Asker Eşleri

bu topikte çok güzel dostluklar kurduk,burada sohbet etmekten büyük mutluluk duyardım

iyiyim canım sen nasılsın?
kızlar toparlanmaya başladı herhalde hiç ses yok burda
Sağol canım bende iyiyim.. Ne var ne yok nasıl gidiyor :) bu topik hep böyle sessiz sakindir bazı zamanalr kalabalık oluyor sonra yine sessizlik çöküyor :) tayin zamanı yaklaşsın dolar gene :)

Sağol canım bende iyiyim.. Ne var ne yok nasıl gidiyor :) bu topik hep böyle sessiz sakindir bazı zamanalr kalabalık oluyor sonra yine sessizlik çöküyor :) tayin zamanı yaklaşsın dolar gene :)
napayım canım iş güç çok yoğundum..
başım çatlıyor, bi bitmedi bugün
sen ne yapıyorsun nasılsın?

napayım canım iş güç çok yoğundum..
başım çatlıyor, bi bitmedi bugün
sen ne yapıyorsun nasılsın?

selam kızlar napıyosunuz :)

Esi yurtdisinda gorev yapan veya yapmak isteyenler varmi sorum olacakti da yardimci olabilirmisiniz

benim eşimde istiyor, daha doğrusu istiyoruz. önümüzdeki grupla gidebilir uzman benim eşim. bildiğim kadarıyla bu her sene aldıkları sicil notlarına göre gönderiliyorlar.
asb subaylar hakkında bilgim yok maalesef.

buradan bana hiç bildirim gelmiyor bir boşluk buldum baktım kaç kaç sayfa olmuş.
hamileyken bi sürü boş vaktim vardı yazıp duruyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…