Asker Eşleri

asker ve polislerin önceliği oldugu için tayin konusunda biz onlara tabiyiz :KK43:yoksa % 50 tayin çıkabiliri kagıdı geldiginde eşimim çalıştığı kurumun taşrası yoktur diye dilekçe verdi iş yerine yinede çıktı

Kıbrıs tercih dısımı cıktı sıze nasıl koşulları bende cok korkuyorum kıbrıs cıkar dıye hayırlısı bklm olmadı 2 yıl ucretsız ızın alıp bende gıdıcem esımle bebegımızde daha kucuk nasılmyaparız bılmıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

tercihler de vardı cnm bnde bir yıl ücretsiz aldım ilk yıl gelmediM.insallah çıkmaz şahsen ben kibris hiç sevemedim. imkanlar kısıtlı evler kötü. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..

asker ve polislerin önceliği oldugu için tayin konusunda biz onlara tabiyiz :KK43:yoksa % 50 tayin çıkabiliri kagıdı geldiginde eşimim çalıştığı kurumun taşrası yoktur diye dilekçe verdi iş yerine yinede çıktı
Bızde tasrada calışamaz dıye kurumumdan yazı aldık tayın daireye gınderdık ama ıns dıkkate alırlar doguya gıderken dıkkate alınmıyormus batıda etkılı olur dedıler ama bklm ıns etkılı olur zatn 2 yıldır eşimden ayrıyım sımdı bırde bebekte var ayrı olmak daha zor olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun ıns sızde ayrı dusmezsınız

Su stres bitsin artik ya.bende Kıbrıs çıkacak diye korkuyorum.imkanlar kotuymusss.
Bende korkuyorum 2 aylık bebegımız var saglık koşullarıda ıyı degılmıs ama hayırlısımolsun en azından esımn yanında olurum dıye dusunuyorum 2 yıldır ayrıyız artık sabrım kalmadı

Bende korkuyorum 2 aylık bebegımız var saglık koşullarıda ıyı degılmıs ama hayırlısımolsun en azından esımn yanında olurum dıye dusunuyorum 2 yıldır ayrıyız artık sabrım kalmadı
kuşummmm iki yılda tatil yaparsın gazinolarda napcen gari :))))))))))
dedim bi bakim kk da tayin dedikoduları ne alemde :)

Tayinlerle ilgili konuşulan başka forumlar varmı burdan başka biyer bulamadım ben belki yeni bilgiler öğrenebiliriz

Evet Salı olsa yine iyi bende Cumartesi diye duydum. Bütün kuvvetler aynı gün mü açıklanıyor peki. Biz denizciyiz kimse yok burda denizcilerden

X