Asker Eşleri

slm canım çok sıcak pişiyorum ilaçlarda sersem gibi yapıyor kendimde değilim sen napıyorsun nasılsın bugün

ayy bilirim pişme duygusunu Canım ya ama dedğim gibi iyleşmen için şart.ben de kan şurubu balık hapı falan içiyorum çok kötüüü Ben iyiyim annemlerdeyim bi kaç gündür. kayınvalidemden geldim.yan gelip yatıyorum c.teside eşim gelecek bekliyoruz işte

iyi olayımda içerim ilaçları razıyım çok şükür iyiyim iyi geldi yat dinlen ne güzel eşinde gelince bir güzell tatil yaparsınız nişanlımda ankaradan dönüyor yarın gece cumartesi sbh gidicem çanakkaleye deniz, kum, güneş, aşk

Son düzenleme:

ohh ohhh:))) düğün öncesi balayı provası sanırım bu:

herkeze hakaeetiği gibi davran canım boşver takma kimseyi sen tatiline eşinle zaman geçirmeye bak tatilini yap akşamda eşin eşlik eder sana oh miss

son durumu yazayım ne mersine gidiyorum ne de eşimin memkeleti kaynanamın evineee 1saatten beri böğürerek ağlıyorum öküz kocacım beni çok üzdü yaa en son msj cektım ne mersin nede karadenız dedim hiç biyere gelmıyorum sen keyfine bak ama ben bu işte yokum yolladım tlfnumuda kapadım..
mutlu olmadıgımı biliyor sırf anasının yanında ben dediğimi yaptırım edasıyla benı peşinden surukleyecek adam yaa var mı bölee bişi.. ben maskot yada kukla değilim sonucta.. gitmiyorum okadar HIH az önce eger bosanalım diye msj cekseydı kabul edecek durumdaydım okadar sınırlendım yani.. sımdı yenı yenı sakınleşiyorum... ama gitmeyecegım tabıkı...

selam kızlar
rapor aldım eşimle evdeyim kaç gündür giremiyorum sizi merak ettim. eşimin yanında yazamıyorum çok meraklı kendileri.
eşimin gitmesine tam 1 hafta kaldı ama ben pzrtesi işe dönmek zorundayım, yer değişikliğimi yapmak zorundaymışım. inş ordan izin alabilirim 3-4 gün daha eşim gidene kadar. gerçi bi kaç gün sonra kayınvalidemler damlayacak, son günlerimizi onlarla geçirmek zorunda kalacağız. rahatsızlığımı belirttim eşime ama yapacak bişey yok. kadın gelicez dedi geliyo,gelmeyin de diyemiyoruz. bi de bu hafta için illa istanbula gelin diyorlardı, koydum tavrımı madem onlar geliyor biz ne diye gidelim dedim,ne gerek var dedim, son günlerimizi senin sülalenle geçirmek zorundamıyız dedim eşime. o da ailesine söyledi gelmiyoruz diye. benim aileminyazlığı var balıkesirde ona da gidemedik tabi bu durum olunca. bize de gelin diye tutturacaklardı.ankarada evde geçiriyoruz tatilimizi. gelecekleri için canım sıkılıyor açıkcası ama asıl korkum eşim gittikten sonra da bana musallat olmaları. kovalamayı düşünüyorum son çare.
son durumları bildirip kaçıyorum kızlar, öpüyorum hepinizi, haftaya bolbol ağlayacağım burda

mesai başlıyor sen yoksun kaç gündür merak ettim iyi hadi eşinle birlikteymişsin tadını çıkar çok sevindim rapo almana iyi yapmışsın haftaya kayınvalidenler geliyor demek yine gerginlik olur ama sabret duymamazlıktan görmemezlikten gel tadını çıkar eşinle son günlerininin özletme kendini yine uğra arada

ay kıyamam canım ya ağlama herşeyin bir çözümü var tatlım öfke baldan tatlıdır öfkeliyken insan sağlıklı düşünemiyor biraz sakinleş konuşursun eşinle bir yol bulursunuz herşeyin bir çözümü var sıkma sen canını

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrr
kasvetli canm sakin ol ama tavrını da koy istemediğin hiçbişeyi yapma..
sweetcim yine mi geliolarr offff neyse kocan gidince bi yolunu bulur postalarsın

selam kızlar, iyi akşamlar nerelerdesiniz?
kasvetliciğim nedir bu çektiğimiz ya kayınvalidelerden ve oğluşlarından

iyi akşamlar kızlar.kaç gündür abimin düğün telaşı,kocacımla geçen günlerim derken bir türlü uğrayamadım size.neler olmuş burada böyle herkeste bir sıkıntı var.bende bu gün canımın bir parçasını yolladım uzaklara.içim yandı ciğerim yandı yine.ne kadar desemde alışılmıyormuş olmuyormuş.her gidişinde sanki bir yıl önceki onu ilk yolladığım acıyı duyuyorum kalbimde.yine gitti ve bu akşam yine yalnız yatıcam bu yatakta.yine göz yaşlarım ıslatıcak yastığımı.

bu arada sakın istemediğiniz bir şeyi yapmayın.kayınvalideymiş anneymiş bilmemneymiş sonunuz benimkine benzemesin.herkes içibn geçerli değil ama bu güne kadar farklısına rastlamadım ben.aynılar.sonunda benim gibi ortada kalma olasaılığınızıda düşünün.inanın bir yıl önce bu topiğe takılıyo olsaydım bende gitmezdim kayınvalide yanına.aman aman diyorum.illallah ettim ben resmen....

Merhaba canım, doktorun bana yazdığı kan ilacı çok güzeldi, seve seve içmiştim.
Balık yağı hapı da hiç içmedim. Benim hamileliğimin birçoğu kış mevsiminde geçtiği için bol bol balık yedim.

ohh ohh ne guzel eşin evdeyse gelme kızz buarala onunla ilgilen bakeeemm ama su kaynanan gelcek kısmına acayıp fitil oldummm bu kadar anlayıssızlar işte canım.. bizdede eşim seyıre gidecekti 1gun once donduk dıye kaynanam kıyameti koparmıstı yahu bızım hiçmi özelimiz olmucak alla alla.. hadi senın kaynın var bende oda yok ki ıkıncı gelını bekleyım gorsunler dunyalarını dıyım.. canım senın su kaynın varya oda çok fena ve annesinede çok cektırecek demedi deme..

sakınlestıkten sonra 2.bi msj gonderdım sırf duygu somürücü ağlıyorum zırlıyorum ama yalan değil yani ağlıyordum nedir bu halımız hep mı boyle olucak bu konularda dıye sonrada tlf sesını kısıp uyudum -içim rahat ettiya artık uyuyabılırım dedim kendımce - sonra 30dk boyunca benı çok aramıs baktım 15cagrı .. tekrar aradıgında sesim üzgün kırgın bi şekılde konustuk ama hiç gelıosun gidiosun lafı gecmedi.. sadece sonuc olarak benım cok ınatcı oldugumu ve bu ınadım yuzunden yine kendımı üzdüğüm kanaatine vardı yani butun suc bende yineee neyseee... daha aramadı tekrar aradıgında belli olucak ama gitmemek için direnmeye devam edıcem yani.. Allah yardımcın olsun ne diyim yaa ufff

selam kızlarrrrrr
kasvetli canm sakin ol ama tavrını da koy istemediğin hiçbişeyi yapma..
sweetcim yine mi geliolarr offff neyse kocan gidince bi yolunu bulur postalarsın
slm kızzz naberrr
suan sakınım ama esime karsı bi aşk meskte kalmadı bee soguttu benı kendınden uyussss bu tur konuları gelınce adamımı bogasım gelıoo kavgamızın ustune bi kez aradı oda ben msj cektımde öleeee beni ne kadar uzdugunu filan söledim vicdan yaptım anlıcannn ama ne gıdıos ne gelıos bişi demedi bende acmadım konusunu ayın 15inde eve gelıcek ozaman evde baya bi gumburtu kopacak yani..o benı goturmek için ugrasacak bende gitmemek için cabalıycaammm

selam kızlar, iyi akşamlar nerelerdesiniz?
kasvetliciğim nedir bu çektiğimiz ya kayınvalidelerden ve oğluşlarından

aynen canımm yaaa ( nereye kadar daha sabretmek zorunda kalıcaz bılmıyorum.. bide biliosun kaynanam dusen bebegım için bi çift guzel söz demedi yaa kadının yuzunu goresım yok kocam bana 2hafta orda kalcaz dıo gelde delirmeee yaaaa :84::84:

ne zaman aile oldugumuzu anlayacak işine gelmıyooorrrr bikerede kampa yazılalım olur mu aa annesi kuser sonraaa... okulumuda bitiremedimki üff kendı ayaklarımın ustunde durayım kendı paramı kazanayım ozaman işte asıl resti çekerdim en azından kendı paramla değilmi diyip tatıl yapardım kafama göre..
vaktınde okulumu bitirmediğime ve bi işe girmediğime okadar pişmanımkı..bu pişmanlık kelimelerle tarif edilmez yani..

Merhaba canım, bizde de oluyor arada bir böyle durumlar,telefonu kapatıp salya sümük olmalar, ama hiç birinin de sebebini şuan hatırlamıyorum. Emin ol geçecek. Orta yolu bulmaya bak. O senin ailene kaç gün geliyorsa sen de onun ailesine o kadar gün git. Eşitlik...

Allah kavustursun canım su ayrılıklar hep zor oluyor değilmi alıstım dıyor insan ama nafile hep ilk gunku gibi ugurluyorsun Allah bizlere ve eslerımıze sabır versın ınsallah..
haa bıde su 3.kısı insanlardanda uzak tutsun artık yaaa

bu arada dugununuzde hayırlı olsun :)

nasıl yanı canımcım neden ortada kaldın kaynanan oğlunu sana karsımı kıskırttı yanı ne oyle ne böyle hem eşine hemde kaynanana yaranamadın mı onu mu demek istiyorsun??

bende suan gitmemekle hem esıme hemde kaynanama yaranamıyorum haa bıde aklıma geldi bi ara tmm dedım iyi gecınem su karıylaa aaa adım ne oldu bılıomusun sırf yalakalık için sevımlı rolu yapıyormusum esıme bunu dedirttiler dusunebılıyormusun sen mısın bunu dedirten eskı halime hasret kaldılar sımdı...

ben oraya gitsem kavga çıkartırım kesın yaa kesınnn gebertırım ıkısınıde -kaynanam ve gorumcem-

eşim simdi dicekki eskı cıktıgı bi kız varmıs ee sımdı esım onun karsısında tek mı durcakmıs ben gelmeliymişim yani..

okadar cok sua edıyorumkı ınsallah bı aksılık cıkar bişey olurda gidemesin eşim benıde bu konuda zorlayıp durmasın artık yoksa çok fena seyler olucak artık dayanma gucu sabır dıye bısey kalmadı bende..

sweet hoşgeldin yavv daha geçen geldilerdi ne yaaaa hüznünüzü de bıraksınlar barim..canım yerinde olsam onlar geleceğine hadi biz gelelim derdim..gidince de bir gün kalıp bi bahane vııınnn

jelby aynı acıyı geçen hafta ben de yaşadım..1 yılımız kaldı..yarıyı geçmek üzereyiz gerisi daha çabuk bitecek eminim

kasvetli üzüldüm ne biçim kaynanalar var öyle aranızın bozulmasına sebep oluyo resmen canım gayganam asla ve asla bizim aile hayatımıza düzenimize planımıza karışmadı karışmaz da yeeeavrum menim

ayeser oğluş nasıl görmesem de bilmesem de isminden dolayı sempatim var ona bizimki iki üç gün çok kötüydü ateş huzursuzluk ve had safhada huysuzluk ah işte sonunda diş dedim ama yok tık yok gelmedi

oooh ya şu suratlarımı doya doya bi kullanıyım:82::82::82::82: bunlar en sevdiklerim ama en çok da buuuuu bayılıyom la örgü ören gacı sana........üzgünleri de çok kullanıyom malesef ama şimdik olmasınlar

hiç gelmıyor benım aileme.. bayramlarda bile kaynanamlardayız yaa dusunebiliyormusun hadi kendı gıtmıyor benıde bırakmıyor adaletsizlik dizboyuuu...

bundan sonra o izin vermesede ben annemlere gidicem bayramlasmaya ama.. aman esım uzulmesın kırılmasın ben çok asıgım dedım dedım ne oldu.. ya benım duygularım gururum ne olacak..

babam kanser oldu aramadı bilee.. benım aileme deger biçmiyorkı ben onunkıne niye biçeyim anneme anne demez babama baba demez hep siz diye hitap eder.. ama ben aynı seyı onunkılere yapsam kıyametı kopartır ee bu hak mı sımdı.. canım okadar doluyumkı anlıcan..ben daha fazla bu haksızlıga bu benden giden somuruye dayanamıcam dayanamıyorumda zaten.. ama yıne hata bende vaktınde herseye kıstasa kıstas deseydım şimdi bunların hiçbirini yasamayacaktım çok asıgım dedım olsun dedım bana yapılanları gormezlıkten geldım ama eşim oyle değilki daha aaa demeden baslıyor savunmaya yahu bi dınle bakalım ne dıcem ben.. hep ben fesatım hep ben kötüyüm alınganım vsvs bu uzar gider... 2.yılımızı doldurmadan bosanıcaz belkide kımbılır cunku tek taraflı fedakarlıkta bıyere kadar işliyor.. daha yolun basındayım ama ben yoruldum artık
böyle giderse sanırım eşime 2.kez dicem olmuyor yurumuyor gormuyormusun bosalım diye -gecen sene bu zamanlar demıstım sanırım yine deprestimi duygularım ne-yine kötü oldum evlılımıze aşkımıza ağlıyorum çaresizlik ne kadar kötü bişey yaaa ..hem terkedesım gelıyor hemde bunun acısı içimi yakıyor çok zor gercekten

canım kv dedim ama aaaaaa eşinin yaptıkları da bini aşmış hayır hemen öyle boşanma falan getirme aklına...bak buraya yazdığın gibi açık açık eşini karşına al konuş...her insan hata yapabilir..önemli olan bunları görmesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…