ay bilemedim ben onumesela eskişehire gidebilirüm
thanks canısı
daş gibisin kızzzzzzzz:)
canum yine thanks sanasen de öylesin
ben daha çikin asker garısı görmedim yemin ediyom:)
benim bi arkadaşım harp okulu mülakatında neden asker olmak istiyosun diye sorduklarında eşleri çok güzel oluyoda ondan demişti:)o şimdi üsteğmen:)
demi güzeliz de :13: lakin ben çikinleri de gördüm içleri kötü olanlar böööö sen hiç görme olur mu inşallah
eşi güzel mi bari üsteğmen in
çıkıyorum canısı görüşmek üzere
ayy evet yaaa herkes kocasına kavuşsun meselaaa,derin küçük ibosunu alsın bende hanzomu kucağımaaaaa:)senin düğünde çil çil altın yağsın
aaaa durun ne oldu ne oldusaçıma yumurtaylan bakım yapiim dedim ama kimse bana beyazını koyma demedi yumurta kafamda pişmiş tarıyorum saçımı beyazlı bişeyler..cahilim çok cahil bilgisizim görgüsüzüm eziğim çok ezik
kızım uyandı bu sefer kesin gittim öptüm sizi
kızlar kardeşim van ercişe atandı inanılmaz mutluyuz
aaaa durun ne oldu ne oldusaçıma yumurtaylan bakım yapiim dedim ama kimse bana beyazını koyma demedi yumurta kafamda pişmiş tarıyorum saçımı beyazlı bişeyler..cahilim çok cahil bilgisizim görgüsüzüm eziğim çok ezik
kızım uyandı bu sefer kesin gittim öptüm sizi
kızlar kardeşim van ercişe atandı inanılmaz mutluyuz
Herkese iyi akşamlar hanımlar,ne var ne yok? Kaç gündür hepimizin keyifler kaçık üzücü günler yaşıyoruz...Biri dur demeli bu gidiş hiç hoş görünmüyor
ben bu vertigoyla uğraşıyorumhergün kötü bir hbr geliyor çok üzülüyorum şehir içine kadar dadandılar hiç güven kalmadı Allah korusun kendi pisliklerinde boğulsunlar inş. dincek gibide değil
Allah yardımcın olsun canım,ama ilaçlarla baya rahatlarsın,önce ilaçlar uyku,sersemlik hali falan yapıyor ama bi süre sonra etkisini gösteririyor. Söyleyecek hiç bi beddua bulamıyorum ben o nankör leşlere...Allah bildiği gibi yapsın onları...Askerimizi,polisimizi korusun Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?