• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

yumurtlama günlerinizde birde akıntınız olur kızlar şeffaf bi şekilde o şekilde de anlayabilirsiniz...

okyonus akşam burda iç kız ilk hapını törenle:)

Sinir oluyorum ben o şeye:41:, peki yumurtlma dönemi tam olarak ne zaman, yani regle göre hesaplarsak?

hoşbulduk tatlişkolar:71::71: okyanuscuğum evet zippo alacam heralde her nekadar bi çakmağa o kadar para vermek bana ağır gelse de:1::1: bu arada okyanus ben 2 yıl hapla korundum 6 aydır çocuk olmuyo bak ayrıca hormonlarımı altüst etti...bence hapla felan korunma gerçekten hormonlara çok zararı var...ççok çok zararlı

okyanus (doğru mu yazdım:26:) oz_lem 'e katılıyorum, ben hiç kullanmadım ama kullananlar uzun vadede hep sorun yaşadılar. Dikkatli ol, her ne kadar pratik gibi görünse de, bence ve bir çok uzmanca sağlıksız.

hapları bıraktığında 2 ay sonra hamile kaldı benim bir tanıdığım 4 yıl kullanmıştı hap :44:doktorda dedi en iyisi hap hormon iğnesi fln çok zararlıymış yumurtalık kistinide önlüyormuş doğumkontrol hapları adeti düzenliyormuş bunun zararı yok denilecek kadar az dedi ama bilmiyorum tek bildiğim bizim hemen bebek olmamalı seneye doğu tayini var en erken 3 yıl diyor nişanlımda :78:

Arkadaşın iyi bir örnek ama ben kötü örnekleri daha çok duydum ne yazık ki...

Kızlar bu arada eşimin izninin aksama ihtimali vardı, aksamıyormuş bugün öğrendim. Çok mutluyum, planladığımız gibi gelecek, ama çok yoğun çalışacakmış gelene kadar.

gözünaydın canım:70:

Sağol tatlım ya, biletlerini de almıştım , ertelenseydi hem biraz daha sabretmek durumunda kalacaktık hem de allak bullak olacaktı planlar, rahatladım yani, umarım bir aksilik çıkmaz yine de... Senin eşinin de topçuydu değil mi?

kızlar ben de albüm ekledim, ne zamandır eklicektim zaten:)) canım sıkılıo ya eşim nöbetçi zaten:(

Son düzenleme:
Sağol tatlım ya, biletlerini de almıştım , ertelenseydi hem biraz daha sabretmek durumunda kalacaktık hem de allak bullak olacaktı planlar, rahatladım yani, umarım bir aksilik çıkmaz yine de... Senin eşinin de topçuydu değil mi?

tam planlar yapılmışken herşeyin altüst olması çok kötü olurdu. neyseki aksilik çıkmamış canım:70: eşim havacı canım. çok şükür tayin yerlerimiz konusunda sıkıntı yaşamadık. Konya-Malatya-İzmir şimdi de Ankara .inşallah eşim buradan emekli olacak. bunun dışında hepimizin ortak sıkıntılarımız nöbetler, görevler, tatbikatlar, denetlemeler hepsini yaşadık hala da yaşıyoruz.

kızlar ben de albüm ekledim, ne zamandır eklicektim zaten:)) canım sıkılıo ya eşim nöbetçi zaten:(

çok güzel çıkmışsın monacığım. gözlerinin rengi harikaa :nazar::nazar:

merhaba kızlar,iyi akşamlar:71: yoğunluktan uğrayamadım. arada okudum fakat yazmaya fırsatım olmadı.
sweetciğim resimlerde çok güzel görünüyorsun. inşallah eşinde sağlıcakla gider ve döner:70:
derinciğim oğluşun geliyormuş, sağlıkla doğsun inşallah:71:
özlemciğim gözün aydın eşinle birlikte gidiyormuşsun:71:
yarın seminerin son günü , okuldayken bu kadar yorulmuyordum. artık tatil başlıyor bizim için :66:

hoşgeldiiinnn...teşekkür ederimmm...sen de ne güzel tatile giriyorsunn çok sevindimmm,bütün bir yılın acısı çıksın o zaman :27::27:

amma nöbet yazıyolar bizimkilerde yaa bugün benim nişanlımda nöbetçi :51: fotoğroflar çok hoş çok fotojeniksin tatlımm ben fotolarda hiç begenmiyorum kendimi :37:

amma nöbet yazıyolar bizimkilerde yaa bugün benim nişanlımda nöbetçi :51: fotoğroflar çok hoş çok fotojeniksin tatlımm ben fotolarda hiç begenmiyorum kendimi :37:

tayin dönemi ya tatlım iyice sıklaştı nöbetler.
tşk ederim canm:) çok seviyorum foto olayını eşim kaçıo artık çekmemek için:1:
ben de pek beğenmem canm fotolarda kendimi asıllar her zaman daha güzeldir:34:

ya ben neden foto yükleyemedim 5 tane seçiyorum 1 tane yükleniyor anlamadım gitti :19:
hergün bir hakkımızmı var :9:

Back
X