- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
Vallahi miii şuann çook sevindim içime su serptin canımsıınnnO iki bayram arası düğün olmaz ßuradan geliyor. İki bayram arası kurban ya peşi işte masraf sıkıntı o yüzden. Ben de 2 bayram arası evlendim
Canım erkek arkadaşıma sordum ikmalciler yardımcı sınıf olduğu için bizim gibi muharebe sınıfı olmadığından onlar rahattır dedi :)ASENK yollarini gozluyorum cezasi bitmiş :) gelsede ogrensem artik yaa
Soylediginiz gibi gorevlere gitmiyo cok sukur :) doguds ne olur bilemiyorum tabi.. Ben yasadigim sehirden daha doguya gitmedim hic o yuzden kendi adima cekincelerim var daha cokcellist61 .!.:Canım erkek arkadaşıma sordum ikmalciler yardımcı sınıf olduğu için bizim gibi muharebe sınıfı olmadığından onlar rahattır dedi :)
Cnm sonuçta sevdiğin insan yanında olacak bununla teselli edersin kendini hç yoktan iyidir :) bakarsın bende atanırsam inşallah 1 yıl karsta olurumSoylediginiz gibi gorevlere gitmiyo cok sukur :) doguds ne olur bilemiyorum tabi.. Ben yasadigim sehirden daha doguya gitmedim hic o yuzden kendi adima cekincelerim var daha cok
Onlara mazeret izni veriyolardır sürekli denizde oldukları için belki de kara çok insafsız deden ölse yıllık izin veriyo halbuki sebepsiz mazeret izni kullandırabilir. Karın hasta olsa mazeret rapor alamazsın yıllık izin.Forumda okuyorumda çoğunun gidip geliyor nişanlıları (deniz astsb.) bende diyorum acaba izinleri gökten mi yağıyor diye :) allahtan temkinliyim öyle bir hataya düşmem izinler çok değerli.. Birde mazeret izni olursa değmeyin keyfime
Denizcilee daha ballıymış. Evet evet bizde izinler kutsal sayılıyor dilediğince kullanamıyorlar bileee eee canım siz izni ne zaman kullanacaksınızOnlara mazeret izni veriyolardır sürekli denizde oldukları için belki de kara çok insafsız deden ölse yıllık izin veriyo halbuki sebepsiz mazeret izni kullandırabilir. Karın hasta olsa mazeret rapor alamazsın yıllık izin.
Denizcilee daha ballıymış. Evet evet bizde izinler kutsal sayılıyor dilediğince kullanamıyorlar bileee eee canım siz izni ne zaman kullanacaksınız
Bu ayın son haftası eşimin memleketine gidicez canım bi nefes alalım çıldırıciimDenizcilee daha ballıymış. Evet evet bizde izinler kutsal sayılıyor dilediğince kullanamıyorlar bileee eee canım siz izni ne zaman kullanacaksınız
Canım çok haklısında dışarda hep nişanlı çiftleri görüyorum ev alışverişine beraber gidiyorlar tek tek dolaşıyorlar içim gidiyor. Yoksa sorun değiliçimde ukte kalacak.. Olmadı tek birgüne sığdırırız aksi gibi karsta şöyle bir şey var doğu diye mi böyle bilmiyorum da mesela perşembe cuma resmi tatil olsun diyelim.. Yanıma gelmek istese haber vermeden gelemiyor.. Gelsede izin gününden gidiyor oysa resmi tatil yani perşembe cuma.. Cumartesi pazarda mesai yok eeee daha ne diye sarıkamışta kalacak .. Yok efendim haber vermek zorunda şehiri terk edemez izin alacak izinlerinden o günler sayılacak diye saçmalık var.. Sonra otobüs yasak uçakla gitmek zorundalar konvoy havaalanına götürüyor böyle saçma sapan adetleri var akıl sır ermez.
KaracıKara mıydı jandarma mı senin sevdiceğin?
Bizim nişanda mazeret kullanmıştı eşim. Nikah işlemleri için geldiğinde de. çeyizi almaya geldiğinde de
Benim nişan zamanım gidiyorsun :) gidin senin içinde değişiklik olur umarım iyi geçer :)Bu ayın son haftası eşimin memleketine gidicez canım bi nefes alalım çıldırıciim
Benim nişan zamanım gidiyorsun :) gidin senin içinde değişiklik olur umarım iyi geçer :)
Karacıevet mazeret düğünde ve hastalıkta oluyormuş yoksa mazeret izni al nişanda onu kullan geriside bize kalaın dedi . Kızlar bana dedi ki 10 günlük izin alsam olur mu diye sordu ? Sizce iyi mi ? 9 aydır görüşmüyoruz nişan vesilesiyle görüşeceğiz bana bıraktı kaç gün alacağını ? 10 gün ideai midir ? Düşündümde. Bunun yazı var, sonbaharı var :) izinler bir daha ocakta yenileniyormuş. En mantıklısını yapmış tsk da her haklarını sonuna kadar kullanmalılar .
Diyorumya kars bambaşka bir yer kendi kuralı kanunu var resmi tatil perşembe cuma olsa, mesai haftasonu zaten yok yinede gelemiyor yok efendim şehir dışına çıkmadan haber edip izin alacakmış kendi izninden o günler sayılacakmış saçmalıklk allah aşkına batıda il dışına gitmek için izin mi alacağız ?? Sonuçta adamın resmi tatili var istediğini yapar ne diye şehir dışına çıkarsa kendi izninden alıyorsun..sonra devlet hastanelerine sadece akşamdan aciline görünebiliyorlar gündüz giderse para ödemek zorundaymış illa sevk kağıtları olacakmış. Saç ma lııkk . Yahu allah korusunda adam hastalansa ne yapacam ben gidip kışladan sevk kağıdı mı alacağım ne bu böyle..canım güvenli yolsa neden uçak zorunlu öyle bişey yok ki, jandarma yolu tuttuysa kara ulaşımını da kullanabilir kafalarına göreler heralde
Gunaydin kizlar.. Bugun aciklanir mi acepp
Günaydınn cnm hg :)Gunaydin kizlar.. Bugun aciklanir mi acepp
Evet canım siz doğudan doğru gideceksiniz.. Keşke gelebilseydiniz ne iyi olurdu.. Olsun ben sana fotoğrafları atarım düşünmen yeterefeet yolumuzda olsaydı gelirdik ama çok ters oluyo canım biz aşağı doğru iniyoruz biliyosun sen yukardasın
Diyorumya kars bambaşka bir yer kendi kuralı kanunu var resmi tatil perşembe cuma olsa, mesai haftasonu zaten yok yinede gelemiyor yok efendim şehir dışına çıkmadan haber edip izin alacakmış kendi izninden o günler sayılacakmış saçmalıklk allah aşkına batıda il dışına gitmek için izin mi alacağız ?? Sonuçta adamın resmi tatili var istediğini yapar ne diye şehir dışına çıkarsa kendi izninden alıyorsun..sonra devlet hastanelerine sadece akşamdan aciline görünebiliyorlar gündüz giderse para ödemek zorundaymış illa sevk kağıtları olacakmış. Saç ma lııkk . Yahu allah korusunda adam hastalansa ne yapacam ben gidip kışladan sevk kağıdı mı alacağım ne bu böyle..