Asker Eşleri

yumurtlama günlerinizde birde akıntınız olur kızlar şeffaf bi şekilde o şekilde de anlayabilirsiniz...

okyonus akşam burda iç kız ilk hapını törenle:)

Sinir oluyorum ben o şeye, peki yumurtlma dönemi tam olarak ne zaman, yani regle göre hesaplarsak?

okyanus (doğru mu yazdım:26:) oz_lem 'e katılıyorum, ben hiç kullanmadım ama kullananlar uzun vadede hep sorun yaşadılar. Dikkatli ol, her ne kadar pratik gibi görünse de, bence ve bir çok uzmanca sağlıksız.

Arkadaşın iyi bir örnek ama ben kötü örnekleri daha çok duydum ne yazık ki...

Kızlar bu arada eşimin izninin aksama ihtimali vardı, aksamıyormuş bugün öğrendim. Çok mutluyum, planladığımız gibi gelecek, ama çok yoğun çalışacakmış gelene kadar.

gözünaydın canım

Sağol tatlım ya, biletlerini de almıştım , ertelenseydi hem biraz daha sabretmek durumunda kalacaktık hem de allak bullak olacaktı planlar, rahatladım yani, umarım bir aksilik çıkmaz yine de... Senin eşinin de topçuydu değil mi?

kızlar ben de albüm ekledim, ne zamandır eklicektim zaten:)) canım sıkılıo ya eşim nöbetçi zaten

Son düzenleme:

tam planlar yapılmışken herşeyin altüst olması çok kötü olurdu. neyseki aksilik çıkmamış canım eşim havacı canım. çok şükür tayin yerlerimiz konusunda sıkıntı yaşamadık. Konya-Malatya-İzmir şimdi de Ankara .inşallah eşim buradan emekli olacak. bunun dışında hepimizin ortak sıkıntılarımız nöbetler, görevler, tatbikatlar, denetlemeler hepsini yaşadık hala da yaşıyoruz.

kızlar ben de albüm ekledim, ne zamandır eklicektim zaten:)) canım sıkılıo ya eşim nöbetçi zaten

çok güzel çıkmışsın monacığım. gözlerinin rengi harikaa

hoşgeldiiinnn...teşekkür ederimmm...sen de ne güzel tatile giriyorsunn çok sevindimmm,bütün bir yılın acısı çıksın o zaman

amma nöbet yazıyolar bizimkilerde yaa bugün benim nişanlımda nöbetçi fotoğroflar çok hoş çok fotojeniksin tatlımm ben fotolarda hiç begenmiyorum kendimi

amma nöbet yazıyolar bizimkilerde yaa bugün benim nişanlımda nöbetçi fotoğroflar çok hoş çok fotojeniksin tatlımm ben fotolarda hiç begenmiyorum kendimi

tayin dönemi ya tatlım iyice sıklaştı nöbetler.
tşk ederim canm:) çok seviyorum foto olayını eşim kaçıo artık çekmemek için
ben de pek beğenmem canm fotolarda kendimi asıllar her zaman daha güzeldir

ya ben neden foto yükleyemedim 5 tane seçiyorum 1 tane yükleniyor anlamadım gitti
hergün bir hakkımızmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…