- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
- 173
yumurtlama günlerinizde birde akıntınız olur kızlar şeffaf bi şekilde o şekilde de anlayabilirsiniz...
okyonus akşam burda iç kız ilk hapını törenle:)
Sinir oluyorum ben o şeye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama günlerinizde birde akıntınız olur kızlar şeffaf bi şekilde o şekilde de anlayabilirsiniz...
okyonus akşam burda iç kız ilk hapını törenle:)
ay sorma yaaa bizim bu sistit yüzünden balayında rezil olmuşluğumuz vardır doktoradoktor bir müddet ilişkiye girmeyin demişti:26::26:
hoşbulduk tatlişkolarokyanuscuğum evet zippo alacam heralde her nekadar bi çakmağa o kadar para vermek bana ağır gelse de
bu arada okyanus ben 2 yıl hapla korundum 6 aydır çocuk olmuyo bak ayrıca hormonlarımı altüst etti...bence hapla felan korunma gerçekten hormonlara çok zararı var...ççok çok zararlı
hapları bıraktığında 2 ay sonra hamile kaldı benim bir tanıdığım 4 yıl kullanmıştı hap :44:doktorda dedi en iyisi hap hormon iğnesi fln çok zararlıymış yumurtalık kistinide önlüyormuş doğumkontrol hapları adeti düzenliyormuş bunun zararı yok denilecek kadar az dedi ama bilmiyorum tek bildiğim bizim hemen bebek olmamalı seneye doğu tayini var en erken 3 yıl diyor nişanlımda :78:
kızlaar,ayeserciğim resim istemişti ben de yükledim iki tane albüme, hepiniz bakın sonra sileceğim,canınız sıkılmış azıcık eğlendiriym sizi![]()
Kızlar bu arada eşimin izninin aksama ihtimali vardı, aksamıyormuş bugün öğrendim. Çok mutluyum, planladığımız gibi gelecek, ama çok yoğun çalışacakmış gelene kadar.
gözünaydın canım![]()
Sağol tatlım ya, biletlerini de almıştım , ertelenseydi hem biraz daha sabretmek durumunda kalacaktık hem de allak bullak olacaktı planlar, rahatladım yani, umarım bir aksilik çıkmaz yine de... Senin eşinin de topçuydu değil mi?
kızlar ben de albüm ekledim, ne zamandır eklicektim zaten:)) canım sıkılıo ya eşim nöbetçi zaten![]()
çok güzel çıkmışsın monacığım. gözlerinin rengi harikaa![]()
merhaba kızlar,iyi akşamlaryoğunluktan uğrayamadım. arada okudum fakat yazmaya fırsatım olmadı.
sweetciğim resimlerde çok güzel görünüyorsun. inşallah eşinde sağlıcakla gider ve döner
derinciğim oğluşun geliyormuş, sağlıkla doğsun inşallah
özlemciğim gözün aydın eşinle birlikte gidiyormuşsun
yarın seminerin son günü , okuldayken bu kadar yorulmuyordum. artık tatil başlıyor bizim için![]()
tşk ederim bebeğim:) hoşgeldin bu arada....monacığım resimler bombaaaa,fıstık gibisin![]()
kızlar ben de albüm ekledim, ne zamandır eklicektim zaten:)) canım sıkılıo ya eşim nöbetçi zaten![]()
amma nöbet yazıyolar bizimkilerde yaa bugün benim nişanlımda nöbetçifotoğroflar çok hoş çok fotojeniksin tatlımm ben fotolarda hiç begenmiyorum kendimi
![]()
Sanırım bütün asker eşleri çok güzel.![]()