ya artık laçka oldu sinirlerim mayıs dediler geldi 22 si dediler bekledik haziran dediler 8 dediler ses yok 9 dediler sonra 12 anlamadım resmen .... geçiyolar yani tüm planlama için ben tayini bekliyorum eşyalarımı göndericem tayin isticem kardeşim ona göre gelecek nereye gideceğimizi bile bilmiyoruz ne zaman ayrılacağız o da belirsizşaka debizimkine de yeni yerler açıldı yedeklerden de giden olcak demişler sap gibi kaldık (
Kuzu bulamadm facede ya o isimdeFacede toplanmak isteyen olursa 2015 Tayinci Asker ve Polis Eşleri grubuna gelin kızlar
Kuzu bulamadm facede ya o isimde
Link gönderene banaaaaBilmem herkes bulabiliyor canım grup ayarı öyle
2015 Tayinci Asker ve Polis Eşleri bidaha arat bi bakalım
tercih dökümünü görmedin mieşim antalyalı benim ilk tercih ankara yazdım dedi ama bilmiyorum ısparta yazmış orayı istiyor sanırım o yüzden benden görev kağıdı falan istemedi bu sefer öyle olursa gitmem dedim bakalım nasıl olcak
yarın sabah daha güzel bi güne uyanırız umarımüfff çok sıkıldık artık açıklansın ya
amin canım. inşallah hayırlı olur hepimizeBugün açıklanacakmış evet saat dörtten buyana sisteme giriyorlarmış.Akşama en kötü ihtimalle yarına kesin belli olur.Bilgi kesin yerden.Herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Sinirden ölcem artık
Daha tayın ıstıycem bunlar yuzunden tayın donemını kacırıcam stres oldum zaten dıgudanda agustosta donulcek dıye soylentı varmış ıns yalan haberır temmuzda gelır eşimölme canım dur az kaldı işte. sonuna geldik artık
malesef canım doğruDaha tayın ıstıycem bunlar yuzunden tayın donemını kacırıcam stres oldum zaten dıgudanda agustosta donulcek dıye soylentı varmış ıns yalan haberır temmuzda gelır eşim