evet canım aynı sen gibiyim. allah bir kolaylığını veriyor demek ki. elbereth61 1 ay sonra doğum yapacak biz neler konuşuyoruz canımsende benim gibisin demekdoğumun iki türlüsü de bana korkunç geliyor fakat ne yapalım inşallah olacak elbet.. kaçarı yok :) gerçi o telaşla acıyı düşünmeyiz bile
hiçbir fikrim yok maalesefIyi akşamlar herkese daha önce bir konu açmıştım fakat cevap veren olmadı burdan tekrar sormak istiyorum başakşehir lojmanlarinda oturan var mı bana artıları nı eksilerini söyleyebilir mi? Lojman istiyoruz Zeytinburnu yada başakşehir arasında kaldık yardımcı olabilecek biri var mı
Teşekkür ederim inşallah yardimci olabilecek birileri çıkarhiçbir fikrim yok maalesef
Iyi akşamlar herkese daha önce bir konu açmıştım fakat cevap veren olmadı burdan tekrar sormak istiyorum başakşehir lojmanlarinda oturan var mı bana artıları nı eksilerini söyleyebilir mi? Lojman istiyoruz Zeytinburnu yada başakşehir arasında kaldık yardımcı olabilecek biri var mı
bir şey kalmamış 30 gün sonra inş. kucağında olacak ayyyy ne güzell bir duygu içinde hisetmek :) merak ediyorum o hareket hallerini :) doğum sürecini de paylaşırsan sevinirim hemşom :) şahsen ben daha kan aldırmaktan korkuyorum doğum allaahıııımmm
evet canım aynı sen gibiyim. allah bir kolaylığını veriyor demek ki. elbereth61 1 ay sonra doğum yapacak biz neler konuşuyoruz canım
Teşekkür ederim. Evet Zeytinburnu Lojmanları ulaşım açısından çok rahatmış beni daha çok daireler düşündürüyordu rutubet ısınma vb sorunlar.. zaten bugün kü dağıtım da da çıkmadı inşallah bir sonrakine :)iyi akşamlar
Başakşehir hakkında hiç bilgim yok. ama Zeytinburnu lojmanlarını yaşadığımdan değil de öğrenciyken öğrencim vardı her gün derse gittiğim oradan biliyorum.
Zeytinburnu'nda ulaşım açısından sıkıntı çekmezsiniz marmaray bile ayağınızın altında. neleri açıklayabilirim ?
ortamı da iyiydi çocuklar açısından falan benim gördüğüm kadarıyla.
Teşekkür ederim. Evet Zeytinburnu Lojmanları ulaşım açısından çok rahatmış beni daha çok daireler düşündürüyordu rutubet ısınma vb sorunlar.. zaten bugün kü dağıtım da da çıkmadı inşallah bir sonrakine :)
merhaba canım, nereleri yazdınız ? darısı başımıza inşallah :)Selam kızlar, jandarmada ses yok piyadeler tayinleri yazdı heyecan içerisinde gün sayıyoruz
merhaba canım, nereleri yazdınız ? darısı başımıza inşallah :)
bizde inşallah seneye tayinciyiz.. izmiri çok istiyorum fakat kaydırma birlik olduğunu öğrendim büyük ihtimal olmayacak.. sizin şehirlerde seçim şansınız yüksek bizde belli başlı şehirler var :S komando olma ihtimali yüzde kaç cnmmanisa, aydın, izmir buraları yazdık hep bu civarda :) bakalım neresi çıkacak korkuyorum eşimi komandoya atacaklar diye
bizde inşallah seneye tayinciyiz.. izmiri çok istiyorum fakat kaydırma birlik olduğunu öğrendim büyük ihtimal olmayacak.. sizin şehirlerde seçim şansınız yüksek bizde belli başlı şehirler var :S komando olma ihtimali yüzde kaç cnm
çok yüksek ihtimal malesef, hatta özel kuvvetler bile bekliyoruz bakalım ..çok stresli bi bekleyiş var o yüzden bende. ege derken ankara yolu gözükecek diye ödüm kopuyor
güzel ankara da yaaben 1.5 senedir buradayım 1.5 senem daha var sanırım 100 küsürüncü yedeğiz tayin çıkmaz diye bakıyoruz.
2-3 günde gezilecek yerleri bitirip avm gezmeye başlarsın en fazla
şaka bir yana hayırlısı olsun inşallah...
annemlere yakın zaten ankara benim için sorun değil ama zaten doğuda ayrıyız 1 gün gelse 5 gün yok, batıda da aynı şeyin olmasını istemiyorum yoksa eşim olsa yer hiç problem değil benim için.
özel kuvvetleri bilmiyorum ama jöak olursa rahatsın onu söyleyebilirim. eşin subay sanırım bir de, daha rahat olursun.
Canım bizde de aynı dert var. Ege istiyoruz fakat korkum ankara olmasi. Hiçç ama hiic sevmiyorum o şehri. . Insallah gönlünüzce göre olur :)çok yüksek ihtimal malesef, hatta özel kuvvetler bile bekliyoruz bakalım ..çok stresli bi bekleyiş var o yüzden bende. ege derken ankara yolu gözükecek diye ödüm kopuyor
Oofff benim sevdicegim de özel kuvvetleri istiyor adını yazdıriyordu ki kayıtlar bitmiş seneye istiyor. Bakalım ne olurmalesef eşim kara kuvvetlerinde jandarmada değil sınıfı piyade en ağırı yani herkesin en güzel yer diye nitelendirdiği yerde bile biz en kötü şartlarda çalışıyoruz spor koşu ve parkurlarda derecesi var, bordo bereli sırasında şuanda devrelerini çağırmışlar biz de haber bekliyoruz dilerim çağırmazlar zaten zor kavuştukbebek yapacaktık tayinler açıklanınca şimdi yine erteleyeceğiz beklediğimiz olursa
Canım bizde de aynı dert var. Ege istiyoruz fakat korkum ankara olmasi. Hiçç ama hiic sevmiyorum o şehri. . Insallah gönlünüzce göre olur :)