Asker Eşleri

bende seni yerim canımm kayınvalidemde bana cimcimem sarı civcivim diyor biran o geldi aklıma

canım sormayı unuttum kusura bakma sen nasılsın tatilin nasıl gidiyor ankara soğukmuş nişanlımda orda hakemlik kursunda haftasonu dönüyor ama

Ne kusuru canım..İyiyim şükür evet serin özellikle akşamları,hele Urfa'dan sonra baya serin geldi. Ama bir kaç gün sonra sıcaklıklar artacakmış. Senin paşa da burada ha:)))) Eşim de 15 inde gelecekti ama izinlerde kayma oldu 9 unda geliyor inşallah. Bir hafta kaçıcaz bi yerlere:)))

evet paşada orda bana eşofman takımı alayımmı sana yeşilmi mavimi seversin diye sordu bende hmn dedim siyah severim beyaz çizgili ddimheveslendim bak almaktan vazgeçme didim alıcm fıstığım dedi ve almışşş kızılay meydanındalarmış geç kalma ordu evine git didim kapmasınlar paşamı

Son düzenleme:
bak genççç yanlış sularda yüzüyosun kayınvalideyi seviyon gibime geldi hemen vazgeç

3 kez gördüm cnm daha ısınma soğuma olmadı geçen gelinin yanındaymış çok soğuk konuştu anladım ben diğer oğlunun eşi ksıkanıyormuş beni daha görmedi konuşmadık tanışmadık nişana gelemedi hamileydi uzak die gelmedi neden öyle yapıo bilmiyorum :44:

selam kızlarrr...

haberler kötü biz de çok üzüldük devlet herşeyi yapıo maşallah ama bi askerlere lojman yapamıo doğuda,çok tehlikeli artık dışarda oturmak allah hepimizin yardımcısı olsun.

made kardeşin adına çok sevndim, hayırlı olsun inşallah:) hafta sonu sınav var bakalım hazırlanmadım ama belli olmaz olur inşallah bişeyler...

Selam canım. Evett sınav var bu hafta sonu,olur belki kız,şimdiden başarılar sana

Yavrum bende özledim seni İyi teyzesi kocaman oldu Sen napıyosun bi yerlere gidecektin sınavdan sonraya mı bıraktın?

oyyy çıksın artık senin şu göbüş yaaa bi hamiş olduğunu anlayalım dimi
sınavdan sonra gitmeyi düşünüyorum evet canım..

Benimki de "söylerim tabi" diyor ama hiç olmadı böyle birşey? Ortam olmamışmış, haklı da olabilir.
Ama bir keresinde İstanbul'dayken bir gece dışarda kollarını açıp "seni seviyorum" diye bağırmıştı uluorta. Canım aşkım çok özledim onu. 7 gün kaldı gelmesine.

boşwer başbaşa iken dese bile hatta demese bile gözleriyle anltsa yada dawranışlarıyla "yeter"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…