Asker Eşleri

heralde denizde üşüttüm kızlar, sağolun. tam adet dönemime denk gelmişti,3 gün girmedim ama 4. gün azaldı diye girdim denize. ondan da olabilir heralde:26:

geçmiş olsun canım bir kaç gün daha devam ederse gidersin doktora benim olmuyor hastalandığım gün oluyor sadece tatilde üşütmüş olabilirsin :44:

sağol canım, evlenmeden önce benim de hiç bişeyim olmuyodu ama yok sistit yok ağrı valla bıktım ya. kadın olmak zormuş sakın havuza girme balayında tatlım aklında bulunsun

sağol canım, evlenmeden önce benim de hiç bişeyim olmuyodu ama yok sistit yok ağrı valla bıktım ya. kadın olmak zormuş sakın havuza girme balayında tatlım aklında bulunsun

bir kaç kişi daha söylemişti balayında havuza girme diye girmiycem tatlım :26: doktora gittim düğüne 3 ay var doğum kontrol hapı verdi adetin ilk günü başlanıyormuş bu gece başlıycam bakalım

bir kaç kişi daha söylemişti balayında havuza girme diye girmiycem tatlım :26: doktora gittim düğüne 3 ay var doğum kontrol hapı verdi adetin ilk günü başlanıyormuş bu gece başlıycam bakalım

evet canım ben de iki ay önce başlamıştım, doktora gidip almıştım j..z diye bi hap bu sefer de düğüne bi hafta kalana kadar kanamam olmuştu nerdeyse, onu kessin diye bi daha doktora gitmiştim. 3 ay önce başlaman iyi olmuş bünyen alışır

yumurtlama günlerinizde birde akıntınız olur kızlar şeffaf bi şekilde o şekilde de anlayabilirsiniz...

okyonus akşam burda iç kız ilk hapını törenle:)

ay sorma yaaa bizim bu sistit yüzünden balayında rezil olmuşluğumuz vardır doktoradoktor bir müddet ilişkiye girmeyin demişti:26::26:

Selam canım.Hoşgeldin

slm tatlım nasılsın hediyeye karar verdinmi

hoşbulduk tatlişkolar okyanuscuğum evet zippo alacam heralde her nekadar bi çakmağa o kadar para vermek bana ağır gelse de bu arada okyanus ben 2 yıl hapla korundum 6 aydır çocuk olmuyo bak ayrıca hormonlarımı altüst etti...bence hapla felan korunma gerçekten hormonlara çok zararı var...ççok çok zararlı

en iyisi prefabrik,kadına hiçbir zararı yok

Kızlar biraz önce başbakanlığa sitem dolu bir mail attım.En son öğretmen atamalarında kendi bölümümün kadrosuna baktım 2 kişi almışlar,çok sinirlerim bozuldu.Sadece istanbul ve kocaeli'ye.Seneye eşimin tayini var doğuya,ben atansam bile onunla gitme gibi bir şansım yok.Çünkü yine en fazla 10 kişi alacaklar ve doğu yok zaten.Meslek liselerindeki öğretmenler neredeyse bastonla gelecekler okula ama hala emekli olmuyorlar.Emekliliyi gelenleri yapsınlar artık da bizim de önümüzü açsınlar.Tınlayacaklarını düşünmüyorum ama mail bombardımanına tutacağım artık onları

din kültürü önemli bi branş angelım 350 kişi aldılarhatta al al bitiremediler onları

bence de şemsiye kullanmak en iyisi ben de hapı bıraktım zaten evlendikten 3 ay sonra. ilerde bebek istediğimiz zaman sorun olmasın diye. evlenmeden önce de baktırdım, şimdi de 3 ayda bi gidiyorum baktırıyorum yumurtacıklıklarıma balayından döndükten 1 ay geçmeden sistit oldum kaç kere tekrarladı,sonra da mantar vs...

ay ben altı ay kullanmıştım duba gibi olmuştum,şişirmişti beni

iyi yapmışsın canım ya bu ne saçmalık ben anlamadım. bütün din kültürü öğretmenlerini idareci yaptıkları için sürekli öğretmen alıyorlar.

din kültürü önemli bi branş angelım 350 kişi aldılarhatta al al bitiremediler onları

Evet canım ne kadar çok ihtiyaç varmış da biz bilmiyormuşuz.Birde meslek liselerine önem verelim,önlerini açalım diye kampanyalar yaparlar ama sözde.Bize ortaokul
'da din kültürü derslerine beden eğitimi hocamız giriyordu ve hiçbir fark yoktu.

iyi yapmışsın canım ya bu ne saçmalık ben anlamadım. bütün din kültürü öğretmenlerini idareci yaptıkları için sürekli öğretmen alıyorlar.

Seneye lisans normal memurluk tercihleri de var ama ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum.Yllarca bunun eğitimini aldım,boşa gidecek yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…