- 2 Ocak 2015
- 153
- 48
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim.. karaci mi jandarma mi ? Ikisinde epey farkliliklar da :)Merhaba arkadaslar. Astsubaylarin tayinleri hakkinda bilgi verebilir misiniz.araniza yeni katildim. Yardimci olur musunuz. Her astsubayin kibrisa tayini cikar mi? Dogu gorevi kac yildir? Bilgi verebilir misiniz lutfen
Kibrisa isteyen gidebiliyor. Bence gereksiz bir yerMerhaba canim.. karaci mi jandarma mi ? Ikisinde epey farkliliklar da :)
Hizmet sırasına göre ,bulundugu garnizon süresine bağlıdır..bazen bağlı değildir bile..kaydırmada olabilir.bahsettiğin konu kesin şudur cevabı verilebilecek birşey değil malesef. görev yaptığın yerlere göre değişen bir durum. kısa ve öz olarak şunu söyleyebilirim 20 yıllık meslek hayatında en az iki kez şark görevi yaparsın şanslıysan tabiki.....en azda 5 tayin görürsün. ortalamasını sen hesapla artık. bölgelere göre değişiyor görev süreleri ör: 1nci bölge 8 yıl.(kalabilirsen tabi), 5nci bölge 2yıl.yani hiç belli olmuyor 5nci bölgeden 2nci bölgeye tayin olupta birliği kaydırma birlik olduğu için 1 yıl sonra tekrar şarka dönen arkadaşlarımız var o yüzden bu sorunun cevabı kesin şöyledir diye birşey yok canım.. Kıbrıs sorusuna gelirsek keyfi bir tercihtir.. isteyen Kıbrısa gider, istemeyen TR kalır.. illa Kıbrısa gideceksin diye diretme yok kişiye bağlıdır.Karaci arkadaslar. Urfa merkezde calisiyor suan. Kibrisa gtmesi zorunlu degil mi? Dogru mu anladim istege bagli mi.ben ogretmenim.kibrisa.giderse sknti olabilir diye dusunuyorum.bu arada hayirli kandiller...
Hayir cnm hersey sirasiyla oluyor. Eger oyle bir secenek olsaydi herkes doguyu komple bitirip batiya giderdi ve suan kimse doguda kalmazdi :) zaten omurleri boyuncs iki sarklari olacak cokk sukur jandarma gibi degiller sansliyiz bu konuda canim :) neden kibrisi istiyor? Bransi ne ?Yani once dogu gorevimi bitireyim sonra batiya giderim deme sansi yok dogru mu anladim? Bizim tercihlerimizin gelmeme durumu da var
Sessizleşmiş değilmi ortalik :) iyiyim canım sen nasılsın başlatalım topiği canlansınnnIyi geceler kızlar hiç ses soluk yok yine burada. Nasılsıniz...
Iyi geceler kızlar hiç ses soluk yok yine burada. Nasılsıniz...
Sessizleşmiş değilmi ortalik :) iyiyim canım sen nasılsın başlatalım topiği canlansınnn
Ayy canim benim inşallah kizin cok iyidir hayirlisiyla doğsun :) kafan da cok sey kurma bebegin etkileniyo canim iyi düsün iyi olsun. Inşallah hic bi zaman eşinden ayrı kalmak zorunda olmazsıniyiyim sen nasılsın ? ne yapıyorsun nasıl geçiyor hamilelik, hayat ???
başlatın başlatın siz ben size uymaya çalışırım :)
cumartesi nöbetçiydi eşim, bir aradı trabzonda çığ düştü ya oraya gidebiliriz diye, kurdum da kurdum o yokken bir şey olursa kimse yok ne yapacağım vs. onlar gitmedi başka bir grup gidecekti onlar da gitmemişler son anda...
yarın kontrol var bakalım bizim kız ne durumda :)
Iyiyim canim çok şükür halimize sen nasilsin :)Sessizleşmiş değilmi ortalik :) iyiyim canım sen nasılsın başlatalım topiği canlansınnn
İyi olmaya çalışıyorum canım :)Iyiyim canim çok şükür halimize sen nasilsin :)
Allah iyilik versin canım. Iyi demek adettendir bende iyi sayılırim :) sadcee eşimi çoook özledim o kadarİyi olmaya çalışıyorum canım :)
ben buradayım. İyiyim tatlım sen nasılsın gorusemedik bayadirhuhuu kızlar nasılsınız bakayım :)
teşekkür ederim canım bende iyiyim :) evet ya herkes kayıplara karışmış bende o yüzden takılmıyordum.. ne var ne yok görüşmeyeli :)ben buradayım. İyiyim tatlım sen nasılsın gorusemedik bayadir
Evet buralar sessizlesti. 3 gün sonra eşim gelecek ben onun heyecanindayim bu aralar sende neler var bakalmteşekkür ederim canım bende iyiyim :) evet ya herkes kayıplara karışmış bende o yüzden takılmıyordum.. ne var ne yok görüşmeyeli :)