- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
Bu arada sensin uyumsuz
HAhaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada sensin uyumsuz
Bu daha beter hemen unutması.. Sende lafı iyi yerine oturtmuşsun birde sabah olunca bakmışsın ki kamyon dolusu çiçek gelmişş :)Ameliyat oldum dedim ki cicekciyi bi ara bakalim hala gecmis olsun cicegim gelmedi sen bu kadar kaba degilsin gondermissindir kem kum dedi kaldi.. Hadi yine iyisin dedim bak ne istedigimi soyluyorum artik aklima gelmedi demezsin bide hala gondermezmişsin yok artik o kadar da olmaz demi falan dedim.. Olur mu gonderirim o kadar degil dedi. Hala bisey yok. Telefonu kapattigi gibi unutmustur bidaha da aklinin ucundan bile gecmemistir eminim
Senin sıkıntılarının aynısını şuan ben yaşıyorum.. O değil evi döşemek için mobilya bakacağımız zaman izin ala ala, git gel yapa yapa balayı izni kalmayacak uşağın hahaha bizde senin yolunda ilerliyoruzz. Yahu karsta devresi var karısı hamileydi çocuğa izin vermemişler ki gitsin karısının yanına.. Ahh tatlım ahh benimde hayallerim seninkiler gibii bende istiyorum eve gelsin oturalım film izleyelim arada il dışına kaçamak yapalımm sanırım hep hayalde kalacak . Birde lojmanlarda garip geçen yıl karsa gitmiştim havası bana yaramıyor hastalandım midem bulanıyor acile gittik gece yarısı saat 3 gibiydi. Sabah oldu hemen ceza vermişler yok o saatte çıkış yasak diye. Allahııımmm ölsek sevinecekler..
Forumda okuyorumda çoğunun gidip geliyor nişanlıları (deniz astsb.) bende diyorum acaba izinleri gökten mi yağıyor diye :) allahtan temkinliyim öyle bir hataya düşmem izinler çok değerli.. Birde mazeret izni olursa değmeyin keyfimeBence eşyaları en aza indirge sen kafanda belirle gidin alın bi günde çocuğun iznini yedirme çünkü o izinler çok lazım oluyor sonra düğünü var balayı var bunun daha eşya için zaman harcama
Gozumle gorsem inanmam.. O derece..Bu daha beter hemen unutması.. Sende lafı iyi yerine oturtmuşsun birde sabah olunca bakmışsın ki kamyon dolusu çiçek gelmişş :)
Hahahah o muhabbetlere girince bende donup kalıyorum sonradan alışırsın.. Anaam bari izinlerde rahat bıraksınlar uuff bu askerlerde psikopatlık var yani yapışıyor.. Ee olsun o kadarda kafa mı dayanır onca şeye benimkide masaj yaptırıyor arıyorum meşgule atıyor masajdayım diyor keyif onlarda evlenince bakalım nasılmış hayat :) o kamuflajları ütülemek ayrı bir dert olsa gerekk :)
Aboo benim ki ayaKta uyuyor allahım çok sorumsuz yaa ben iteliyorum Resmen... dedi ki haftasonu kapalıdır ben zartesi ararım diyor. Amaann boşuna aramasın iş işten geçmiş. Off ama ya bunu düşünmesi gerekiyordu değil mii.. Sonuçta final tarihlerini biliyor nişan tarihide ortada ee ne diye gidip halletmedi bak sinir oldum şimdi..
Akdenizin antalya gibi can alici yerleri degil de yinede guzel yer tabi.. Eger cikmazsa oraya giderim belki.. Ev arkadasi var beraber saatlerce temizlik yapiyolar.. Corba ana yemek salata ve hatta tatlidan olusan aksam yemegi hazirliyolar evlendikten sonra beni terkedip o cocuga donerse sasirmicam
Bak bak birde sana mı takılıyor ne güzel baksana çöplükte yaşamaktan nefret ediyor.. Bence askeriyede aşçı olmalıymış.. Ooff kıskandım şimdi anaaam benim ki yumurta kırmayı bilmez anca mangal yaksın başka bir işten anlamazz ne iyi sana mutfakta yardımcı olur hatta sen elini bile sürme madem zevk alıyor yemek yapmaktan aman bırak yapsın bir işten kurtuldun :) Bana kalırsa yapar adam resmen yemek yapma sevdalısı hoşuna gidiyor demek ki ahh ahh birazda benim aşkıma bulaştırsa hünerlerini :) bey efendi diyor yardımcı olurum diyede peeh hiç inanmıyorum :) skype da görüşüyorduk diyorum daha geçen gün şişe masanın üzerindeydi gene mi orda at şunları diye.. Şimdi hakkını yemeyeyim arada temizlik aşkı ev halkına vurunca yapıyorlar allah bilir nasıl yapıyorlardır kuzumun yanına gittiğimde evdekiler diyordu sırf sen gelecen diye süpürgeyi elinden düşürmedi toz aldı çamaşır yıkadı sildi odasını topladı bunada şükür diyorlardıı heeey gidi günler İlk evlerinde ne günlerim geçmişti özledimya içim buruk oldu Canım sen hiç evine gittin mi ?
Aman benimki duymasın şimdi gururuna yediremez keşke yapmasaydım der hahha kııız uzaktayken iyi sorun etmez kimseyi sadece biri alay etsin mesela oğlumm saçma bu yaptığın desin bir dahaa tövbee ebedii yapmaz.. Buna demişler telefonun ne kadar büyük nasıl taşıyorsun diye gitti telefonu kardeşine verdi dedim yepyeni telefon niye verdin mazeretide yok efendim tv gibi diye dalga geçtiler hep koşup zıplıyoruz cebime sığmıyor sana yazarken komutan görür diyor.. Bende diyorum insanları bu kadar takma yani.. İştee biri ters bir şey desin kafaya takar. sen evlenince yola getirirsin adamı başka türlü olmazGozumle gorsem inanmam.. O derece..
Ayrica seninkinin yaptigi romantikligi hayatta yapmaz.. Aman biri gorur de dalga gecer laf eder..
Canım çok haklısında dışarda hep nişanlı çiftleri görüyorum ev alışverişine beraber gidiyorlar tek tek dolaşıyorlar içim gidiyor. Yoksa sorun değil içimde ukte kalacak.. Olmadı tek birgüne sığdırırız aksi gibi karsta şöyle bir şey var doğu diye mi böyle bilmiyorum da mesela perşembe cuma resmi tatil olsun diyelim.. Yanıma gelmek istese haber vermeden gelemiyor.. Gelsede izin gününden gidiyor oysa resmi tatil yani perşembe cuma.. Cumartesi pazarda mesai yok eeee daha ne diye sarıkamışta kalacak .. Yok efendim haber vermek zorunda şehiri terk edemez izin alacak izinlerinden o günler sayılacak diye saçmalık var.. Sonra otobüs yasak uçakla gitmek zorundalar konvoy havaalanına götürüyor böyle saçma sapan adetleri var akıl sır ermez.Bence en temel seylerini al.. Mesela kiyafetin icin bekleme onu kendin begen al ayni renk ona da kravat bul tamamdir..
Ev esyasina gelince bence beyaz esyayla yatak odasini hallet olmadi geri kalanini dugunden sonra da halledersin.. Tayinler bizi cok sikistirirsa benim planim bu
Kendine ceviremez misin bu yonu? Sen sunu soyle yapiyosun ama insanlar senin hakkinda boyle diyo diye :) belki o zaman yapmaz.. Ben romantiklikten gectim canim artik yapsa bunyem kaldirmaz o derece.. Sadece isini son dakikaya birakmasin kafii.. Mesela bi is olucak 10 gun suresi var dimi ben ilk gun yaparim yoksa surekli aklim kalir huzursuz olurum, o son gun son saat yapar.. Bende o arada kafayi yerimAman benimki duymasın şimdi gururuna yediremez keşke yapmasaydım der hahha kııız uzaktayken iyi sorun etmez kimseyi sadece biri alay etsin mesela oğlumm saçma bu yaptığın desin bir dahaa tövbee ebedii yapmaz.. Buna demişler telefonun ne kadar büyük nasıl taşıyorsun diye gitti telefonu kardeşine verdi dedim yepyeni telefon niye verdin mazeretide yok efendim tv gibi diye dalga geçtiler hep koşup zıplıyoruz cebime sığmıyor sana yazarken komutan görür diyor.. Bende diyorum insanları bu kadar takma yani.. İştee biri ters bir şey desin kafaya takar. sen evlenince yola getirirsin adamı başka türlü olmaz
Garnozon terk belgesi mi ne gerekiyo sanirim heryerde var o.. Ama izinden dusmuyo diye biliyorum.. Ucak olayi da guvenlik acisindan..Canım çok haklısında dışarda hep nişanlı çiftleri görüyorum evguvenlikişine beraber gidiyorlar tek tek dolaşıyorlar içim gidiyor. Yoksa sorun değil içimde ukte kalacak.. Olmadı tek birgüne sığdırırız aksi gibi karsta şöyle bir şey var doğu diye mi böyle bilmiyorum da mesela perşembe cuma resmi tatil olsun diyelim.. Yanıma gelmek istese haber vermeden gelemiyor.. Gelsede izin gününden gidiyor oysa resmi tatil yani perşembe cuma.. Cumartesi pazarda mesai yok eeee daha ne diye sarıkamışta kalacak .. Yok efendim haber vermek zorunda şehiri terk edemez izin alacak izinlerinden o günler sayılacak diye saçmalık var.. Sonra otobüs yasak uçakla gitmek zorundalar konvoy havaalanına götürüyor böyle saçma sapan adetleri var akıl sır ermez.
Çok yeşekkür ederim şimdiden öğrenmiş olayım ütüleri bir kere ütü işi bana kaldı birde dalga geçiyor sen ne anlarsın üyüden dşye elime aldım çookPhilips azur biç zorlanmadan ütülüyorum hatta en kolay ütüm kamuflajlar
Seçimden dolayı sınav tarihi değişmiş. Aynı mesaj benim eşime de geldi o farkında değil ben söyledim :)))
Eşimin ev arkadaşı sonradan arkadaşları hiç titiz değillerdi eşim aksine çok titizdir ama o da onlara uyuyordu. haziranda açtığım sütü ekimde yoğurt olarak çöpe atmıştım
Benimki ben gideceğim diye ütülerini biriktiriyordu güzel yapıyorum diye
Bir keresinde haftasonu nöbetinde evde tek kaldım 1 gün hiç oturmadan evi ancak arındımıştım geldi bizim ev mi bu demişti
Ev arkadaşlarıyla aynı anda evde olmama rağmen hiç karşılaşmadın tanışmadım da.
Şimdi ben oturuyorum o yapıyor temizliği dün bir temizlik yaptı mis oldu evim
ben de kızımla kucak kucağa oturdum bu arada
değiştirebilirsin yaniii
Yavaştan öğreneyim ütücükleri zaten dalga geçiyo sen ne anlarsın ütüden eline bile yakışmıyor dedi dedi benim ütüme muhtaç kaldı .. Nasıl ütülüyorsun, o kamuflajın parkesini ütülemeek için epey güç lazımPhilips azur biç zorlanmadan ütülüyorum hatta en kolay ütüm kamuflajlar
Seçimden dolayı sınav tarihi değişmiş. Aynı mesaj benim eşime de geldi o farkında değil ben söyledim :)))
Eşimin ev arkadaşı sonradan arkadaşları hiç titiz değillerdi eşim aksine çok titizdir ama o da onlara uyuyordu. haziranda açtığım sütü ekimde yoğurt olarak çöpe atmıştım
Benimki ben gideceğim diye ütülerini biriktiriyordu güzel yapıyorum diye
Bir keresinde haftasonu nöbetinde evde tek kaldım 1 gün hiç oturmadan evi ancak arındımıştım geldi bizim ev mi bu demişti
Ev arkadaşlarıyla aynı anda evde olmama rağmen hiç karşılaşmadın tanışmadım da.
Şimdi ben oturuyorum o yapıyor temizliği dün bir temizlik yaptı mis oldu evim
ben de kızımla kucak kucağa oturdum bu arada
değiştirebilirsin yaniii
Sadece belli başlı şeyleri takar o telefonu ona askere varana kadar herkes demiş oğlum televizyonu cebinde taşıyorsun diye benimki de utanmış Ben ona desem eminim beni bir tutma kimseyle kıyaslama der sende benim gibisin anında hallederim.. Kendiside aylar geçer umrunda olmaz ben hatırlatırım ama sinir oluyorum bir işi yapmadan diğerinede geçemiyorum hepsini aynı anda sıralasam da olmuYor birini halledecekki sıradakine geçelim off off bu erkekleri anlamak güüçç.Kendine ceviremez misin bu yonu? Sen sunu soyle yapiyosun ama insanlar senin hakkinda boyle diyo diye :) belki o zaman yapmaz.. Ben romantiklikten gectim canim artik yapsa bunyem kaldirmaz o derece.. Sadece isini son dakikaya birakmasin kafii.. Mesela bi is olucak 10 gun suresi var dimi ben ilk gun yaparim yoksa surekli aklim kalir huzursuz olurum, o son gun son saat yapar.. Bende o arada kafayi yerim
Bende aksine herşeyim olsun eksik birşeyim olmasın derdindeyim gerçi senin düğün benden önce olur gibi ooyyy 1 yıl daha kısmetse bekarım bi kavuşamadık haaGarnozon terk belgesi mi ne gerekiyo sanirim heryerde var o.. Ama izinden dusmuyo diye biliyorum.. Ucak olayi da guvenlik acisindan..
Herkes gibi beraber bakmaya ozencegin icin diyorum :) temel ihtiyaclarini al gerisini orda birlikte halledersiniz. Yatcak yatak yemek koycak bi dolap olsun gerisi zamanla olur.. Ben her seyi tam takir dizilmis bi gelinevi hayal edemiyorum kendim icin :)
Çok yeşekkür ederim şimdiden öğrenmiş olayım ütüleri bir kere ütü işi bana kaldı birde dalga geçiyor sen ne anlarsın üyüden dşye elime aldım çook
Yavaştan öğreneyim ütücükleri zaten dalga geçiyo sen ne anlarsın ütüden eline bile yakışmıyor dedi dedi benim ütüme muhtaç kaldı .. Nasıl ütülüyorsun, o kamuflajın parkesini ütülemeek için epey güç lazım
Ayy birde beğenmiyor yaptığım ütüyüde. En mantıklısı kaç tane varsa ütüleyip dolaba asmak her hafta uğraşılmaz bunlarla sinir bozucu :) Ütüdende nefreeeeet ederim. Bu erkeklerin geneli umursamaz yazık olmuş süte.
. Onları düşünende kabahat ne halleri varsa görecekler hak etmiyorlar sorumsuzlar Sen gezmeye gitmişsin birde iş mi yaptın ordaa :)Eee tabş gönlün razı gelmemiştir :)
Evlenince evrimi zorla geçirtiriz Bu şekilde geçmez hayat.. Zaten ilerde farkına varıyor erkekler sonuçta sorumlulukları olacak bekar hayatı geri kaldı :)
Bana dedi ki finaller 23 mayısta başlıyormuş.. Allahtan nişan gününe denk gelmedii
Bende aksine herşeyim olsun eksik birşeyim olmasın derdindeyim gerçi senin düğün benden önce olur gibi ooyyy 1 yıl daha kısmetse bekarım bi kavuşamadık haa
Eeee bulmuş marifetli kızı ohhh ne güzeel 6 günlük yemekleride çıkıyordu aradan daha ne olsun :) jandarmanın bir sürü üniforması varr çekilir dert değil :)Ben nişanlıyken de sevgiliyken de gittiğimde pek gezmezdik genelde evde zaman geçirirdik. 1-2 gün kalıyordum çünkü.
evet bir de yemek yapıyordum 5-6 gün idare edecek şekilde. Temizlik 1 kere yaptım tek başıma. bir keresinde de o evi temizledi ben mutfağı
Kamuflajlar sorun olmuyor da haricilerin muntazam olması gereken ütüsü sıkıyor o da özel günler anca zaten Bizim için.
Bir de bizim turuncular var onlar da fena değil gerçi De en rahatı kamuflajlar.
İşte ütü güzel güç gerekmiyor.
En kötü ihtimal öyle olacak yapacak bir şey yok.. Birde evi döşemesi sorun tayin olacakta ev tutulup temizlenecekte eşyalar gelecekte ohoo nasıl olacak benim işim Hep aksi inş seneye 15 haziranda tayini olursa düğün ramazan ayına denk geliyor ramazan bitince bayram sonra iki bayram aradı düğün olmazmışya ben şimdi korkarım eee. kaldık mı eylüle o zamanda benim atamam olmaz ( tabii bu yıl atanırsam ) çok çokta nikah erkenden olacak düğünde hayırlısıyla eylüle mi sarkacak düşün düşün kafayı yiyorum.. Ramazan işi bozuyor. Haziranda düğün olsa ee tayini olmadan ev de yerleştiremeyiz mecbur tayinini bekleyeceğiz sonrasıda ramazan bayram derken ohooo benim iş hep yaşş ben niye böyleyim her işim aksiiiinternet biçilmiş kaftan. Ben beğendim 2 tercihe düşürdüm sonra karar verdim. Resimlerini yolladım o da beğendi ve evimizin tüm eşyası aynı anda alındı
En kötü ihtimal öyle olacak yapacak bir şey yok.. Birde evi döşemesi sorun tayin olacakta ev tutulup temizlenecekte eşyalar gelecekte ohoo nasıl olacak benim işim Hep aksi inş seneye 15 haziranda tayini olursa düğün ramazan ayına denk geliyor ramazan bitince bayram sonra iki bayram aradı düğün olmazmışya ben şimdi korkarım eee. kaldık mı eylüle o zamanda benim atamam olmaz ( tabii bu yıl atanırsam ) çok çokta nikah erkenden olacak düğünde hayırlısıyla eylüle mi sarkacak düşün düşün kafayı yiyorum.. Ramazan işi bozuyor. Haziranda düğün olsa ee tayini olmadan ev de yerleştiremeyiz mecbur tayinini bekleyeceğiz sonrasıda ramazan bayram derken ohooo benim iş hep yaşş ben niye böyleyim her işim aksiii