boyum 170 kilom 52 canım büyük gelirsede küçültürler hazır dikilmiş bakıcam üzerinde oynama yaptırıcam arkadaşlar krem renk diktir diyorlar ben beyaz istiyorum
Bütün askerlerimiz için... Canım benim hep aklımdasın, ben bile çok düşünüyorum eşini, kimbilir senin nasıl aklın kalıyordur.
made okyonus ve ben galiba mesai ile birlikte burdayıziyi çalışmalar kızlar
made okyonus ve ben galiba mesai ile birlikte burdayıziyi çalışmalar kızlar
evet sweet şirkete geliyorum hemen kk yı açıyorum mesai ile birlikte burdayız :90:
aynen canım, ilk işim maillerden sonra buraya bakmak oldu.
sen özelde mi çalışıyodun okyonuscum,evlenince ne yapıcaksın? tayin olabilecek misin?
Günaydın kk'nın güzellikleri
selam hanımlarrr nasılsınız?
slm tatlım akşam olsunda eve gideyim diye bakıyorum bir sürü iş var yapasım yoksen nasılsın
kızlar benim de hiiiç çalışasım yok bugünbi kaç gündür karın ağrısı gibi garip sancılar çekiyorum, üşüttüm heralde. yumurtlama günlerinde falan böyle ağrılar mı oluyor? benim hiç olmazdı ama öyle şeyler okudum. doktora da gitmedim, napsam bilemedim.:44:
kızlar benim de hiiiç çalışasım yok bugünbi kaç gündür karın ağrısı gibi garip sancılar çekiyorum, üşüttüm heralde. yumurtlama günlerinde falan böyle ağrılar mı oluyor? benim hiç olmazdı ama öyle şeyler okudum. doktora da gitmedim, napsam bilemedim.:44:
selam kızlarrr sweetciğim yumurtlama gününde olabilirsin...bir de denize girdin yaa ondan da olabilir üşüttüysen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?