Asker Eşleri

merhaba :)

iyiyim ben bebiş de iyi. bekliyoruz artık keyfi ne zaman gelirse :))

sen nasılsın? sözlün ne zaman gelecekti?
:) az kaldi az hayirlisiyla saglikla gelsinde zamani muhim degil :) cnm tskr ederim bende iyiyim. Beklemedeyim :) subat ayi icersinde gelecekte gununu demedi sanirim sevgililer gunune gelir :) bi zahmet gelsin 5 ay oldi gorusmeyeli

:) az kaldi az hayirlisiyla saglikla gelsinde zamani muhim degil :) cnm tskr ederim bende iyiyim. Beklemedeyim :) subat ayi icersinde gelecekte gununu demedi sanirim sevgililer gunune gelir :) bi zahmet gelsin 5 ay oldi gorusmeyeli

kıyamam fotoğraftaki sizsiniz galiba maşallah biz istanbul-ankara olduğu halde ve ben yanına gelebildiğim halde 3 ayı bulduğu olmuştu nişanlıyken
yapsın öyle bir sürpriz güzel olur
benim kızım da sürpriz yapsın 14 şubatta gelsin ya da 18 şubat tam 1.5 yılımızı doldurduğumuz gün

Çok istedin ya belki 14 şubata bir sürpriz yapar bebiş :) Oooff ooff yapacakta tam net bir gün yok.. aksi gibi yaşadığı şehir pilot bölge seçilmiş düşün artık tüm TSK'nın botları değişecekti ilk bunlara göndermişler pilot bölge olduğundan onay verirse yeni botlar giyecek tüm TSK mensubu.. botlarda bildiğin amerikan askerlerinin botlarında yeşil renk iğrennçç bir şey :) sizinkilerde yeni botlar yok değil mi ? bunlarda eğitim-öğretim yılı var.. eğitim-öğretim zamanında izin mümkün olmuyor.. anca baharda eğitim-öğretim bitiyormuş.. fakat komutanı, şubatta sana kafa izni vereceğim git dağıt kafanı gel demiş.. o kadar saçma işleri var ki mesela nöbetlerini arkadaşlar arasında değiştiriyorlar ( örneğin; benim bu akşam işim var yerime sen tut, senin nöbetinde de ben tutarım gibi.. ) sözlüme de bir tane komutanı " rahat ol ben senin nöbetini tutarım demiş.. sözlüm de ona güvenmişti bir baktı ki adam buna senin nöbetini tutamam işim var diye yan çizdi.. ve tekrar izin istedi adamın verdiği cevap " kasap et derdinde koyun can derdinde " hemde ailesiyle yanıma gelecekti adam o şekilde cevap vermiş. yoksa çoktaaan gelmişti çok garip insanlar var çocuğa da ayda 5 nöbet yazıyor o bahsettiğim komutan bende diyorum 2 nöbet hakkın varken neden her hafta nöbettesin diye sorduğumda da adamla kavgalı olduğunda ikide bir nöbet yazıyor hemde fix cuma yada haftasonuna heeep böyle.. herkes istediği güne alıyor sözlüme sıra gelince adam kavgalı olduğu için sormadan yazıyor garibim bekar hep ona yükleniyorlar evliler rahat.. tek bekar garibim bu yüzden üzerine yükleniyorlar..

biliyorum o botları canım; yok yaa ben beğendim hem kalite açısından da daha güzel şimdikilerden YDS nin mağazasında baktık biz; daha gelmedi onlardan. bir arkadaşı fotosunu yollamıştı bir de.
komutanla kavgalı olmak sıkıntı rütben ne olursa olsun maalesef
bizimkilerin nöbet günleri ay başında belli oluyor; tim olarak tutuyorlar nöbeti. ayda 4 nöbet. cumartesi yalnızım yine...

çok iğrenç botlar.. evet evett yds'de çook güzelleri var bir tane vardı içim gitmişti ona çook hoşuma gitmişti :) bu ne ya yeşil yeşill.. arada çıkıyor bu tarz komutanlar eminim nişan zamanı yine bir şey çıkarırlar aman allah korusun.. yaa varya ben şimdiden nöbetlere zıt olmaya başladım sen nasıl dayanıyorsun ayda 4 gün yok sizde yine ertesi gün izinli oluyorlar yani nöbeti bayıla bayıla isterler :) bizde öyle değil haftada 5 gün çalışıyorlar hafta sonları tatilleri var.. gerçi hafta içi nöbet tuttuklarında da ertesi gün işe devam ediyorlar izin falan yok.. geçenlerde nöbet kim tutarsa sırayla herkese nöbet sonrası izin vermişlerdi sözlüme sıra gelince sen çalışacaksın demişler.. biran önce kurtulsun ordan daha bir şey istemiyorummmm.. belki bizde allah nasip ederse seneye ankaraya gelebiliriz tayin için.. siz gidiciydiniz değil mi cnm

bu sene değil de seneye yani 2016 da büyük ihtimal tayinciyiz canım.
ya ertesi gün izni de öğleden sonra hafta içi. o da bazen olmuyor; eğitime falan gidiyorlar. aynı haftada 5 gün çalış hafta sonu tatil.
valla eskiden daha kolaydı aslında benim istanbul'da oluşuma falan denk geliyordu ondan rahattı sanırım...
şimdi baya zor geliyor; geçen fazladan nöbet tuttular göreve çıkan timin yerine; 5. nöbete yollamam taburu basarım falan dedim :) neyse onlar da dönünce bunların nöbeti tuttu 4 nöbetle kapatıyoruz ayı inşallah
nöbet günleri tam bunalım oluyorum artık; bir de onsuz yatağa yatıp uyuyamıyorum eskiden uyuyordum... tv karşısında uyur-uyanık sersem gibi geçiyor o gece.

bizde 2016 :) siz doğuya biz batıya inşallah :) arkadaşının eşi doğuracak, komutan izin vermemiş düşün artık o kadar ki fena bir yer Hahhahaha aynı şeyi bende yapıyorum hatta neler neler diyorum bana diyor orgeneral konuşmaya başladı gene diyor lakabım orgeneral oldu hele bebek olduğunda hepten zor olur eşin için :) artık saatleri saymaya başlar biran önce bebişe kavuşmak için :)
bu arada doğuda nereye gideceksiniz

belli değil canım özel harekat olduğu için yerler kısıtlı ama bitlis diye düşünüyor eşim şimdilik...
öncesi yüksekova olduğu için iyi doğu olacak ama eş götürülemez ihtimali de var.
bakalım ne olacak daha karar vermedik bu sene istemiyoruz tayin diye. bu sene gidecek arkadaşları var şu an doğuda olan da; onlarla konuşuyor...
yok ya eşim uzman çavuş benim bir de o halde bu kadar sert değiller mesela hastaneye o götürüyor beni izin alıp. geçen çok kötüydüm grip gibiydim sabaha kadar uyuyamayınca sabah aramış haber vermiş doktora gittik beraber yine.
biz şimdi doğumda 10 günlük doğum iznini almayız hemen ilk günler idare ederler zaten diyoruz. anneler gidince alıp başbaşa 3ümüz takılalım dedim eşime.

umarım eş götürülmeyen yer çıkmaz.. yoksa o kadar yıl nasıl geçerr iki taraf içinde zor olur... bana da ankara daha katıdır gibi geliyordu :) ne güzel sorun yaşamıyorsa anlayışlı insanlarla çalışması çok iyi en azından halden anlıyorlar.. inşallah gideceğiniz yerde de iyi insanlarla karşılaşırsınız. anneler fazla kalır mı özellik kv biran önce giderlerde başbaşa kalırsınız :) böyle hamile hamile görünce insan heves ediyor . kaç yıllık evlisiniz

inşallah siz de canım. ilk sene kolay değildi bu kadar da şimdi 3 yılı doldu burada eşimin ondan bir de rahatlık. sözlün karacı mıydı? jandarma eşim belki ondan farklı da olabilir...

:) annem 10 gün kalabilir en fazla çalışıyor çünkü kv de fazla kalamaz ama annemin gitmesine yakın gelir o mevlütü yaparız biraz daha kalır gider; ben baştan söyledim eşime...

18 şubatta 18 ayı (1.5 sene) dolduracağız inşallah :) darısı başınıza

Evet karacı :) sanırım en rahatları havacılar olsa gerek :) amiin cnm inşallah... Sizde daha yeniymişsiniz Nice mutlu upuzun yıllara inşallah tüm sevdiklerinle beraber :) Bebek olunca seni daha buralarda göremeyecek miyiz

inaşallah canım :)
görürsünüz canım da bu kadar sık burada olamam sanırım... yani en azından bizim şubat annelerinden doğum yapanlar pek takılamıyor; telefon olsa yine daha sık girebilirim ama benim telefon da girerken foruma takılıyor.

Aynı sorun bende de var.. Telefondan girince foruma, telefon kafayı yiyor .. Birde bebek olunca haliyle onunla ilgileneceksin doğru girmen zor olur.. Büyüyünce artık :)

İyi olmaya çalışıyorum canım :)

canım senin sevgilin miydi internet yok falan diye baya bunalıma giren???
mobil hatların taşınabilir modemlerinden alsın bak ben de bilmiyordum onu kullanmak zorunda kaldıklarını önceden. kaynıma bilgisayar yollayacağız buradan da müzik film falan indirdik bugün baya; eşim vınn'a ne dayanır bunlar dedi öyle öğrendim ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…