Asker Eşleri

senin ne üzerine canım :) ederim tabi dua kuzum Allah kalbinden geçenleri sana versin inşallah :)
aminn okul öncesi öğretmenliği canım iyi bir yere atanmak istiyorum şubatta . ağustos atamasında eşim doğu yazdırmadı şubatta sıralamam falan yetiyor eşim sorun çıkarmazsa atanacağım inş. eğer bu sefer de olmazsa ben de bebek isterimm

Ayy ne şeker bi meslek :) inşallah olur kuzum gönlünden geçen yer neresiyse oraya atanırsin inşallah :)

İnşallah canım. birbirimize destek olmalıyız :)
Tabi ki. Yanımızda olan insanlardan çok daha iyi anlarız birbirimizi eminim ki ay sanki kendim hamileymisim gibi sevindim biliyor musun hamile olmana gülümsüyorum hep bu gece inanır misin daralirsan falan ozeldende yazabilirsin bana çok memnun olurum

yazarım tabi canım benim sende yaz istediğin zaman. Allah sana da nasip etsin bu duyguyu ama önce inşallah atanırsin :)

yazarım tabi canım benim sende yaz istediğin zaman. Allah sana da nasip etsin bu duyguyu ama önce inşallah atanırsin :)
Bende yazarım cnm ben hep kotu tarafından düşünmüştüm eşim uzakta yken hamileliği ama senin de dedigin gibi güç verir destek olur aslında. Eğer hamile Olmasaydın 2 yil erteler miydin canım sende ben gibi cesaret edemez miydin

Aynen öyle canım biz hiç çocuk düşünmüyorduk eşim gidecek diye ama supriz oldu bize şimdi iyi ki de olmuş diyoruz :) Allah size de nasip eder inşallah; )

selam kızlar :)

benim annem geldi yanıma 2 gece kaldı salı akşamı gitti. dün de yılbaşında arkadaşın evindeydik oğlunun doğum günü de vardı. 2 gibi döndük ama sabaha kadar oturmuşuz; kaç gündür giremiyorum girsem de biraz bakınıp çıkıyorum ancak.

hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı, mutlu, huzurlu, hasretsiz bir sene olsun inşallah.

bizim de bu sene tayin işimiz belirsiz gibi 100 küsürüncü yedekmişiz. bakalım ne olacak

sssgggulcin öncelikle hayırlı olsun canım bebeğin :)
bebeğinle su gibi geçecek inşallah zaman; biz şimdi bakıyoruz da ne çabuk geçmiş zaman diyoruz.
eşinle de allah kavuştursun inşallah bir an önce ev bulabilir de gidebilirsin yanına...

Son düzenleme:
Sağol canım benim inşallah su gibi geçer zaman :) sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. son zamanların artık yorma kendini çok uykusuz da kalma

aminn canım. doktora gittiniz mi gördün mü elma çekirdeğini eşine de ne zor gelmiştir ayrılmak
kalp atışlarini bile gördük canım çok güzel bişey yaaa :) evet eşime de bana da çok zor geldi. sürekli konuşuyoruz zaten telefonda hep dikkat et diyo öyle çok daha fazla düşünüyor artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…