Asker Eşleri

hapları bıraktığında 2 ay sonra hamile kaldı benim bir tanıdığım 4 yıl kullanmıştı hap :44:doktorda dedi en iyisi hap hormon iğnesi fln çok zararlıymış yumurtalık kistinide önlüyormuş doğumkontrol hapları adeti düzenliyormuş bunun zararı yok denilecek kadar az dedi ama bilmiyorum tek bildiğim bizim hemen bebek olmamalı seneye doğu tayini var en erken 3 yıl diyor nişanlımda :78:

Seneye lisans normal memurluk tercihleri de var ama ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum.Yllarca bunun eğitimini aldım,boşa gidecek yazık.

evet canım haklısın zaten öğretmenlik daha iyi bence bayan için, memurlukta mesai öldürücem diye oturuyorsun akşama kadar, ne evine faydan oluyor ne işine. hem kendi mesleğini yapabilmek güzel bişey. hem öğretmenliğin avantajları daha iyi bence bayana göre, erken çıkabilmek çocuklarınla yaz tatili yapabilmek... çok pişmanımm çook

benim üniversiteyden bekarlığımda daha göğsümde bi kitle çıkmıştı kızlar, süt bezesi dediler. gitmediğim doktor kalmadı. emziriyor musun diye bile sordular, kistik bir yapım varmış. ama hormon hapları doğum kontrol falan kullanma demişti doktor o zaman. ben de korkuyorum o yüzden kociş başının çaresine baksın

Evet tatlım çok avantajlı,annem de öğretmen,çok rahattı ve hep bizimleydi.Üzülme sweet'cim bak ben öğretmenlik okudum ne oluyor.En iyisi sınıf öğretmenliği,pek problem olmuyor onlarda

Evet tatlım çok avantajlı,annem de öğretmen,çok rahattı ve hep bizimleydi.Üzülme sweet'cim bak ben öğretmenlik okudum ne oluyor.En iyisi sınıf öğretmenliği,pek problem olmuyor onlarda

evet canım özellikle de şu tayin konusundan dolayı çok pişmanım. hayırlısı olsun artık napalım, inş sen de atanırsın canım

kızlaar,ayeserciğim resim istemişti ben de yükledim iki tane albüme, hepiniz bakın sonra sileceğim,canınız sıkılmış azıcık eğlendiriym sizi

sweet ben de baktım albümüne:) çıtı pıtısın gelinlik de çok yakışmış:)

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar, zaman çabuk geçiyor ,inş şu önümüzdeki 2 sene de sağlıkla geçer, eşim hiç bişey olmadan bana geri döner...

merhaba kızlar,iyi akşamlar yoğunluktan uğrayamadım. arada okudum fakat yazmaya fırsatım olmadı.
sweetciğim resimlerde çok güzel görünüyorsun. inşallah eşinde sağlıcakla gider ve döner
derinciğim oğluşun geliyormuş, sağlıkla doğsun inşallah
özlemciğim gözün aydın eşinle birlikte gidiyormuşsun
yarın seminerin son günü , okuldayken bu kadar yorulmuyordum. artık tatil başlıyor bizim için

Geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…