- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
Evet orasıda öyle tabiiCocuk riskiyla bereketiyle geliyo zaten bence beklmeye gerek yok ama herkesin kendince bi dusuncesi var tabi
o zaman tekrar hoşgeldinizz :) evet çok sessizleşti topik bizlerde eskisi gibi canlandırmaya çalışıyoruz olduğu kadarbu topikte çok güzel dostluklar kurduk,burada sohbet etmekten büyük mutluluk duyardım
teşekkür ederim iyiyimmerhaba hoşbuldum,nasılsın
Merhaba canim Nasilsingünaydın kızlar nasılsınız
iyiyim canım sen nasılsın?Merhaba canim Nasilsin
Sağol canım bende iyiyim.. Ne var ne yok nasıl gidiyor :) bu topik hep böyle sessiz sakindir bazı zamanalr kalabalık oluyor sonra yine sessizlik çöküyor :) tayin zamanı yaklaşsın dolar gene :)iyiyim canım sen nasılsın?
kızlar toparlanmaya başladı herhalde hiç ses yok burda
napayım canım iş güç çok yoğundum..Sağol canım bende iyiyim.. Ne var ne yok nasıl gidiyor :) bu topik hep böyle sessiz sakindir bazı zamanalr kalabalık oluyor sonra yine sessizlik çöküyor :) tayin zamanı yaklaşsın dolar gene :)
Sağol canım bende iyiyim.. Ne var ne yok nasıl gidiyor :) bu topik hep böyle sessiz sakindir bazı zamanalr kalabalık oluyor sonra yine sessizlik çöküyor :) tayin zamanı yaklaşsın dolar gene :)
napayım canım iş güç çok yoğundum..
başım çatlıyor, bi bitmedi bugün
sen ne yapıyorsun nasılsın?
Esi yurtdisinda gorev yapan veya yapmak isteyenler varmi sorum olacakti da yardimci olabilirmisiniz
Sağol canım bende iyiyim.. Ne var ne yok nasıl gidiyor :) bu topik hep böyle sessiz sakindir bazı zamanalr kalabalık oluyor sonra yine sessizlik çöküyor :) tayin zamanı yaklaşsın dolar gene :)
slmmm kızlar.....tayin yaklaşıyor...ayy açıklansa da kurtulsak artık...öleceğim heyecandan:) vakit geçmiyor ya
biz 2. bölge yaptık.eşim şuan 5. de.neresi çıkacak bundan sonra heyecanla bekliyoruz...3.bölge çıkacak diye korkuyorumevet az kaldı erken açıklansa bari bu yılda ama zor mayıs sonunda açıklanır heralde.Batıyamı çıkacak tayininiz?