Asker Eşleri

Az kalsın kayısı ile birlikte kurt yiyordum kızlar

aayy çok kötü ben de birinde cennet meyvesi yiyodum kaşıkla sonuna geldim tam bi kaşık daha lıyım derken bi baktım dibinde kurtlar roman havası oynuyodu okadar kötüydü belki de yedim yani:)

İyi akşamlar angel,
Okyonus sen nerde nişanlın nerde? Bizim nişanlılık dönemi geldi aklıma, haftasonu eşim gelirdi yanıma , pazar gecesi son otobüsle dönerdi

İyi akşamlar angel,
Okyonus sen nerde nişanlın nerde? Bizim nişanlılık dönemi geldi aklıma, haftasonu eşim gelirdi yanıma , pazar gecesi son otobüsle dönerdi

ben tekirdağdayım oda çanakkale geliboluda ama bende bir kaç ay sonra dönücem çanakkaleye ailem flnda orda ekimden sonra çanakkale geliboludayım seneyede doğu tayini var nişanlımda pazar gece dönüyor bıktık pazar ayrılıklarından hep hayalimiz pazarları birlikte geçirmek :97: bu haftasonu cumartesi dönücek ankarada hakemlik kursu çıkmış

Anladım canım, benim de nişanlım Tekirdağdaydı, Ben istanbulda, ayrılıklara rağmen güzeldi o günler...

günaydın kızlar, okyonuscum geldim hemen iyi çalışmalar tatlım

monacığım çok güzelsin maşallah, gözler yakıyor

bu askerler gerçekten işini biliyor

Kızlarrrrr günaydınnnnn
İş başvurum kabul edilmiş,az önce aradılar,pazartesi günü görüşmeye çağırdılar
Çokkkk çokkk mutluyumm

günaydın kızlar, okyonuscum geldim hemen iyi çalışmalar tatlım

monacığım çok güzelsin maşallah, gözler yakıyor

bu askerler gerçekten işini biliyor

iyi çalışmalr tatlım bugün nişanlım geliyor öğleden sonra ama ben işteyim pufff kaçasım var işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…