slm canım çok sıcak pişiyorum ilaçlarda sersem gibi yapıyor kendimde değilimsen napıyorsun nasılsın bugün
ayy bilirim pişme duygusunuCanım ya ama dedğim gibi iyleşmen için şart.ben de kan şurubu balık hapı falan içiyorum çok kötüüü Ben iyiyim annemlerdeyim bi kaç gündür. kayınvalidemden geldim.yan gelip yatıyorum c.teside eşim gelecek bekliyoruz işte
iyi olayımda içerim ilaçları razıyım çok şükür iyiyim iyi geldiyat dinlen ne güzel eşinde gelince bir güzell tatil yaparsınız nişanlımda ankaradan dönüyor yarın gece cumartesi sbh gidicem çanakkaleye deniz, kum, güneş, aşk
herkeze hakaeetiği gibi davran canım boşver takma kimseyi sen tatiline eşinle zaman geçirmeye bak tatilini yap akşamda eşin eşlik eder sana oh miss
ohh ohhh:))) düğün öncesi balayı provası sanırım bu:
selam kızlar
rapor aldım eşimle evdeyim kaç gündür giremiyorum sizi merak ettim. eşimin yanında yazamıyorum çok meraklı kendileri.
eşimin gitmesine tam 1 hafta kaldı ama ben pzrtesi işe dönmek zorundayım, yer değişikliğimi yapmak zorundaymışım. inş ordan izin alabilirim 3-4 gün daha eşim gidene kadar. gerçi bi kaç gün sonra kayınvalidemler damlayacak, son günlerimizi onlarla geçirmek zorunda kalacağız. rahatsızlığımı belirttim eşime ama yapacak bişey yok. kadın gelicez dedi geliyo,gelmeyin de diyemiyoruz. bi de bu hafta için illa istanbula gelin diyorlardı, koydum tavrımı madem onlar geliyor biz ne diye gidelim dedim,ne gerek var dedim, son günlerimizi senin sülalenle geçirmek zorundamıyız dedim eşime. o da ailesine söyledi gelmiyoruz diye. benim aileminyazlığı var balıkesirde ona da gidemedik tabi bu durum olunca. bize de gelin diye tutturacaklardı.ankarada evde geçiriyoruz tatilimizi. gelecekleri için canım sıkılıyor açıkcası ama asıl korkum eşim gittikten sonra da bana musallat olmaları. kovalamayı düşünüyorum son çare.
son durumları bildirip kaçıyorum kızlar, öpüyorum hepinizi, haftaya bolbol ağlayacağım burda
son durumu yazayım ne mersine gidiyorum ne de eşimin memkeleti kaynanamın evineee1saatten beri böğürerek ağlıyorum öküz kocacım beni çok üzdü yaa en son msj cektım ne mersin nede karadenız dedim hiç biyere gelmıyorum sen keyfine bak ama ben bu işte yokum yolladım tlfnumuda kapadım..
mutlu olmadıgımı biliyor sırf anasının yanında ben dediğimi yaptırım edasıyla benı peşinden surukleyecek adam yaa var mı bölee bişi.. ben maskot yada kukla değilim sonucta.. gitmiyorum okadar HIHaz önce eger bosanalım diye msj cekseydı kabul edecek durumdaydım okadar sınırlendım yani.. sımdı yenı yenı sakınleşiyorum... ama gitmeyecegım tabıkı...
ayy bilirim pişme duygusunuCanım ya ama dedğim gibi iyleşmen için şart.ben de kan şurubu balık hapı falan içiyorum çok kötüüü Ben iyiyim annemlerdeyim bi kaç gündür. kayınvalidemden geldim.yan gelip yatıyorum c.teside eşim gelecek bekliyoruz işte
ohh ohh ne guzel eşin evdeyse gelme kızz buarala onunla ilgilen bakeeemmselam kızlar
rapor aldım eşimle evdeyim kaç gündür giremiyorum sizi merak ettim. eşimin yanında yazamıyorum çok meraklı kendileri.
eşimin gitmesine tam 1 hafta kaldı ama ben pzrtesi işe dönmek zorundayım, yer değişikliğimi yapmak zorundaymışım. inş ordan izin alabilirim 3-4 gün daha eşim gidene kadar. gerçi bi kaç gün sonra kayınvalidemler damlayacak, son günlerimizi onlarla geçirmek zorunda kalacağız. rahatsızlığımı belirttim eşime ama yapacak bişey yok. kadın gelicez dedi geliyo,gelmeyin de diyemiyoruz. bi de bu hafta için illa istanbula gelin diyorlardı, koydum tavrımı madem onlar geliyor biz ne diye gidelim dedim,ne gerek var dedim, son günlerimizi senin sülalenle geçirmek zorundamıyız dedim eşime. o da ailesine söyledi gelmiyoruz diye. benim aileminyazlığı var balıkesirde ona da gidemedik tabi bu durum olunca. bize de gelin diye tutturacaklardı.ankarada evde geçiriyoruz tatilimizi. gelecekleri için canım sıkılıyor açıkcası ama asıl korkum eşim gittikten sonra da bana musallat olmaları. kovalamayı düşünüyorum son çare.
son durumları bildirip kaçıyorum kızlar, öpüyorum hepinizi, haftaya bolbol ağlayacağım burda
sakınlestıkten sonra 2.bi msj gonderdım sırf duygu somürücü ağlıyorum zırlıyorum ama yalan değil yani ağlıyordum nedir bu halımız hep mı boyle olucak bu konularda dıye sonrada tlf sesını kısıp uyudum -içim rahat ettiya artık uyuyabılırım dedim kendımceay kıyamam canım ya ağlama herşeyin bir çözümü vartatlım öfke baldan tatlıdır öfkeliyken insan sağlıklı düşünemiyor biraz sakinleş konuşursun eşinle bir yol bulursunuz herşeyin bir çözümü var sıkma sen canını
slm kızzz naberrrselam kızlarrrrrr
kasvetli canm sakin ol ama tavrını da koy istemediğin hiçbişeyi yapma..
sweetcim yine mi geliolarr offff neyse kocan gidince bi yolunu bulur postalarsın
selam kızlar, iyi akşamlar nerelerdesiniz?
kasvetliciğim nedir bu çektiğimiz ya kayınvalidelerden ve oğluşlarından
son durumu yazayım ne mersine gidiyorum ne de eşimin memkeleti kaynanamın evineee1saatten beri böğürerek ağlıyorum öküz kocacım beni çok üzdü yaa en son msj cektım ne mersin nede karadenız dedim hiç biyere gelmıyorum sen keyfine bak ama ben bu işte yokum yolladım tlfnumuda kapadım..
mutlu olmadıgımı biliyor sırf anasının yanında ben dediğimi yaptırım edasıyla benı peşinden surukleyecek adam yaa var mı bölee bişi.. ben maskot yada kukla değilim sonucta.. gitmiyorum okadar HIHaz önce eger bosanalım diye msj cekseydı kabul edecek durumdaydım okadar sınırlendım yani.. sımdı yenı yenı sakınleşiyorum... ama gitmeyecegım tabıkı...
iyi akşamlar kızlar.kaç gündür abimin düğün telaşı,kocacımla geçen günlerim derken bir türlü uğrayamadım size.neler olmuş burada böyle herkeste bir sıkıntı var.bende bu gün canımın bir parçasını yolladım uzaklara.içim yandı ciğerim yandı yine.ne kadar desemde alışılmıyormuş olmuyormuş.her gidişinde sanki bir yıl önceki onu ilk yolladığım acıyı duyuyorum kalbimde.yine gitti ve bu akşam yine yalnız yatıcam bu yatakta.yine göz yaşlarım ıslatıcak yastığımı.
bu arada sakın istemediğiniz bir şeyi yapmayın.kayınvalideymiş anneymiş bilmemneymiş sonunuz benimkine benzemesin.herkes içibn geçerli değil ama bu güne kadar farklısına rastlamadım ben.aynılar.sonunda benim gibi ortada kalma olasaılığınızıda düşünün.inanın bir yıl önce bu topiğe takılıyo olsaydım bende gitmezdim kayınvalide yanına.aman aman diyorum.illallah ettim ben resmen....
Merhaba canım, bizde de oluyor arada bir böyle durumlar,telefonu kapatıp salya sümük olmalar, ama hiç birinin de sebebini şuan hatırlamıyorum.Emin ol geçecek. Orta yolu bulmaya bak. O senin ailene kaç gün geliyorsa sen de onun ailesine o kadar gün git. Eşitlik...
hiç gelmıyor benım aileme.. bayramlarda bile kaynanamlardayız yaa dusunebiliyormusun hadi kendı gıtmıyor benıde bırakmıyor adaletsizlik dizboyuuu...
bundan sonra o izin vermesede ben annemlere gidicem bayramlasmaya ama.. aman esım uzulmesın kırılmasın ben çok asıgım dedım dedım ne oldu.. ya benım duygularım gururum ne olacak..
babam kanser oldu aramadı bilee.. benım aileme deger biçmiyorkı ben onunkıne niye biçeyimanneme anne demez babama baba demez hep siz diye hitap eder.. ama ben aynı seyı onunkılere yapsam kıyametı kopartır ee bu hak mı sımdı.. canım okadar doluyumkı anlıcan..ben daha fazla bu haksızlıga bu benden giden somuruye dayanamıcam dayanamıyorumda zaten.. ama yıne hata bende vaktınde herseye kıstasa kıstas deseydım şimdi bunların hiçbirini yasamayacaktım çok asıgım dedım olsun dedım bana yapılanları gormezlıkten geldım ama eşim oyle değilki daha aaa demeden baslıyor savunmaya yahu bi dınle bakalım ne dıcem ben.. hep ben fesatım hep ben kötüyüm alınganım vsvs bu uzar gider... 2.yılımızı doldurmadan bosanıcaz belkide kımbılır cunku tek taraflı fedakarlıkta bıyere kadar işliyor.. daha yolun basındayım ama ben yoruldum artık
böyle giderse sanırım eşime 2.kez dicem olmuyor yurumuyor gormuyormusun bosalım diye -gecen sene bu zamanlar demıstım sanırım yine deprestimi duygularım ne-yine kötü oldum evlılımıze aşkımıza ağlıyorum çaresizlik ne kadar kötü bişey yaaa ..hem terkedesım gelıyor hemde bunun acısı içimi yakıyor çok zor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?