Asker Eşleri

günaydın kızlar..
üst üste olan olaylar canımı sıktı giresim gelmiyor nete..haberleri bile izleyesim yok..hayat dewam ediyor tabi ama bir süre normale dönme zamanı olmalı..allah eşlerimizi korusun..

günaydın tatlım olaylar benimde çok moralimiz bozdu adam evinden çıkıyor vuruluyor bu nasıl bir şey şehir içi bile güvenli değil ortalık yerde cirit atıyorlar artık Allah korusun çok korkuyorum gencecik hepsi Allah ailesine sabır versin :85:

ewet canım hiç bir yerde güvenimiz yok..eşime resmi çarşıya çıkma diyorum..burada bile ne olacağı belli olmaz..

ewet canım hiç bir yerde güvenimiz yok..eşime resmi çarşıya çıkma diyorum..burada bile ne olacağı belli olmaz..

düşündükçe içim kötü oluyor takip ediyolarmış öyle lojmanda olmayanları devlet versin herkeze orda iyi kötü bir lojman seneye bizimde doğu tayini var Allah hepimizin yardımcısı olsun herşeyin suyu çıktı iyice hergün kötü hbr geliyor :85:

biz lojmanda değiliz mesela kendim için demiyorum walla sırf eşimi düşünüyorum..ona olacak bana olsun!

inşallah atanır canım yaaa,okulu bitir evde bekle onlar içinde zor,allahım yardımcısı olsun inşallah

inşallah canım.. özel dersanede çalışıyor 2 yıldır ama zor özlede çalışmak kaç kere söyledim dinlemedi..devlet her zaman bir garantidir..hayırlsı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…