• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

ben daha çikin asker garısı görmedim yemin ediyom:)

benim bi arkadaşım harp okulu mülakatında neden asker olmak istiyosun diye sorduklarında eşleri çok güzel oluyoda ondan demişti:)o şimdi üsteğmen:)

demi güzeliz de :13: lakin ben çikinleri de gördüm içleri kötü olanlar böööö sen hiç görme olur mu inşallah:63:
eşi güzel mi bari üsteğmen in :34:

aaaa durun ne oldu ne oldu:52: saçıma yumurtaylan bakım yapiim dedim ama kimse bana beyazını koyma demedi:27: yumurta kafamda pişmiş :52: tarıyorum saçımı beyazlı bişeyler..cahilim çok cahil bilgisizim görgüsüzüm eziğim çok ezik:27:
kızım uyandı bu sefer kesin gittim öptüm sizi

aaaa durun ne oldu ne oldu:52: saçıma yumurtaylan bakım yapiim dedim ama kimse bana beyazını koyma demedi:27: yumurta kafamda pişmiş :52: tarıyorum saçımı beyazlı bişeyler..cahilim çok cahil bilgisizim görgüsüzüm eziğim çok ezik:27:

ah canım belki yumurtanın beyazıda iyi gelir saçına tecrübe oldu boşver deneme yanılma işte:60:

Son düzenleme:
kızlar kardeşim van ercişe atandı inanılmaz mutluyuz:62::62:

ayyyy ne güzel hayırlı olsun...nasıl seviniyodur erkek arkadaşı da:))) bu arada bebiş de pek kısmetli..teyzesi artıkın neler alır neler;)

yaahuu en ihtiyacım olan zamanda şu suratları niye ekleyemiyorum anlamadım gitti....akihgohgoh akihgohgohhhhhh puhaha puhaha (bununla idare etcanım:)

Herkese iyi akşamlar hanımlar,ne var ne yok? Kaç gündür hepimizin keyifler kaçık üzücü günler yaşıyoruz...Biri dur demeli bu gidiş hiç hoş görünmüyor:50:

Herkese iyi akşamlar hanımlar,ne var ne yok? Kaç gündür hepimizin keyifler kaçık üzücü günler yaşıyoruz...Biri dur demeli bu gidiş hiç hoş görünmüyor:50:

ben bu vertigoyla uğraşıyorum :50: hergün kötü bir hbr geliyor çok üzülüyorum şehir içine kadar dadandılar hiç güven kalmadı Allah korusun kendi pisliklerinde boğulsunlar inş. dincek gibide değil :5:

ben bu vertigoyla uğraşıyorum :50: hergün kötü bir hbr geliyor çok üzülüyorum şehir içine kadar dadandılar hiç güven kalmadı Allah korusun kendi pisliklerinde boğulsunlar inş. dincek gibide değil :5:

Allah yardımcın olsun canım,ama ilaçlarla baya rahatlarsın,önce ilaçlar uyku,sersemlik hali falan yapıyor ama bi süre sonra etkisini gösteririyor. Söyleyecek hiç bi beddua bulamıyorum ben o nankör leşlere...Allah bildiği gibi yapsın onları...Askerimizi,polisimizi korusun Rabbim...

Allah yardımcın olsun canım,ama ilaçlarla baya rahatlarsın,önce ilaçlar uyku,sersemlik hali falan yapıyor ama bi süre sonra etkisini gösteririyor. Söyleyecek hiç bi beddua bulamıyorum ben o nankör leşlere...Allah bildiği gibi yapsın onları...Askerimizi,polisimizi korusun Rabbim...

saol canım evet haplarda çok sersem yapıyor baş dönmelerim azaldı :nazar:inş. hiç kalmıcak :5:bitsin artık şu terör hergün kötü hbr geliyor gencecik günahsızlar ölüyor aileri perişan Allah yaşatmasın kimse Allah korusun hepsni dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden keşke gelse :50:

canım sormayı unuttum kusura bakma sen nasılsın tatilin nasıl gidiyor ankara soğukmuş nişanlımda orda hakemlik kursunda haftasonu dönüyor ama :66:

Son düzenleme:
evet derincim yaa söylemiştin çok sevindik hepimiz...:64:

birtanecim nasıl sevindiler anlatamam on beş tailde nişan yaparız gibi geliyo babamada deriz çocuğu tanımana gerek yok benimkini kopyala yapıştır:52:

kız okyonus nasıl cimcimesin sen öyle yerim seni:27:

Back
X