yine miii kınaa, ay hiç sevmiyorum o şeyi ya kokuyor, hemen yıkamıştım kına gecemde
Ayyy ben de nefret ederim,ben elimi bile değdirmemiştim.Peçete'nin üzerine koydurdum ve hemen attım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine miii kınaa, ay hiç sevmiyorum o şeyi ya kokuyor, hemen yıkamıştım kına gecemde
hoşbulduk tatlişkolarokyanuscuğum evet zippo alacam heralde her nekadar bi çakmağa o kadar para vermek bana ağır gelse de
bu arada okyanus ben 2 yıl hapla korundum 6 aydır çocuk olmuyo bak ayrıca hormonlarımı altüst etti...bence hapla felan korunma gerçekten hormonlara çok zararı var...ççok çok zararlı
Seneye lisans normal memurluk tercihleri de var ama ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum.Yllarca bunun eğitimini aldım,boşa gidecek yazık.
evet canım haklısın zaten öğretmenlik daha iyi bence bayan için, memurlukta mesai öldürücem diye oturuyorsun akşama kadar, ne evine faydan oluyor ne işine.hem kendi mesleğini yapabilmek güzel bişey. hem öğretmenliğin avantajları daha iyi bence bayana göre, erken çıkabilmek çocuklarınla yaz tatili yapabilmek...
çok pişmanımm çook
Evet tatlım çok avantajlı,annem de öğretmen,çok rahattı ve hep bizimleydi.Üzülme sweet'cim bak ben öğretmenlik okudum ne oluyor.En iyisi sınıf öğretmenliği,pek problem olmuyor onlarda
evet canım özellikle de şu tayin konusundan dolayı çok pişmanım. hayırlısı olsun artık napalım, inş sen de atanırsın canım
pefff ne sıkıcı bi gün
kızlaar,ayeserciğim resim istemişti ben de yükledim iki tane albüme, hepiniz bakın sonra sileceğim,canınız sıkılmış azıcık eğlendiriym sizi![]()
biz yaşlandık artık okyonuscum seninkileri bekliyoruz,![]()
günaydın kızlarrrraslında bir sürü işim var ama hiç yapasım yok
![]()
kızlar benim de hiiiç çalışasım yok bugünbi kaç gündür karın ağrısı gibi garip sancılar çekiyorum, üşüttüm heralde. yumurtlama günlerinde falan böyle ağrılar mı oluyor? benim hiç olmazdı ama öyle şeyler okudum. doktora da gitmedim, napsam bilemedim.:44: