Asker Eşleri

cellist61 .!.:
Canım erkek arkadaşıma sordum ikmalciler yardımcı sınıf olduğu için bizim gibi muharebe sınıfı olmadığından onlar rahattır dedi :)
Soylediginiz gibi gorevlere gitmiyo cok sukur :) doguds ne olur bilemiyorum tabi.. Ben yasadigim sehirden daha doguya gitmedim hic o yuzden kendi adima cekincelerim var daha cok

Soylediginiz gibi gorevlere gitmiyo cok sukur :) doguds ne olur bilemiyorum tabi.. Ben yasadigim sehirden daha doguya gitmedim hic o yuzden kendi adima cekincelerim var daha cok
Cnm sonuçta sevdiğin insan yanında olacak bununla teselli edersin kendini hç yoktan iyidir :) bakarsın bende atanırsam inşallah 1 yıl karsta olurum

Onlara mazeret izni veriyolardır sürekli denizde oldukları için belki de kara çok insafsız deden ölse yıllık izin veriyo halbuki sebepsiz mazeret izni kullandırabilir. Karın hasta olsa mazeret rapor alamazsın yıllık izin.

Denizcilee daha ballıymış. Evet evet bizde izinler kutsal sayılıyor dilediğince kullanamıyorlar bileee eee canım siz izni ne zaman kullanacaksınız

Denizcilee daha ballıymış. Evet evet bizde izinler kutsal sayılıyor dilediğince kullanamıyorlar bileee eee canım siz izni ne zaman kullanacaksınız

Kara mıydı jandarma mı senin sevdiceğin?
Bizim nişanda mazeret kullanmıştı eşim. Nikah işlemleri için geldiğinde de. çeyizi almaya geldiğinde de

canım güvenli yolsa neden uçak zorunlu öyle bişey yok ki, jandarma yolu tuttuysa kara ulaşımını da kullanabilir kafalarına göreler heralde

Kara mıydı jandarma mı senin sevdiceğin?
Bizim nişanda mazeret kullanmıştı eşim. Nikah işlemleri için geldiğinde de. çeyizi almaya geldiğinde de
Karacı evet mazeret düğünde ve hastalıkta oluyormuş yoksa mazeret izni al nişanda onu kullan geriside bize kalaın dedi . Kızlar bana dedi ki 10 günlük izin alsam olur mu diye sordu ? Sizce iyi mi ? 9 aydır görüşmüyoruz nişan vesilesiyle görüşeceğiz bana bıraktı kaç gün alacağını ? 10 gün ideai midir ? Düşündümde. Bunun yazı var, sonbaharı var :) izinler bir daha ocakta yenileniyormuş. En mantıklısını yapmış tsk da her haklarını sonuna kadar kullanmalılar .

bu yıl düğün yaparsanız yetmez ki size kalan 20 gün 7 gün de evlilik iznini eklesen 27 oluyor balayınız olacak düğün olacak ev yerleştireceksiniz bide sen atanırsan o zaman da çok lazım oluyo izin git başlayış yap yerleş bilmem ne diye tek başına yapmazsın h de gelir seninle

canım güvenli yolsa neden uçak zorunlu öyle bişey yok ki, jandarma yolu tuttuysa kara ulaşımını da kullanabilir kafalarına göreler heralde
Diyorumya kars bambaşka bir yer kendi kuralı kanunu var resmi tatil perşembe cuma olsa, mesai haftasonu zaten yok yinede gelemiyor yok efendim şehir dışına çıkmadan haber edip izin alacakmış kendi izninden o günler sayılacakmış saçmalıklk allah aşkına batıda il dışına gitmek için izin mi alacağız ?? Sonuçta adamın resmi tatili var istediğini yapar ne diye şehir dışına çıkarsa kendi izninden alıyorsun..sonra devlet hastanelerine sadece akşamdan aciline görünebiliyorlar gündüz giderse para ödemek zorundaymış illa sevk kağıtları olacakmış. Saç ma lııkk . Yahu allah korusunda adam hastalansa ne yapacam ben gidip kışladan sevk kağıdı mı alacağım ne bu böyle..

garnizon terk almadan çıkışı yasak canım tabi yine çıkan olmuyor mu oluyor ama yolun güvenli olmasına dikkat etmek lazım yolda bişey olursa onun için de soruşturma açılıyor rütbeli personele. sevksiz de muayene olabilir ne parası ödeniyormuş ben a'yı her zaman götürüyorum devlet hastanesine hiçbi şey de olmuyor para dediği şey 5 tl muayene parası mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…