Asker Eşleri

kızlar haberleri izliyor musunuz?? benim çok sinirlerim bozuldu yaaa kimler yönetiyor bizi hakkari daha çok karışacak

İzledikçe patlayacak gibi oluyorum canım ya, hele o şehit cenazsi haberine dayanamadm ya,
Şimdi bile tutamıyorum kendimi, ne kadar zor...

Umarım göz açıp kapayıncaya kadar sorunsuzca geçer, kötü düşünmemeye çalışın canım...

Tarihin tekerrür etmesinden korkuyorum, Osmanlı imparatorluğu da verdiği tavizler sonrası karıştı karıştırıldı ve sonu..... Bizim sonumuz hayrolsun...

başladım canım allahtan, daha fazla evde kalmak bana yaramayacaktı zaten:2:allahım hepsini korusun yaaa,terör konusunda bi arpa boyu yol alamadık anasını satayım

Askeri güçle, içimizdeki vatanseverlikle olsa bu işler çoktan olmuştu, ama dış güçlerin bile parmağı var bu işlerde, çok uzun yıllar canımız yandı ve dediğin gibi, olmadı, hep başa sardı,

Merhaba, ben öğretmenim, biz en az sorun yaşayan meslek gurubuyuz sanırım, çünkü okul her yerde var, yalnız kıbrısta çalışamıyoruz.
Senin mesleğin nedir?

Canım bence izin hakkını ekime saklamalısın, hasret bitmez ama şimdi az çok giderdiniz. Ekim gelinceye kadar çok özlemiş olacaksın, izin hakkın olmalı.

Ben fırınlı ocak aldım ama, inan şimdiki aklımla set üstü + mini fırın alırdım.

Eski çamaşır makinaları az programlı ve estetik görünümü kötü olsa da çok süper yıkıyor ya, mesela anneminki, kaç yıllık ama süper yıkıyor. Ben kendiminkinin yıkamasını beğenmiyorum, buranın sularıyla da alakalı tabi, leş gibi...

İstediğin gibi dikerler canım da, hazır dikilmişler de çok güzel oluyor. Bedenin aşağı yukarı standartsa çok rahat gelinlik uyarlanabilir sana.

Kahvaltı takımımı sanırım iki kere çıkarıp kullandım, iki yıllık evli olduğuma göre, yılda bir kere...

Yaşasın ben de atmadım, ama bardakları kırıp gidesim var burdan, cam eşyalarım öyle kötü oldu ki...

İstediğin gibi dikerler canım da, hazır dikilmişler de çok güzel oluyor. Bedenin aşağı yukarı standartsa çok rahat gelinlik uyarlanabilir sana.

boyum 170 kilom 52 canım büyük gelirsede küçültürler hazır dikilmiş bakıcam üzerinde oynama yaptırıcam arkadaşlar krem renk diktir diyorlar ben beyaz istiyorum

Aldın mı bilmiyorum ama yazdıkların arasında yok; yeni bir kol saati...
Alyans çok güzel bir fikir ama şartlar elvermiyorsa yapacak birşey yok...
Biz bu evlilik yıldönümümüzde de ayrıyız

Benim tezgah baya geniş heralde, L tipi bizdeki, yuvarlak masa koyup 4-5 kişi yemek yiyebiliyoruz, memnunun lojmanın mutfağından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…