selam kızlaaaaaaaaarrrr beni unuttunuz muuuuuuuuu???? sizi çok özledim nasılsınız??? monacığım kuzucuğum sınavda başarılarr...madeciğim kardeşine çok sevindim darısı başımıza inşallahhh... hakkarideki olaylar çok üzdü benii..yüksekovaya lojman felan yapacaklar diye duydum personel dışarda kalmicakmış galiba...iinşallah merkeze de yapılır da biz de sivilde kalmayız.benim gözüm git gide korkuyor kızlarr...şimdi lojman çıkmazsa acaba bu olayların üstüne sivilde ev tumak yasaklanır mı diye düşünüyoruz açıkçasııı
unuturmuyum canım ya aklım sendeydi benm de eşinin memleketindesiniz dimi. saol canım inşallah hayırlı olur..
inşallah yaparlar lojman ya çok saçma zaten olmaması içini ferah tut canm Allahım sizi korusun...
evet canım eşimin memleketindeyiz...cuma günü konsoloslukta randevum var dua et :))
Herkese iyi akşamlar hanımlar,ne var ne yok? Kaç gündür hepimizin keyifler kaçık üzücü günler yaşıyoruz...Biri dur demeli bu gidiş hiç hoş görünmüyor
ben bu vertigoyla uğraşıyorumhergün kötü bir hbr geliyor çok üzülüyorum şehir içine kadar dadandılar hiç güven kalmadı Allah korusun kendi pisliklerinde boğulsunlar inş. dincek gibide değil
selam kızlarrr...
haberler kötü biz de çok üzüldük devlet herşeyi yapıo maşallah ama bi askerlere lojman yapamıo doğuda,çok tehlikeli artık dışarda oturmak allah hepimizin yardımcısı olsun.
made kardeşin adına çok sevndim, hayırlı olsun inşallah:) hafta sonu sınav var bakalım hazırlanmadım ama belli olmaz olur inşallah bişeyler...
kizlar naber
Kızlar eşiniz size hekesin için de "seni seviyorum" diyebiliyor mu? :97:
selam kızlaaaaaaaaarrrr beni unuttunuz muuuuuuuuu???? sizi çok özledim nasılsınız??? monacığım kuzucuğum sınavda başarılarr...madeciğim kardeşine çok sevindim darısı başımıza inşallahhh... hakkarideki olaylar çok üzdü benii..yüksekovaya lojman felan yapacaklar diye duydum personel dışarda kalmicakmış galiba...iinşallah merkeze de yapılır da biz de sivilde kalmayız.benim gözüm git gide korkuyor kızlarr...şimdi lojman çıkmazsa acaba bu olayların üstüne sivilde ev tumak yasaklanır mı diye düşünüyoruz açıkçasııı
slm kızlar nasılsınız gorusmeyeli :)
benımde 1haftadan beri yatılı misafirlerim vardı giremedim...
kızz monorosa senın memleketine gidicem bi aksılık olmazsa pztsi gunu esımın yanınaaapersembeye kadar orda olucam kısmetse sonra zaten esımde gemıden ayrılacak gelıcess beraber..
sonrası sıkı bi pazarklık yapmam gerekıyor kaynanama gıtmemek için cunku hala daha benı götürme derdinde kocem olcek adamm
slm canım hoşgeldin :96: konuş eşinle razı edersin inş. gitmezsin eşinin yanına gidiyorsun demek ne güzel nişanlım ankaradan dönsede bende gitsem
hoşbulduk canım :) ahh ahh öle kolay olsa keşke temuzun sonu gidecek eşim-ben kendımı dahil etmıyorum- daha oncesınde hazıran gibi anlaşma yapmıstık güyaa ben ,tek gideceksın kararım kesın gozune mı sokayım bak yuzmeye basladım kursum bitmezki felan demıstım.. oda anlaşma olarak mersıne gel 1hafta senın olayım dedi.. bende mersine gelsemde kararımı değiştiremezsin dedim.. yüzmede bi pürüz cıktı eşimde bu işlemleri halledersem benımle gelmek zoruındasın dedi ve hallettı gereklı şeyleri..
şimdi benım acil baska bişiler bulmam gerekli.... birde eşimde biliyor bızım anlasamadıgımızı dahası yuksek sesle kavgalarımıza sahıt k.validemle daha once tek gonderdım gelmicem diyip resti cekmıstım (birde benım kendı babam cok baskı yapıyor bana ve anneme gitsin kaynanasında kalsın bizde gelmesin araları daha cok acılcak dıye ayy ben sık gitsem vallaha katil olururummmmm)
oyuzden bi çaresizlik sardı beni... diyorumkı madem gidicem götürcek illa beni kaynanama bende en azından esımın bi canını yakayım maddi acıdanolee orduevi felan kalmak istemıyorum gidicem 5yıldızlı otele.. rezev yaptırdım online olarak zaten.. teldende söledim içine oturdu ohhhh canıma degsın
senınde az kalmıs takviminde 3ay yazıyor bayramdan sonramı olucak dugununuz.. bu nısanlılık zamanların kıymetını bilin canım ,evlilikte güzel ama nısanlılık gunlerınınde tadı ayrı yani..
evet canım ekimde düğünümüz nasip kısmetseotel ayarlamışsın iyi olmuş bari gece kalmassın gündüzde uğrar dönersin en azından gerginlik daha az olur Allah ayrdımcın olsun anlaşamamak zor aynı ortamda oldukça dahada gerilir insan analatıyordun kayınvalideni pekte analşılacak bir tip değildi diğe hatırlıyorum :44:
hayırlı olsun canım dugununun için yazmayı unutmusum :) 3 dediğin neki demi göz acıp kapayıncaya kadar gecerrr gider...
benim 2dugunum olmustu yanı 2kez gelınlık giydim vee hala daha gıymek istiyorrruuummm...oyuzden tadını cıkara cıkara giy tmm :)
yok canım benım mersinde kalıcam ptzsinden persembeye kadar artık sevgili esımın maasının ne kadarı gitti bilmimiyorumkamp yazmadı anama gidicem diye tatılıde ordaypıcakmıs beyfendı.. bende tatılımı yapayım kendı kendıme..eşimde ancak aksam 5ten sonra gelebilecek sanırkm yanıma ama olsun hiç gorememektense geceleri yanımda olsun eylülde 2.yılım dolucak canım bu sure içinde yaz kıs habıre anasının evındeyız yaa kısın uludag erciyes kış kampları yazınsa camp cesitleri çokfazla zaten yazmıyorum bile.. ee bende ınsanım yanı kendıme vakit ayırmak istiyorum eşimde mecburen bana ayak uyduracak
benım kaynanam şımarık cunku tek oğlan onda var esımın amacası filanda yok 6 halası var o halalarında hep kızları olmus .. suanda onun savasını verıoyor benımle aklı sıra .. benım nefesım oğlumun ensesınde olacak deeye getıryor ama eskıdenmıs onlar sımdı çok daha akıllı ayakları yere basan bi kasvetli var karsılarında.. -düşükten sonra gecte olsa cadı olmayı öğrenen bi kasvetli-
Selam kızlar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?