- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
evet canım kimse takılmıyor :S sessizleşti eskisi gibi.. gözün aydın canımm sonunda kavuşuyorsunuz :) benim sevdiceğimde şubat ayında gelecekmişEvet buralar sessizlesti. 3 gün sonra eşim gelecek ben onun heyecanindayim bu aralarsende neler var bakalm
teşekkür ederim canım. çok değil bence şubata ne kaldı kievet canım kimse takılmıyor :S sessizleşti eskisi gibi.. gözün aydın canımm sonunda kavuşuyorsunuz :) benim sevdiceğimde şubat ayında gelecekmişşimdiden heyecan sardı.. gerçi daha çook var
Zaman azaldıkça daha da zorlaşıyor beklemek.. 6 ay oldu yüz yüze görüşmeyeliteşekkür ederim canım. çok değil bence şubata ne kaldı ki:) ocak bitti sayılır zaten.. özlediğinden sana çok gözüküyor bilirim
evet canım kimse takılmıyor :S sessizleşti eskisi gibi.. gözün aydın canımm sonunda kavuşuyorsunuz :) benim sevdiceğimde şubat ayında gelecekmişşimdiden heyecan sardı.. gerçi daha çook var
teşekkür ederim canım. çok değil bence şubata ne kaldı ki:) ocak bitti sayılır zaten.. özlediğinden sana çok gözüküyor bilirim
siz birde evlisiniz yaniii.. canım inan bilmiyorumm inş. sonları olmaz.. ayın kaçı olduğu kesin değil.. aksilik çıkmasında kaçı olursa olsun.. eee kuzum görüşmeyeli neler yaptın nasıl gidiyor :)bizim de 4,5 ay oldu canım..kesinlikle zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.şubatın kaçında gelecek canım?
hoşgeeeldiiiinnn :) şubatın kaçında doğum ? pek bir şey kalmadı da beklemek ölüüümm gibi.. evet ya kimse yazmayınca bende takılmadım zaten 3-4 kişiyiz çoğalamadık :) sanırım mayıs ayında canlanır tayin dönemleriya :)şubat ne kii şubatta doğuruyorum ben bir şey kalmadı
senin daha yakınmış gözün aydın diyeyim şimdiden :)
ben hep buralardayım da yazan olmuyor diye yazmıyorum buraya... bütün gün evde başka nasıl zaman geçecek
teşekkür ederim canım:) ben de keyifsiz olduğumda yazmıyorum buraya..bugün keyfim yerinde son 3 gün:) o yuzden mutluyum..ayy şubatın kaçı gibi olacak inşallah doğumunşubat ne kii şubatta doğuruyorum ben bir şey kalmadı
senin daha yakınmış gözün aydın diyeyim şimdiden :)
ben hep buralardayım da yazan olmuyor diye yazmıyorum buraya... bütün gün evde başka nasıl zaman geçecek
günlerim beklemekle geçti canım. iyi diyelim iyi olsunsiz birde evlisiniz yaniii.. canım inan bilmiyorumm inş. sonları olmaz.. ayın kaçı olduğu kesin değil.. aksilik çıkmasında kaçı olursa olsun.. eee kuzum görüşmeyeli neler yaptın nasıl gidiyor :)
:) bir şey kalmamış kaç gün kalacak canım 15 migünlerim beklemekle geçti canım. iyi diyelim iyi olsunhayırlısıyla gelsin de tarihi önemli değil haklısısn:)
evet canım 15 gün. o da hıphızlı geçer eminim:) bir şey kalmamış kaç gün kalacak canım 15 mi
Yanımızda olduklarında zaman dursa ,olmadıklarında ise hemencecik geçse.. maalesef tam tersi oluyor.. olsun en güzel şekilde doya doya geçirmeye bak :)evet canım 15 gün. o da hıphızlı geçer eminim
hoşgeeeldiiiinnn :) şubatın kaçında doğum ? pek bir şey kalmadı da beklemek ölüüümm gibi.. evet ya kimse yazmayınca bende takılmadım zaten 3-4 kişiyiz çoğalamadık :) sanırım mayıs ayında canlanır tayin dönemleriya :)
teşekkür ederim canım:) ben de keyifsiz olduğumda yazmıyorum buraya..bugün keyfim yerinde son 3 gün:) o yuzden mutluyum..ayy şubatın kaçı gibi olacak inşallah doğumunkarnın burnundadır şimdi senin
ay düşününce bir tuhaf oldum40 hafta 20 sinde doluyor şubatın da bakalım ne zaman gelecek cimcime :)
eh birazcık öylearada ayağını kaburgama sokmasa iyi olacak ama minnak ayağını yerim onun ittiriyor bazen minnak bir şey geliyor elime oynuyorum çekiyor hemen
ay düşününce bir tuhaf oldumne kadar güzel birşeydir bunu hissetmek. içinden çıkmasın ister insan herhalde
bir şey kalmamış 30 gün sonra inş. kucağında olacak ayyyy ne güzell bir duygu içinde hisetmek :) merak ediyorum o hareket hallerini :) doğum sürecini de paylaşırsan sevinirim hemşom :) şahsen ben daha kan aldırmaktan korkuyorum doğum allaahıııımmm40 hafta 20 sinde doluyor şubatın da bakalım ne zaman gelecek cimcime :)
eh birazcık öylearada ayağını kaburgama sokmasa iyi olacak ama minnak ayağını yerim onun ittiriyor bazen minnak bir şey geliyor elime oynuyorum çekiyor hemen
dediğin gibi maalesef tam tersi oluyor.Yanımızda olduklarında zaman dursa ,olmadıklarında ise hemencecik geçse.. maalesef tam tersi oluyor.. olsun en güzel şekilde doya doya geçirmeye bak :)
ben de çok korkarım iğne, aşı,kan aldırmak... ama bir kez hamile kalınca istesekte istemesekte o bebek doğacak sonuçtabir şey kalmamış 30 gün sonra inş. kucağında olacak ayyyy ne güzell bir duygu içinde hisetmek :) merak ediyorum o hareket hallerini :) doğum sürecini de paylaşırsan sevinirim hemşom :) şahsen ben daha kan aldırmaktan korkuyorum doğum allaahıııımmm
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımbir yandan bir an önce kucağına almak istiyorsun bir yandan da bu hissi kaybetmek istemiyorsun :)
sende benim gibisin demekben de çok korkarım iğne, aşı,kan aldırmak... ama bir kez hamile kalınca istesekte istemesekte o bebek doğacak sonuçta