyor. son iki diyelim yaa sabııırr :KK70: inşallah sizinde izin yanmazzz

Benimki kına gecemde yoktu :))

Bu arada pek girmedim gecen hafta istanbuldaydim da kemer dogru secim bence de. Etiketleyince bildirimlerde gözükmüyor.

merhaba kızlar benim nişanlım da astsubay tayinciyiz biz de, düğünümüz temmuz sonu ben de tayin olabileyim diye 11 haziranda nikah yapıcaz. 22 Mayısta açıklanacak tayinler denilmişti ama seçim sonrasına kalmış, ev yok eşya yok dert ediyorum biraz benim gibi olan var mı?

merhaba kızlar benim nişanlım da astsubay tayinciyiz biz de, düğünümüz temmuz sonu ben de tayin olabileyim diye 11 haziranda nikah yapıcaz. 22 Mayısta açıklanacak tayinler denilmişti ama seçim sonrasına kalmış, ev yok eşya yok dert ediyorum biraz benim gibi olan var mı?
Var canım ben :) bizde tayını bekliyoruz benim nişanlımda astsubay doğu dönüşü yapıcak inş.

4 ağustosta bnm memleketimde 9 ağustosta nişanlımın memleketinde tayın açıklandıktan sonrakı hafta ev ve eşyalara bakmaya başlıcaz inş.
yaa aynı durumdayız desene... her şeyi ayarladık ev ve eşya kaldı Allah yardımcımız olsun

evet aynı kaderi paylaşıyoruz gibi :KK70: branşı jandarma ikmal canım biz ikinci kes tercih yaptık ve pek istemeden mecburiyetten yazdık Samsun,Kastamonu,Zonguldak,Ankara,Konya sıralaması şeklinde yaptık. Siz nereleri yazdınız

branşı jandarma ikmal canım , biz ikinci kez tercih yaptık malesef ve pek istemeden mecburiyetten yazmak durumunda kaldık Samsun,Kastamonu,Zonguldak,Ankara,Konya sıralaması şeklinde yaptık. Siz nereleri yazdınız

Sakarya Çanakkale İzmir Balıkesir ve Adana Yazdık

merhaba arkadaşlar benim eşimde asker bende memurum eşim şırnakta ben gitmedim kızım yeni doğmuştu tayin bekliyoruz bakalım inşallah herkesin istediği yer çıkar bizimde tabi :)

X