• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

boyum 170 kilom 52 canım büyük gelirsede küçültürler hazır dikilmiş bakıcam üzerinde oynama yaptırıcam arkadaşlar krem renk diktir diyorlar ben beyaz istiyorum :21:

Beyazla krem arasında açık krem diyebileceğimiz bir renk daha var , ben en çok onu beğeniyorum, Saf beyaz çok çiğ duruyor. Sen bilirsin tabi...

İyi geceler kızlar, Ben çıkıyorum, benim gece mesaim var, ben nöbetçi, sürekli devriyede, Levent efendi de nöbetçi amiri :emir_bebek::64:

slm kızlar aslında alıntılayarak gelmıstım ama suan çok uykumun geldıgını farkederek sonra yazmaya karar verdım :)
yarın annemle yangemler gelecek yatıya sabahtan berı kosturuom evde canım cıktı dunde salak gibi uyumamıstım şimdi çok pişmanım tabi..
normalde netede gırmıcektım ama lazanya nın yanına ne gider diye yazdım bakındım pek bişey bulamadım.. bide kkya ugrayım dedım ;)

iyi geceler herkese :16::16::16::16:

günaydın kızlar, nasılsınız? bugün yağmurla uyandık ankarada, çok sıkıcı yaz günü:31:

Bütün askerlerimiz için... Canım benim hep aklımdasın, ben bile çok düşünüyorum eşini, kimbilir senin nasıl aklın kalıyordur.

ayesercim çok sağol canım, sizlerin dualarının da bizimle olduğunu bilmek çok güzel...izin konusunda da karar veremedim hala ama izin istemeye yüzüm yok, rapor ayarlamaya çalışıcam haftaya, inşallah olur.eşim evdeyken işte durmak istemiyorum:44:

aynen canım, ilk işim maillerden sonra buraya bakmak oldu. :1:
sen özelde mi çalışıyodun okyonuscum,evlenince ne yapıcaksın? tayin olabilecek misin?:34:

özel şirkette çalışıyorum canım tayin olamıyorum kpss ye giricem bakalım il özel idare bayındırlık ve iskanlık bakanlığında fln çalışma durumum var şuan özel sektörde çalışıyorum

kızlar benim de hiiiç çalışasım yok bugün :50: bi kaç gündür karın ağrısı gibi garip sancılar çekiyorum, üşüttüm heralde. yumurtlama günlerinde falan böyle ağrılar mı oluyor? benim hiç olmazdı ama öyle şeyler okudum. doktora da gitmedim, napsam bilemedim.:44:

kızlar benim de hiiiç çalışasım yok bugün :50: bi kaç gündür karın ağrısı gibi garip sancılar çekiyorum, üşüttüm heralde. yumurtlama günlerinde falan böyle ağrılar mı oluyor? benim hiç olmazdı ama öyle şeyler okudum. doktora da gitmedim, napsam bilemedim.:44:

geçmiş olsun canım bir kaç gün daha devam ederse gidersin doktora benim olmuyor hastalandığım gün oluyor sadece tatilde üşütmüş olabilirsin :44:

selam kızlarrr sweetciğim yumurtlama gününde olabilirsin...bir de denize girdin yaa ondan da olabilir üşüttüysen de

Canım üşütmüş olabilirsin ama benim oluyor yumurtlama günlerimde ağrı.Çok geçmiş olsun

Back
X