evet derincim yaa söylemiştin çok sevindik hepimiz...
birtanecim nasıl sevindiler anlatamam on beş tailde nişan yaparız gibi geliyo babamada deriz çocuğu tanımana gerek yok benimkini kopyala yapıştır
kız okyonus nasıl cimcimesin sen öyle yerim seni
canım sormayı unuttum kusura bakma sen nasılsın tatilin nasıl gidiyor ankara soğukmuş nişanlımda orda hakemlik kursunda haftasonu dönüyor ama
bende seni yerim canımmkayınvalidemde bana cimcimem sarı civcivim diyor biran o geldi aklıma
Ne kusuru canım..İyiyim şükür evet serin özellikle akşamları,hele Urfa'dan sonra baya serin geldi. Ama bir kaç gün sonra sıcaklıklar artacakmış. Senin paşa da burada ha:)))) Eşim de 15 inde gelecekti ama izinlerde kayma oldu 9 unda geliyor inşallah. Bir hafta kaçıcaz bi yerlere:)))
bak genççç yanlış sularda yüzüyosun kayınvalideyi seviyon gibime geldi hemen vazgeç
selam kızlarrr...
haberler kötü biz de çok üzüldük devlet herşeyi yapıo maşallah ama bi askerlere lojman yapamıo doğuda,çok tehlikeli artık dışarda oturmak allah hepimizin yardımcısı olsun.
made kardeşin adına çok sevndim, hayırlı olsun inşallah:) hafta sonu sınav var bakalım hazırlanmadım ama belli olmaz olur inşallah bişeyler...
Selam canım. Evett sınav var bu hafta sonu,olur belki kız,şimdiden başarılar sana
derincim napıosun nasılsın? özledim valla.iborotti nasıl:)?
Yavrum bende özledim seniİyi teyzesi kocaman oldu Sen napıyosun bi yerlere gidecektin sınavdan sonraya mı bıraktın?
saol canım. inşallah:)
Başarılar tatlım,
selam canm hoşgeldin..kizlar naber
Kızlar eşiniz size hekesin için de "seni seviyorum" diyebiliyor mu? :97:
Kızlar eşiniz size hekesin için de "seni seviyorum" diyebiliyor mu? :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?