Asker Eşleri

canım 6 aydan ne olacak boşver :)
O kadar çok alışmışsın ki sana göre 1 saatlik yokluk gibi geliyor :) ahh canım ahh 2haftadır denetleme ve tatbikatta arazide dağda kalıyor bir daha mayısın 3ünde bitecek bende moral falan kalmadı mesajda yazamıyor telefonda da konuşamıyoruz :KK43: kafayı yemek üzereyim daha çok varya offffff nasıl bitecek :KK43: resmen şafak sayıyorum delirmek üzereyim sinirlerimde gerildi :KK43: sen ne güzel 6 ay da ne var diyebiliyorsun :KK43: ben daha 1 ay'a tahammül edemedim..

O kadar çok alışmışsın ki sana göre 1 saatlik yokluk gibi geliyor :) ahh canım ahh 2haftadır denetleme ve tatbikatta arazide dağda kalıyor bir daha mayısın 3ünde bitecek bende moral falan kalmadı mesajda yazamıyor telefonda da konuşamıyoruz :KK43: kafayı yemek üzereyim daha çok varya offffff nasıl bitecek :KK43: resmen şafak sayıyorum delirmek üzereyim sinirlerimde gerildi :KK43: sen ne güzel 6 ay da ne var diyebiliyorsun :KK43: ben daha 1 ay'a tahammül edemedim..
İnsan mecbur alışıyor canım boşuna yarı dul demiyolar bize :))) benim 8 ay görmediğimi düşünürsek az tabi. Sen de alışırsın hele bi düğününüz olsun da şuan sizde uzaklık da var epeyce

İnsan mecbur alışıyor canım boşuna yarı dul demiyolar bize :))) benim 8 ay görmediğimi düşünürsek az tabi. Sen de alışırsın hele bi düğününüz olsun da şuan sizde uzaklık da var epeyce
Sorma gitsin 8 ay bitecek yüzünü gördüğüm yok :KK43: fotoğraf gönderdi yüzü gözü morarmış kararmış soğuktan :KK43: nişanada bir şey kalmadı yüzü nasıl geçecek hiiiç bilmiyorum Ne hale gelmiş. Bir an önce şu doğudan kurtulsa belki batıda daha rahat eder.. Bu ne ya.. Gittiklerinde de tam gidiyorlar her yıl nisan ve mayıs ayında bu arazi muhabbetleri var üstelik kar kış kıyamet o soğukta sabahtan gece yarılarına kadar çalışıyorlar yatma desen koskoca arazide çadırda kalıyorlar içim gitti o halde görünce eldiven bile taktırmıyorlarmış düşünsene metal bir alete dokunsalar ellerine yapışacak allah korusun :KK43: zatürre olanda olmuş soğuktan şimdide test yapıyorlarmış verem için . Düğün olsun da Kaçıp gitsek batıya :) hiç sorma harbiden kocalı dullardanız bizlerde :) benim ki de özel kuvvet diye tutturmuş aman dedim uzak dur :)

Sorma gitsin 8 ay bitecek yüzünü gördüğüm yok :KK43: fotoğraf gönderdi yüzü gözü morarmış kararmış soğuktan :KK43: nişanada bir şey kalmadı yüzü nasıl geçecek hiiiç bilmiyorum Ne hale gelmiş. Bir an önce şu doğudan kurtulsa belki batıda daha rahat eder.. Bu ne ya.. Gittiklerinde de tam gidiyorlar her yıl nisan ve mayıs ayında bu arazi muhabbetleri var üstelik kar kış kıyamet o soğukta sabahtan gece yarılarına kadar çalışıyorlar yatma desen koskoca arazide çadırda kalıyorlar içim gitti o halde görünce eldiven bile taktırmıyorlarmış düşünsene metal bir alete dokunsalar ellerine yapışacak allah korusun :KK43: zatürre olanda olmuş soğuktan şimdide test yapıyorlarmış verem için . Düğün olsun da
Yazık insan çok üzülüyo dimi ben de o ilk buraya geldiğinde daha gelmemiştim bozuk et yemiş zehirlenmiş bi üzüldüm bi üzüldüm anlatamam yemekler kötü hep kötü besleniyodu filan ben geldim haytını kurtardım :KK70: sizin de az kaldı sayılır ya asker adam o bişey olmaz

Bizim şehirlerde hemen hemen ege olacağı için inşalllaaaaaahhhh :) danışmanımız olursun ne güzel :) kuzu sen lojmanda mı oturacaksın batı da
Tam karar vermedim kiralar çok ateş pahası değilse girmeyiz galiba aman bzie uzak olsun lojman gerçekten çok sıkıntı bizde etrafta baykuş gibi gözetleyen ince topuk terliklerle günlere giden seni de zorla çağıran sana rütbecilik yapmaya çalışan yığınla manyak çekilir dert değil

Tam karar vermedim kiralar çok ateş pahası değilse girmeyiz galiba aman bzie uzak olsun lojman gerçekten çok sıkıntı bizde etrafta baykuş gibi gözetleyen ince topuk terliklerle günlere giden seni de zorla çağıran sana rütbecilik yapmaya çalışan yığınla manyak çekilir dert değil
Ben lojmanda oturdum ama rudbesi yuksek eslerle bile kanka gibiydik.çok güzeldi çok memnundm.arkadaşım vardı dışarıda oturuodu onlar hic komsusu arkadaşı yoktu.cani anılıyordu.ama ben eşim yokken sıkılınca bahçede muhakkak birileri oluodu gidip vakit gecirebiliodum.çok II komsulullarimz vardı.

bu zorla güne çağırma rütbecilik oynama cidden var mı ya? ben onu şehir efsanesi sanıyodum :KK12:

Yazık insan çok üzülüyo dimi ben de o ilk buraya geldiğinde daha gelmemiştim bozuk et yemiş zehirlenmiş bi üzüldüm bi üzüldüm anlatamam yemekler kötü hep kötü besleniyodu filan ben geldim haytını kurtardım :KK70: sizin de az kaldı sayılır ya asker adam o bişey olmaz
Boşuna askerler erkenden evlenmiyor sebebi ortada düzenli bir hayat istemeleri.. Sorma gitsin çikolatalarla besleniyor gerçi evlensek ben daha yemek yapmasını bilmiyorum :oops: garibim yine aç kalacak ama olsun yinede netten tariflere baka baka birşeyler yaparım hiç yoktan iyidir :KK70: bende diyorum Eve gidersen yüzüne git buz koy et hiiiiiiiç oralı bile değil iki güne Geçer diyor bu vurdumduymazlığıda beni deli ediyor. Üzülmez mi tabii üzülür sen hayatını kurtarmışsın seninkinin :) gerçi adam bu seferde ev yemeklerine hasrettir malum eve uğrayamıyorya.

Varya bana bu lojmanlardaki rütbecilik hikaye masal gibi geliyor burdan okuyunca :KK70: kimseyle ilgilenmedikten, görüşmedikten sonra zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum.. Ben şahsen kimseye selam sabah vermezdim işime bakardım ee kimsede bana zorla buraya geleceksin diyemez kapımı bacamı kapattıktan sonra cesaret edemezler :) büyükşehirde malum ev kiraları eminim çok yüksektir.. Gerçi lojmanlarda yıkık dökük olursa da hiç çekilmez nede olsa yeni gelin evi olacak :KK43: offff ya ne zormuş arkadaş

Ben lojmanda oturdum ama rudbesi yuksek eslerle bile kanka gibiydik.çok güzeldi çok memnundm.arkadaşım vardı dışarıda oturuodu onlar hic komsusu arkadaşı yoktu.cani anılıyordu.ama ben eşim yokken sıkılınca bahçede muhakkak birileri oluodu gidip vakit gecirebiliodum.çok II komsulullarimz vardı.
sen iyi yere düşmüşsün galiba burada ben öyle gördüm malesef izmir bergamada değil mi bu dediğin

bu zorla güne çağırma rütbecilik oynama cidden var mı ya? ben onu şehir efsanesi sanıyodum :KK12:
yok canım bildiğin gerçeğin ta kendisi, yani apaçık söylemiyo kadın ama hareketlerinden seni sanki alt devresiymiş gibi gördüğünü filan anlıyosun

Boşuna askerler erkenden evlenmiyor sebebi ortada düzenli bir hayat istemeleri.. Sorma gitsin çikolatalarla besleniyor gerçi evlensek ben daha yemek yapmasını bilmiyorum :oops: garibim yine aç kalacak ama olsun yinede netten tariflere baka baka birşeyler yaparım hiç yoktan iyidir :KK70: bende diyorum Eve gidersen yüzüne git buz koy et hiiiiiiiç oralı bile değil iki güne Geçer diyor bu vurdumduymazlığıda beni deli ediyor. Üzülmez mi tabii üzülür sen hayatını kurtarmışsın seninkinin :) gerçi adam bu seferde ev yemeklerine hasrettir malum eve uğrayamıyorya.

börek çörek yapıp yanına koyuyorum ben canım :KK70: yemek işi kolay ya nette hepsinin püf noktası tarifi var ben de evlenene kadar yemek yapmış değildim şimdi eşim annemden güzel yapıyosun diyo her zaman

Varya bana bu lojmanlardaki rütbecilik hikaye masal gibi geliyor burdan okuyunca :KK70: kimseyle ilgilenmedikten, görüşmedikten sonra zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum.. Ben şahsen kimseye selam sabah vermezdim işime bakardım ee kimsede bana zorla buraya geleceksin diyemez kapımı bacamı kapattıktan sonra cesaret edemezler :) büyükşehirde malum ev kiraları eminim çok yüksektir.. Gerçi lojmanlarda yıkık dökük olursa da hiç çekilmez nede olsa yeni gelin evi olacak :KK43: offff ya ne zormuş arkadaş

sen kapını bacanı kapat tüm lojmandan kendi nemrutluğunu duyarsın :) bu da kimseye selam vermiyo diye vır vır seni konuşur işsizler. senle illa ki tanışmaya çalışıyolar ''canımcım güne neden gelmedin''muhabbeti yapıyolar, samimiyetsiz samimiyetsiz bi hava oluyo bulunduğun ortamda herkes eşlerin rütbesiyle var oluyo çünkü. çaylarda bile mesela hanımefendiler masanın ortasında yanına yüzbaşı binbaşı büyüklerden kim varsa etrafına onların yanına astsubay eşleri en sonda da uzman eşleri oluyo herkes kendine kimi yakın bulursa onunla konuşuyo filan işte yani. askeri organizasyonları sevmiyorum. ama mesela gaziler şehit yakınları yemekleri filan oluyo onlar çok güzel oluyo

zorla değil de mahalle baskısı kıvamında işte :) geçende bi uzman eşiyle konuştum bi davet varmış tugay kmt eşi düzenlemiş hamile olduğundan gidememiş o da aramış hamilelikten dolayı rhatsızdım katılamadım demiş keşke haber verseydiniz filan laf sokmuş sanki ona özel hazırlık yaptı da. acayip egolu oluyolar ya

X