Asker Eşleri

selam kızlaaaaaaaaarrrr beni unuttunuz muuuuuuuuu???? sizi çok özledim nasılsınız??? monacığım kuzucuğum sınavda başarılarr...madeciğim kardeşine çok sevindim darısı başımıza inşallahhh... hakkarideki olaylar çok üzdü benii..yüksekovaya lojman felan yapacaklar diye duydum personel dışarda kalmicakmış galiba...iinşallah merkeze de yapılır da biz de sivilde kalmayız.benim gözüm git gide korkuyor kızlarr...şimdi lojman çıkmazsa acaba bu olayların üstüne sivilde ev tumak yasaklanır mı diye düşünüyoruz açıkçasııı

unuturmuyum canım ya aklım sendeydi benm de eşinin memleketindesiniz dimi. saol canım inşallah hayırlı olur..

inşallah yaparlar lojman ya çok saçma zaten olmaması içini ferah tut canm Allahım sizi korusun...

unuturmuyum canım ya aklım sendeydi benm de eşinin memleketindesiniz dimi. saol canım inşallah hayırlı olur..

inşallah yaparlar lojman ya çok saçma zaten olmaması içini ferah tut canm Allahım sizi korusun...

evet canım eşimin memleketindeyiz...cuma günü konsoloslukta randevum var dua et :))

Günaydın kızlar,özicim unutulurmusun sen aşkolsun,allah yardımcınız olsun orda,dualarım sizinle ve tüm asker aileleriyle...

monacım tutar belki bacım hiç belli olmazzz

günaydın kızlar monacım sınavında başarılar özlemcim seninde işini rastgetirsin Allah kocasından ayrılar inş. tez zamanda kavuşur birdaha ayrılık yaşamazlar seni seviyorum olayına takıldı kafam dün gece nişanlımla konuşuyorduk gayet iyiydi birden sesi değişti noldu diorum yok bişi canım diyor neyse ii geceler dedi bn daha konuşurken pat kapandı tel ordu evinde 2 kişilikti odası birisini vermişler yanına 29yaşında bir üsteğmeni ondan çekinmiş aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor otobüste fln hiç konuşamaz benle

Herkese iyi akşamlar hanımlar,ne var ne yok? Kaç gündür hepimizin keyifler kaçık üzücü günler yaşıyoruz...Biri dur demeli bu gidiş hiç hoş görünmüyor

slm canım evet malesef öyle....sen pek haber izleme tatlım..bebiş de üzülmesin

ben bu vertigoyla uğraşıyorum hergün kötü bir hbr geliyor çok üzülüyorum şehir içine kadar dadandılar hiç güven kalmadı Allah korusun kendi pisliklerinde boğulsunlar inş. dincek gibide değil

canımcım kıyamam...vertigoyla ben tanışığım..annemde ablamda dayımda diğer dayımın kızında ve bir arkadaşımda var....ne kadar zor olduğunu iyi bililrim..hepsini de zaman zaman yoklar....ilaçlarını düzenli kullan canım..ani hareketlerden kaçın..özellikle yatış kalkışta......çok geçmiş olsun....
ayrıca dileklerine katılıyorum...

amin canım amin

evli mutlu çocuklu ama kocasız evsiz barksız olarak iyi :) senden nbr canımcım

Kızlar eşiniz size hekesin için de "seni seviyorum" diyebiliyor mu? :97:

yok yok demez..ben de demesini istemem hiç hoşlaşmam...biz öyle yanımızda birileri varken ağır takılanlardanız......gözlerimiznen konuşuruz aşkımızı:))

unutmadık aklımdaydın zuzucum..inş lojmanda olursunuz..kalanlara da Allah yardım etsin... hepimiz çok üzüldük..bir de o fotoyu çarşaf çarşaf yayınladılar gazetelerde((

yavvvvv kızlar ben şu suratları niye bazen kullanamıyorum sizde de oluyo mu?

evet cnm o suratlar bazen bendede çıkmıyor :44:bu vertigo feci bişiymiş dengem kalmadı ama şükür işlaçlar daha ii yaptı kullanıyorum ilaçlarımı dahada ii olcm inş

slm kızlar nasılsınız gorusmeyeli :)

benımde 1haftadan beri yatılı misafirlerim vardı giremedim...

kızz monorosa senın memleketine gidicem bi aksılık olmazsa pztsi gunu esımın yanınaaa persembeye kadar orda olucam kısmetse sonra zaten esımde gemıden ayrılacak gelıcess beraber..

sonrası sıkı bi pazarklık yapmam gerekıyor kaynanama gıtmemek için cunku hala daha benı götürme derdinde kocem olcek adamm

slm canım hoşgeldin :96: konuş eşinle razı edersin inş. gitmezsin eşinin yanına gidiyorsun demek ne güzel nişanlım ankaradan dönsede bende gitsem

slm canım hoşgeldin :96: konuş eşinle razı edersin inş. gitmezsin eşinin yanına gidiyorsun demek ne güzel nişanlım ankaradan dönsede bende gitsem

hoşbulduk canım :) ahh ahh öle kolay olsa keşke temuzun sonu gidecek eşim-ben kendımı dahil etmıyorum - daha oncesınde hazıran gibi anlaşma yapmıstık güyaa ben ,tek gideceksın kararım kesın gozune mı sokayım bak yuzmeye basladım kursum bitmezki felan demıstım.. oda anlaşma olarak mersıne gel 1hafta senın olayım dedi.. bende mersine gelsemde kararımı değiştiremezsin dedim.. yüzmede bi pürüz cıktı eşimde bu işlemleri halledersem benımle gelmek zoruındasın dedi ve hallettı gereklı şeyleri..

şimdi benım acil baska bişiler bulmam gerekli.... birde eşimde biliyor bızım anlasamadıgımızı dahası yuksek sesle kavgalarımıza sahıt k.validemle daha once tek gonderdım gelmicem diyip resti cekmıstım (birde benım kendı babam cok baskı yapıyor bana ve anneme gitsin kaynanasında kalsın bizde gelmesin araları daha cok acılcak dıye ayy ben sık gitsem vallaha katil olururummmmm)

oyuzden bi çaresizlik sardı beni... diyorumkı madem gidicem götürcek illa beni kaynanama bende en azından esımın bi canını yakayım maddi acıdan olee orduevi felan kalmak istemıyorum gidicem 5yıldızlı otele.. rezev yaptırdım online olarak zaten.. teldende söledim içine oturdu ohhhh canıma degsın

senınde az kalmıs takviminde 3ay yazıyor bayramdan sonramı olucak dugununuz.. bu nısanlılık zamanların kıymetını bilin canım ,evlilikte güzel ama nısanlılık gunlerınınde tadı ayrı yani..

evet canım ekimde düğünümüz nasip kısmetse otel ayarlamışsın iyi olmuş bari gece kalmassın gündüzde uğrar dönersin en azından gerginlik daha az olur Allah ayrdımcın olsun anlaşamamak zor aynı ortamda oldukça dahada gerilir insan analatıyordun kayınvalideni pekte analşılacak bir tip değildi diğe hatırlıyorum :44:

yok canım benım mersinde kalıcam ptzsinden persembeye kadar artık sevgili esımın maasının ne kadarı gitti bilmimiyorum kamp yazmadı anama gidicem diye tatılıde ordaypıcakmıs beyfendı.. bende tatılımı yapayım kendı kendıme..eşimde ancak aksam 5ten sonra gelebilecek sanırkm yanıma ama olsun hiç gorememektense geceleri yanımda olsun eylülde 2.yılım dolucak canım bu sure içinde yaz kıs habıre anasının evındeyız yaa kısın uludag erciyes kış kampları yazınsa camp cesitleri çokfazla zaten yazmıyorum bile.. ee bende ınsanım yanı kendıme vakit ayırmak istiyorum eşimde mecburen bana ayak uyduracak
benım kaynanam şımarık cunku tek oğlan onda var esımın amacası filanda yok 6 halası var o halalarında hep kızları olmus .. suanda onun savasını verıoyor benımle aklı sıra .. benım nefesım oğlumun ensesınde olacak deeye getıryor ama eskıdenmıs onlar sımdı çok daha akıllı ayakları yere basan bi kasvetli var karsılarında.. -düşükten sonra gecte olsa cadı olmayı öğrenen bi kasvetli-

hayırlı olsun canım dugununun için yazmayı unutmusum :) 3 dediğin neki demi göz acıp kapayıncaya kadar gecerrr gider...
benim 2dugunum olmustu yanı 2kez gelınlık giydim vee hala daha gıymek istiyorrruuummm...oyuzden tadını cıkara cıkara giy tmm :)

teşekkürler tatlım benimde 8-9 ekim çanakkalede düğün kına gecesi 15 ekim nişanlımın memleketinde düğün benimde 2 düğün olcak nasipse ordanda anatalya sideye balayına gidicez

herkeze hakaeetiği gibi davran canım boşver takma kimseyi sen tatiline eşinle zaman geçirmeye bak tatilini yap akşamda eşin eşlik eder sana oh miss

bu_ket sen kimsin? sadece konuyu okuyup kayboluyorsun hiç başka biryerde yazın yorumun yok arkadaşın yok nezaman açsam topiktesin :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…