Asker Eşleri

Evet buralar sessizlesti. 3 gün sonra eşim gelecek ben onun heyecanindayim bu aralar sende neler var bakalm
evet canım kimse takılmıyor :S sessizleşti eskisi gibi.. gözün aydın canımm sonunda kavuşuyorsunuz :) benim sevdiceğimde şubat ayında gelecekmiş şimdiden heyecan sardı.. gerçi daha çook var

evet canım kimse takılmıyor :S sessizleşti eskisi gibi.. gözün aydın canımm sonunda kavuşuyorsunuz :) benim sevdiceğimde şubat ayında gelecekmiş şimdiden heyecan sardı.. gerçi daha çook var
teşekkür ederim canım. çok değil bence şubata ne kaldı ki :) ocak bitti sayılır zaten.. özlediğinden sana çok gözüküyor bilirim

bizim de 4,5 ay oldu canım..kesinlikle zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.şubatın kaçında gelecek canım?

şubat ne kii şubatta doğuruyorum ben bir şey kalmadı

teşekkür ederim canım. çok değil bence şubata ne kaldı ki :) ocak bitti sayılır zaten.. özlediğinden sana çok gözüküyor bilirim

senin daha yakınmış gözün aydın diyeyim şimdiden :)

ben hep buralardayım da yazan olmuyor diye yazmıyorum buraya... bütün gün evde başka nasıl zaman geçecek

bizim de 4,5 ay oldu canım..kesinlikle zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.şubatın kaçında gelecek canım?
siz birde evlisiniz yaniii.. canım inan bilmiyorumm inş. sonları olmaz.. ayın kaçı olduğu kesin değil.. aksilik çıkmasında kaçı olursa olsun.. eee kuzum görüşmeyeli neler yaptın nasıl gidiyor :)

hoşgeeeldiiiinnn :) şubatın kaçında doğum ? pek bir şey kalmadı da beklemek ölüüümm gibi.. evet ya kimse yazmayınca bende takılmadım zaten 3-4 kişiyiz çoğalamadık :) sanırım mayıs ayında canlanır tayin dönemleriya :)

teşekkür ederim canım:) ben de keyifsiz olduğumda yazmıyorum buraya..bugün keyfim yerinde son 3 gün:) o yuzden mutluyum..ayy şubatın kaçı gibi olacak inşallah doğumun karnın burnundadır şimdi senin

siz birde evlisiniz yaniii.. canım inan bilmiyorumm inş. sonları olmaz.. ayın kaçı olduğu kesin değil.. aksilik çıkmasında kaçı olursa olsun.. eee kuzum görüşmeyeli neler yaptın nasıl gidiyor :)
günlerim beklemekle geçti canım. iyi diyelim iyi olsun hayırlısıyla gelsin de tarihi önemli değil haklısısn:)

teşekkür ederim canım:) ben de keyifsiz olduğumda yazmıyorum buraya..bugün keyfim yerinde son 3 gün:) o yuzden mutluyum..ayy şubatın kaçı gibi olacak inşallah doğumun karnın burnundadır şimdi senin

40 hafta 20 sinde doluyor şubatın da bakalım ne zaman gelecek cimcime :)

eh birazcık öyle arada ayağını kaburgama sokmasa iyi olacak ama minnak ayağını yerim onun ittiriyor bazen minnak bir şey geliyor elime oynuyorum çekiyor hemen

ay düşününce bir tuhaf oldum ne kadar güzel birşeydir bunu hissetmek. içinden çıkmasın ister insan herhalde

bir şey kalmamış 30 gün sonra inş. kucağında olacak ayyyy ne güzell bir duygu içinde hisetmek :) merak ediyorum o hareket hallerini :) doğum sürecini de paylaşırsan sevinirim hemşom :) şahsen ben daha kan aldırmaktan korkuyorum doğum allaahıııımmm

ben de çok korkarım iğne, aşı,kan aldırmak... ama bir kez hamile kalınca istesekte istemesekte o bebek doğacak sonuçta

ben de çok korkarım iğne, aşı,kan aldırmak... ama bir kez hamile kalınca istesekte istemesekte o bebek doğacak sonuçta
sende benim gibisin demek doğumun iki türlüsü de bana korkunç geliyor fakat ne yapalım inşallah olacak elbet.. kaçarı yok :) gerçi o telaşla acıyı düşünmeyiz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…