Asker Eşleri

yaa renk konusunda keyfine göre takıl gri çok asil duruyo bence de, beyaz da derli toplu temiz gösteriyor ikisi de güzel yani...

benm eşyalarda beyaz...griler mutfağı karanlık gösteriyor..ama sen neyi seviyorsan onu al canım

kızlar bu arada bizim evlilik yıl dönümümüz 2 temmuz ve ben hala ne hediye alacağımı bilmiyorum...alabilinecek her şeyi aldımm t-şort,kazak,parfüm,cüzdan,gömlek,pantolon,mont,fb forması ,ayakkabı vs vs.... aslında yeni evliyken evimize hırsız girmişti dedim ya onun alyansını da çalmışlar acaba alyans mı alsam diyorum ama bu sefer kediminkini de değiştirmem lazım o da şu taşınma arefesinde baya pahalıya patlicak fikri olan var mı

sigara içiyorsa zippo çakmak al canm

ya kızlar kayınvalide dediniz kopardınız beni harbiden zaten kadın tutturdu ben oğluşumu yolculamaya gelicem diye deli olucam, eşimi yolculamak için gelicekler temmuzun 10unda fln damlarlar kesin. iki hafta önce burdaydınız be doymadınız mı demek istiyorum ama olmuyor. bi de diyorlar ki ben de izin alıyım da istanbula gidelim sülaleyi görelim. oldu yani kocişimle son iki haftam var onu da heba edemem alamıorum izin dedim salladım bakalım eşim de sweet izin alamıcak dedi.

offf yaaa sorma o dert bizde de var kocamla nerdeyse 2 ay ayrı kalacam tutturdular meyil izninde memlekete gelin diyee eşim ordan gidecek hakkariyee...bi de eşim daha 3 hafta önce onların yanındaydı aile meseleleri bitmiyokiyani benim tatil planları suya düştü parçlayasım var

beyaz eşya konusunda ben de beyaz aldım kızlar ama aklım grilerde kaldı, o zamanlar 700 lira fln fark vardı her eşya için o yüzden almadık. ama memnunum beyazdan da, ferah duruyor mutfak. gri alıcaksan da okyonuscum iz bırakmayanlardan al çalışıyorsun adam deli ederler valla. beyazda da yağ lekeleri çok göze batıyor elimde cifle ve yağ çözle geziyorum ben de mutfağa girince. dolabın buzluğu altta olması çok rahat oluyor özellikle benim gibi boydan kısalar için. ben mikrodalga da almadım gerek olmadı hiç canım, ama ilerde alırım belki çoluk çocuk olunca. mutfaklarda doğru dürüst eşya koycak yer yok malesef, mini tost makinesiyle cattle ı koyunca doldu benimki.

selam kızlarrr
benim beyaz eşyalarım gri ve memnunum ben zaten beyaz da olsa kirlenio silinio sık sık:)
diğer eşyalarım da dolaplar vs. açıkr renk olunca boğmadı şimdilik bakalım ev değişince ne olacak...

benimkilerde gri sadece bulaşık makinem leke oluyo çünkü inox denenden onu neden öyle aldım bilmiyorum dokunduğum yer leke kalıyoaloha güzel ayrıca

kandiliniz mübarek olsun

off offf kandil olmasına rağmen ne kadar sıkıcı bigün yada ben sıkıcılaştırıyorum

k.valide'mi ııyyyy ııyyy
Bizde söz de yeni evliyiz hemen geldi k.validem 2 günlüğüne de olsa,eşim grip olmuştu da
bir tek ağzına emzik vermediği kaldı oğlunun

Benim de gri çok şık duruyo,aşık olup aldım onlarııı zaten
Halı ve perdeler açık renk olursa karanlık durmuyor

Merhaba canım, toparlandığına çok sevindim. Oyalanacak birşeyler bulman da iyi olmuş senin için, kendini yorma ama sakın, moralini bozabilecek şeylerden uzak dur.

aboooo, biz de hem tatil hem de ikinci balayımız için sonbaharda kaplıcası olan bir yerlere gitmeyi düşünüyorduk.

amin amin amin. Bir de zaman isteyenleri için çabuk aksın, ayeserin ve sweetin paşaları görevlerini bitirip sağsalim gelsinler. ayeserin paşasının izni ertelenmesin, çünkü uçak biletlerini bile aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…