Asker Eşleri

Konvoyla canim.baska turlu cok zor
bizimde aynı şekilde. neyse ki sizin az kalmış sabrınızın karşılığını alırsınız umarım..benim daha 1.5 yılım var.sen de çok zorlandın mı ayrıyken? hatta 1.5 sene sonra da büyük ihtimalle eşimin tayini şırnak merkeze eş götürülen bir yere çıkacak. yanında olabileceğim hiç olmazsa ama orada da uzun görevler oluyormuş.ve bu süreçte 3 yıl sürecek. kötünün iyisini yaşayacağız yani

Cok zor geldi bana.evlendik.9 ay sonra tayinimz cikti.evimizi darmadgn ettik.esyalarimi sattim.3 ayda da bir geliyor esim.1.5 yildir gozumun yasi dinmiyor.ailem en buyuk destekcim.az kaldi artik.ole avunuyorum.bati yercihi yaptik bakalim nasip.Allah sizide tez zamanda kavustursun.bizde sirnak cizre yazmistik beraber gdicz die tercih disi cikti.

teşekkür ederim..1.5 yıl bir ömürmüş gibi geliyor bana hiç geçmeyecekmiş gibi.. sabrın sonu selamettir demişler.sizde sonuna doğru geliyorsunuz ne güzel. bizim 1 yıl sonraki halimiz gibisiniz. allah kimseyi ayırmasın

Sabret canim...zor olsa da geciyor.Allah sabrini veriyor inan.sag olsunlarda onemli oln oo

Sabret canim...zor olsa da geciyor.Allah sabrini veriyor inan.sag olsunlarda onemli oln oo
haklısın allah başka ayrılık yaşatmasın şükrediyorum ama gene de dayanamıyorum. ben şırnak merkeze atanırsam sence dilekçe verdiğinde onunda merkeze geçme şansı artar mı?bir bilgin var mı?

haklısın allah başka ayrılık yaşatmasın şükrediyorum ama gene de dayanamıyorum. ben şırnak merkeze atanırsam sence dilekçe verdiğinde onunda merkeze geçme şansı artar mı?bir bilgin var mı?
O konuda hic bilgim yok.ama il ici tayin i bisy var.esim ilk once bi koye gtmsti.il ici tayin yaptilr baglicaya gecti.belki olablir.

alaşehir, söke, balıkesir, edremit, izmir bergama yazdık tercihlerimiz benziyor :))
Biz bergamadaydik...ordan doguya gtti esim.bergama guzel..lojmanimz guzldi.arkadlik cok guzldi..hala gidiyorz hatta tatillerde.lojman gazinosu var.imkanlar guzll.keske yine gtsekk...aoguk ama cok.isinma skintisi var orda.kalorifer yanmio dogru duzgn

Biz bergamadaydik...ordan doguya gtti esim.bergama guzel..lojmanimz guzldi.arkadlik cok guzldi..hala gidiyorz hatta tatillerde.lojman gazinosu var.imkanlar guzll.keske yine gtsekk...aoguk ama cok.isinma skintisi var orda.kalorifer yanmio dogru duzgn

Esin nerde suan?daha once nerdeydnz bide

şuan 5. bölge doğulardan birindeyiz sana özelden mesaj atacaktım ama sanırım kapalı, eş götürülebilen garnizon içerisinde ama eve 3 4 günde bir geliyo ancak. İlk kıtaya burda çıktı öncesinde sınıf okulundaydı istanbulda. Kıbrıs ihtimalini düşündük ama sonra kötü biyeri gelir diye vazgeçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…