Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrr sweetciğim yumurtlama gününde olabilirsin...bir de denize girdin yaa ondan da olabilir üşüttüysen de
geçmiş olsun canım bir kaç gün daha devam ederse gidersin doktora benim olmuyor hastalandığım gün oluyor sadece tatilde üşütmüş olabilirsin :44:
sağol canım, evlenmeden önce benim de hiç bişeyim olmuyodu ama yok sistit yok ağrı valla bıktım ya. kadın olmak zormuşsakın havuza girme balayında tatlım aklında bulunsun
bir kaç kişi daha söylemişti balayında havuza girme diye girmiycem tatlım :26: doktora gittim düğüne 3 ay var doğum kontrol hapı verdi adetin ilk günü başlanıyormuş bu gece başlıycam bakalım![]()
sağol canım, evlenmeden önce benim de hiç bişeyim olmuyodu ama yok sistit yok ağrı valla bıktım ya. kadın olmak zormuşsakın havuza girme balayında tatlım aklında bulunsun
Selam canım.Hoşgeldin![]()
slm tatlım nasılsın hediyeye karar verdinmi
bir kaç kişi daha söylemişti balayında havuza girme diye girmiycem tatlım :26: doktora gittim düğüne 3 ay var doğum kontrol hapı verdi adetin ilk günü başlanıyormuş bu gece başlıycam bakalım![]()
hoşbulduk tatlişkolarokyanuscuğum evet zippo alacam heralde her nekadar bi çakmağa o kadar para vermek bana ağır gelse de
bu arada okyanus ben 2 yıl hapla korundum 6 aydır çocuk olmuyo bak ayrıca hormonlarımı altüst etti...bence hapla felan korunma gerçekten hormonlara çok zararı var...ççok çok zararlı
Kızlar biraz önce başbakanlığa sitem dolu bir mail attım.En son öğretmen atamalarında kendi bölümümün kadrosuna baktım 2 kişi almışlar,çok sinirlerim bozuldu.Sadece istanbul ve kocaeli'ye.Seneye eşimin tayini var doğuya,ben atansam bile onunla gitme gibi bir şansım yok.Çünkü yine en fazla 10 kişi alacaklar ve doğu yok zaten.Meslek liselerindeki öğretmenler neredeyse bastonla gelecekler okula ama hala emekli olmuyorlar.Emekliliyi gelenleri yapsınlar artık da bizim de önümüzü açsınlar.Tınlayacaklarını düşünmüyorum ama mail bombardımanına tutacağım artık onları
bence de şemsiye kullanmak en iyisiben de hapı bıraktım zaten evlendikten 3 ay sonra. ilerde bebek istediğimiz zaman sorun olmasın diye. evlenmeden önce de baktırdım, şimdi de 3 ayda bi gidiyorum baktırıyorum yumurtacıklıklarıma
balayından döndükten 1 ay geçmeden sistit oldum kaç kere tekrarladı,sonra da mantar vs...
Kızlar biraz önce başbakanlığa sitem dolu bir mail attım.En son öğretmen atamalarında kendi bölümümün kadrosuna baktım 2 kişi almışlar,çok sinirlerim bozuldu.Sadece istanbul ve kocaeli'ye.Seneye eşimin tayini var doğuya,ben atansam bile onunla gitme gibi bir şansım yok.Çünkü yine en fazla 10 kişi alacaklar ve doğu yok zaten.Meslek liselerindeki öğretmenler neredeyse bastonla gelecekler okula ama hala emekli olmuyorlar.Emekliliyi gelenleri yapsınlar artık da bizim de önümüzü açsınlar.Tınlayacaklarını düşünmüyorum ama mail bombardımanına tutacağım artık onları
din kültürü önemli bi branş angelım 350 kişi aldılarhatta al al bitiremediler onları
![]()
yumurtlama günlerinizde birde akıntınız olur kızlar şeffaf bi şekilde o şekilde de anlayabilirsiniz...
okyonus akşam burda iç kız ilk hapını törenle:)
tamam canım burda içeyim törenle bak heyecanlandım şimdi![]()
iyi yapmışsın canım ya bu ne saçmalık ben anlamadım. bütün din kültürü öğretmenlerini idareci yaptıkları için sürekli öğretmen alıyorlar.
yine miii kınaa, ay hiç sevmiyorum o şeyi ya kokuyor, hemen yıkamıştım kına gecemde