- 20 Nisan 2015
- 57
- 95
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıbrıs tercih dısımı cıktı sıze nasıl koşulları bende cok korkuyorum kıbrıs cıkar dıye hayırlısı bklm olmadı 2 yıl ucretsız ızın alıp bende gıdıcem esımle bebegımızde daha kucuk nasılmyaparız bılmıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun
yeni garnizonlar açılmış diyolar kızlar bilginiz var mı? bu yuzden uzamış olabılır mı?
Erkek arkadaşım düşünüyor. Eşiniz memnun mudur nasıl bir iş merak ediyorum daBen varım ??
Bızde tasrada calışamaz dıye kurumumdan yazı aldık tayın daireye gınderdık ama ıns dıkkate alırlar doguya gıderken dıkkate alınmıyormus batıda etkılı olur dedıler ama bklm ıns etkılı olur zatn 2 yıldır eşimden ayrıyım sımdı bırde bebekte var ayrı olmak daha zor olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun ıns sızde ayrı dusmezsınızasker ve polislerin önceliği oldugu için tayin konusunda biz onlara tabiyiz yoksa % 50 tayin çıkabiliri kagıdı geldiginde eşimim çalıştığı kurumun taşrası yoktur diye dilekçe verdi iş yerine yinede çıktı
Bende korkuyorum 2 aylık bebegımız var saglık koşullarıda ıyı degılmıs ama hayırlısımolsun en azından esımn yanında olurum dıye dusunuyorum 2 yıldır ayrıyız artık sabrım kalmadıSu stres bitsin artik ya.bende Kıbrıs çıkacak diye korkuyorum.imkanlar kotuymusss.
kuşummmm iki yılda tatil yaparsın gazinolarda napcen gari :))))))))))Bende korkuyorum 2 aylık bebegımız var saglık koşullarıda ıyı degılmıs ama hayırlısımolsun en azından esımn yanında olurum dıye dusunuyorum 2 yıldır ayrıyız artık sabrım kalmadı
Zaman azaldıkça heyecan da artıyor sanırım. Bildiğim kadarıyla yok.Salı gününü beklemekten başka çare yok gibiTayinlerle ilgili konuşulan başka forumlar varmı burdan başka biyer bulamadım ben belki yeni bilgiler öğrenebiliriz
aman allahım kim dedi canım? gidişimiz ne zaman olacak kasım aralık gibi gideriz artık.pes artık meraktan ölüyoruz burada12 haziran diyolar şimdi de töbe töbe
aman allahım kim dedi canım? gidişimiz ne zaman olacak kasım aralık gibi gideriz artık.pes artık meraktan ölüyoruz burada
Piyadelerin pazartesi diye biliyorum.ole dimiii
Esim de şuan ne olacağı belli değil sabret bekle dio:))))nette bi sayfada okudum memurlar dı sanırım, ephesus eşin ne diyo canım bu konuda??? benimki salı diyo
şaka de bizimkine de yeni yerler açıldı yedeklerden de giden olcak demişler sap gibi kaldık (12 haziran diyolar şimdi de töbe töbe