ay bilemedim ben onumesela eskişehire gidebilirüm
![]()
vavişde eskişehire gitsin inşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bilemedim ben onumesela eskişehire gidebilirüm
![]()
thanks canısı![]()
daş gibisin kızzzzzzzz:)
canum yine thanks sanasen de öylesin
![]()
ben daha çikin asker garısı görmedim yemin ediyom:)
benim bi arkadaşım harp okulu mülakatında neden asker olmak istiyosun diye sorduklarında eşleri çok güzel oluyoda ondan demişti:)o şimdi üsteğmen:)
demi güzeliz de :13: lakin ben çikinleri de gördüm içleri kötü olanlar böööö sen hiç görme olur mu inşallah
eşi güzel mi bari üsteğmen in![]()
çıkıyorum canısı görüşmek üzere![]()
ayy evet yaaa herkes kocasına kavuşsun meselaaa,derin küçük ibosunu alsın bende hanzomu kucağımaaaaa:)senin düğünde çil çil altın yağsın![]()
aaaa durun ne oldu ne oldusaçıma yumurtaylan bakım yapiim dedim ama kimse bana beyazını koyma demedi
yumurta kafamda pişmiş
tarıyorum saçımı beyazlı bişeyler..cahilim çok cahil bilgisizim görgüsüzüm eziğim çok ezik
![]()
kızım uyandı bu sefer kesin gittim öptüm sizi
kızlar kardeşim van ercişe atandı inanılmaz mutluyuz![]()
aaaa durun ne oldu ne oldusaçıma yumurtaylan bakım yapiim dedim ama kimse bana beyazını koyma demedi
yumurta kafamda pişmiş
tarıyorum saçımı beyazlı bişeyler..cahilim çok cahil bilgisizim görgüsüzüm eziğim çok ezik
![]()
kızım uyandı bu sefer kesin gittim öptüm sizi
kızlar kardeşim van ercişe atandı inanılmaz mutluyuz![]()
Herkese iyi akşamlar hanımlar,ne var ne yok? Kaç gündür hepimizin keyifler kaçık üzücü günler yaşıyoruz...Biri dur demeli bu gidiş hiç hoş görünmüyor![]()
ben bu vertigoyla uğraşıyorumhergün kötü bir hbr geliyor çok üzülüyorum şehir içine kadar dadandılar hiç güven kalmadı Allah korusun kendi pisliklerinde boğulsunlar inş. dincek gibide değil
![]()
Allah yardımcın olsun canım,ama ilaçlarla baya rahatlarsın,önce ilaçlar uyku,sersemlik hali falan yapıyor ama bi süre sonra etkisini gösteririyor. Söyleyecek hiç bi beddua bulamıyorum ben o nankör leşlere...Allah bildiği gibi yapsın onları...Askerimizi,polisimizi korusun Rabbim...