• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcelerim ve kocamın denge kuramayışı

aynen uzakta olunca illa ki fırsat bulunca ailesine gidiyor bende öyleyim yadırgamıyorm sadece görümcelerimle sıkı fıkı olmaso beni rahatsız ediyor konuşuyorum gülüp geciyor cünkü ona göre bu bir sorun değil

Yani bilemedim insanın hayatını rayına koyamamis kardeşi olması da kötü.Cocuklarin babaları nerede.Sizde Holding sahibi degilsinizki yetsin maddi manevi.Cizgiler var işte dayidan baba olmaz Herkes doğru seçim yapacak.Esinizin dengeyi kurması lazım Yerinizde olsam tayin falan istemem oraya bu büyük hata olur

Merhaba hanımlar.. İlk defa konu açıyorum. Benim şu an ki derdim görümcelerim. Allah başka dert vermesin tabikii ama gercekten kafaya cok takıyorum hayatım zehir oluyor biraz da kaygı bozuklugumda olabilir bilmiyorum çünkü hep karamsar düşünüyorum umarım karamsarlığımdandır. Şimdi şöyle ki ailelerden uzakta yaşıyoruz ben memurum eşim serbest meslek. memur oldugum için cok iznim yok. ama eşim o yönden şanslı gider gelir memlekete ve 1 ay kalır nerdeyse kendince haklı sebbepleri vardır bense yalnız kalırım. neyse bu konuya cok takılmıyorum ama görümcelerim biz evlenince kocamı sanki sahiplenir gibi tavırlara girdiler. hep beraberler yani abartmıyırum özellikle kücük görümcemle hergün birlikteler. bu kücük görümcemin ilk evliliğinden olan cocugu kayınvalidemde kalıyor onun için dayısını babası gibi görüyor şimdi ise ikinci evliliği de sallantı da ve bi cocugu daha var. eşim ona da babalık yapıyor görümcemle de cok alakalı. benim yanıma gelir iki saat konuşurlae tlfnda. bende haklı olarak rahatsız oluyorum bu durumdan. çünkü benimde bir abim var evli ve asla böyle değiliz. şimdi bi bebeğimizde var. bebeğine de ilgili ama görümcelerim ve onların cocukları bu ilgiyi ikiye bölüyor. 1 ay burdaysa 1 ay orada. yarın bir gün tayin isticez oraya. bende korkuyorum ya daha kötü olursa hep beraber olursak. çünkü asla dozunu ayarlayamıyorlar. sen evlisin karın var cocugun var demiyorlar her konuda eşimi ararlar .ayakkabı dahi alsalar eşime danışırlar. yani gercekten bunaldım.
İnşallah tayin istemezsiniz ve kesinlikle istemeyin.
Ne demek bir ay orda bir ay burda.
İnsan nasıl kendi çocuğunu ihmal edebilir yeğenleri için.
Dengeyi sağlamak zorunda.
Ama siz baştan bu kadar izin vermeseydimiz onlarda bu kadar yüz bulmazdı.
Bizde ilk zamanlar bu tarz olaylar yaşadık hamileyim karnım burnumda ailesiniz şehir dışından arabayla almaya gitmeler, bayram okur bizi yalnız bırakır ailesini alıp yazlıklara götürmeler vs. Ben ses çıkarmadıkça sonu gelmedi. Ses çıkarınca da karşındakiyle alakalı zamanla o da anladı. Anlamasa zaten bu işin sonu gelmezdi

Evli adamın birinci önceliği
karısı ve çocuklarıdır. Ekstrem bir durum yoksa normal şartlarda bu sıralamayı muhafaza etmesi lazım.
Adam o kadar vericidir ki hem size hem onlar yeter ilgisi, tamam. Ama sizden tasarruf edilen onlara sarf ediliyor.
Kayınpederiniz yaşıyor mu?

İlk çocuğuna eşiniz babalık yapmaya çalışıyor bu anlaşılabilir bir durum.
Peki ikinci evlilikten olan çocuğa neden babavari bir tavır içerisinde?
Babası başında bu çocuğun.
Görümceniz sadece sizden rol çalmıyor,
kendi eşinin rolünü de araya abisini sokarak silikleştiriyor.

Merhaba hanımlar.. İlk defa konu açıyorum. Benim şu an ki derdim görümcelerim. Allah başka dert vermesin tabikii ama gercekten kafaya cok takıyorum hayatım zehir oluyor biraz da kaygı bozuklugumda olabilir bilmiyorum çünkü hep karamsar düşünüyorum umarım karamsarlığımdandır. Şimdi şöyle ki ailelerden uzakta yaşıyoruz ben memurum eşim serbest meslek. memur oldugum için cok iznim yok. ama eşim o yönden şanslı gider gelir memlekete ve 1 ay kalır nerdeyse kendince haklı sebbepleri vardır bense yalnız kalırım. neyse bu konuya cok takılmıyorum ama görümcelerim biz evlenince kocamı sanki sahiplenir gibi tavırlara girdiler. hep beraberler yani abartmıyırum özellikle kücük görümcemle hergün birlikteler. bu kücük görümcemin ilk evliliğinden olan cocugu kayınvalidemde kalıyor onun için dayısını babası gibi görüyor şimdi ise ikinci evliliği de sallantı da ve bi cocugu daha var. eşim ona da babalık yapıyor görümcemle de cok alakalı. benim yanıma gelir iki saat konuşurlae tlfnda. bende haklı olarak rahatsız oluyorum bu durumdan. çünkü benimde bir abim var evli ve asla böyle değiliz. şimdi bi bebeğimizde var. bebeğine de ilgili ama görümcelerim ve onların cocukları bu ilgiyi ikiye bölüyor. 1 ay burdaysa 1 ay orada. yarın bir gün tayin isticez oraya. bende korkuyorum ya daha kötü olursa hep beraber olursak. çünkü asla dozunu ayarlayamıyorlar. sen evlisin karın var cocugun var demiyorlar her konuda eşimi ararlar .ayakkabı dahi alsalar eşime danışırlar. yani gercekten bunaldım.
Ben olsam tayinimi almam. Kocamın da bana sevgisi olup olmadığını sorgularım. Ne demek 1 ay sizinle 1 ay uzakta böyle evlilik mi olur.

güzel bi geliri var parama asla karışmaz ama bu kardeşkeri konusunda denge kurması için ne yapıcam bilmşyorum rahatsızlıgımı dile getirdim ama düzelmedi adamın peşini bırakmıyor. kendi evinde mutsuz kardeşiyle onu gideriyor
Esinde de sorun var

1 ay eşini yalnız bırakıp kalması normal gelmedi bana. Benim eski eşimde yigeninin babası olduğunu söylerdi ne alaka destek olmak başka babalık başka şey. Bağımlı bir eşiniz var Allah'tan uzaktasınız asla tayin istemeyin.

aynen uzakta olunca illa ki fırsat bulunca ailesine gidiyor bende öyleyim yadırgamıyorm sadece görümcelerimle sıkı fıkı olmaso beni rahatsız ediyor konuşuyorum gülüp geciyor cünkü ona göre bu bir sorun değil
Bak uzaktan baş edemiyirsan yakında olunca hiç edemezsin. Suç bu arada eşinde sınır çizemiyor.

Back