- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
hiç sanmıyorum :) aman allah korusun ankara çıkmasındaasevemiyorsun zaten alışıyorsun sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç sanmıyorum :) aman allah korusun ankara çıkmasındaasevemiyorsun zaten alışıyorsun sadece
Canım benim çok tesekkur ederim duanla mutlu ettin beniCellista61 fthfzee sssgggulcin
beyaz show u izliyoruz da; hasretinle yandı gönlüm'ü söylediler... eski zamanlar geldi aklıma (3+1 sene) ne çok dinlerdim; sonra siz geldiniz, Rabbim tez zamanda kavuştursun hepinizi inşallah
Canım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim inşallah..Cellista61 fthfzee sssgggulcin
beyaz show u izliyoruz da; hasretinle yandı gönlüm'ü söylediler... eski zamanlar geldi aklıma (3+1 sene) ne çok dinlerdim; sonra siz geldiniz, Rabbim tez zamanda kavuştursun hepinizi inşallah
Sen de mi ben gibisin nerede esin ?Bende asker esiyim....ve kocisimle ayriyiz..o doguda ben bati da..
Sirnak uludere...Sen de mi ben gibisin nerede esin ?
Es götürülemeyen yer de mi? Benim esimde şırnak Beytüşşebap taSirnak uludere...
Senin nerede esin?Sen de mi ben gibisin nerede esin ?
Evett es gotrulmeyen.baglica da.gorevi ne ve piyade jandarma neEs götürülemeyen yer de mi? Benim esimde şırnak Beytüşşebap ta
bizim de eş götürülemeyen. bağlıca köy mü? jandarma uzman çavuş. seninkisi ne?Evett es gotrulmeyen.baglica da.gorevi ne ve piyade jandarma ne
Piyade ustegmen.ilce gibi sanirim.ama koy gbi hicbisy yokbizim de eş götürülemeyen. bağlıca köy mü? jandarma uzman çavuş. seninkisi ne?
anladım canım. ne zamandır ayrısınız? 2 sene mi bekliyorsunuz?Piyade ustegmen.ilce gibi sanirim.ama koy gbi hicbisy yok
2 yillikti.mayista tayinciyiz insallh..tercihlerimizi yaptik.bekliyoruz heyecanla..siz? Nerdesn bu arada senanladım canım. ne zamandır ayrısınız? 2 sene mi bekliyorsunuz?
hayırlısı olsun sizin için. bizim daha 1.5 yılımız var ben kastamonudayım. sen neredesin? çalışıyor musun?2 yillikti.mayista tayinciyiz insallh..tercihlerimizi yaptik.bekliyoruz heyecanla..siz? Nerdesn bu arada sen
Ben izmir selcuktayim.ailemle kaliyorum.anaokulunda ogretmnim.ozel krestehayırlısı olsun sizin için. bizim daha 1.5 yılımız var ben kastamonudayım. sen neredesin? çalışıyor musun?
meslektaşız o halde. bende okul öncesi mezunuyum şubatta atanmayı bekliyorum.Ben izmir selcuktayim.ailemle kaliyorum.anaokulunda ogretmnim.ozel kreste
Hayirlisi olsun insallh..memnun oldum tanistigima cok.meslektaşız o halde. bende okul öncesi mezunuyum şubatta atanmayı bekliyorum.
bende çok memnun oldum..birşey sormak istiyorum.. eşinin çalıştığı yere eş götürülmediği halde eşini getiren var mymış?Hayirlisi olsun insallh..memnun oldum tanistigima cok.
Evett varmis.komutani goturms.ev tutmuslar.ama cok pisman olmus.gece nobette esim gunduz uyuyor.gotrmedi esim o yuzden.bende çok memnun oldum..birşey sormak istiyorum.. eşinin çalıştığı yere eş götürülmediği halde eşini getiren var mymış?