hoşbulduk canım :) ahh ahh öle kolay olsa keşke temuzun sonu gidecek eşim-ben kendımı dahil etmıyorum

- daha oncesınde hazıran gibi anlaşma yapmıstık güyaa ben ,tek gideceksın kararım kesın gozune mı sokayım bak yuzmeye basladım kursum bitmezki felan demıstım.. oda anlaşma olarak mersıne gel 1hafta senın olayım dedi.. bende mersine gelsemde kararımı değiştiremezsin dedim.. yüzmede bi pürüz cıktı eşimde bu işlemleri halledersem benımle gelmek zoruındasın dedi ve hallettı gereklı şeyleri..
şimdi benım acil baska bişiler bulmam gerekli.... birde eşimde biliyor bızım anlasamadıgımızı dahası yuksek sesle kavgalarımıza sahıt k.validemle daha once tek gonderdım gelmicem diyip resti cekmıstım (birde benım kendı babam cok baskı yapıyor bana ve anneme gitsin kaynanasında kalsın bizde gelmesin araları daha cok acılcak dıye ayy ben sık gitsem vallaha katil olururummmmm)
oyuzden bi çaresizlik sardı beni... diyorumkı madem gidicem götürcek illa beni kaynanama bende en azından esımın bi canını yakayım maddi acıdan

olee orduevi felan kalmak istemıyorum gidicem 5yıldızlı otele.. rezev yaptırdım online olarak zaten.. teldende söledim içine oturdu ohhhh canıma degsın

senınde az kalmıs takviminde 3ay yazıyor bayramdan sonramı olucak dugununuz.. bu nısanlılık zamanların kıymetını bilin canım ,evlilikte güzel ama nısanlılık gunlerınınde tadı ayrı yani..